Ryjonek Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Dzień dobry:) Tak wpadłam się przywitać i zapytac co nowego? Jak tam Maluch i Mama z kojca? A u Borderowej Damy i Tosi jakieś zmiany? Quote
malagos Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 O, Ryjonek jest! Nie przepadł nam gdzieś!! Ryjonku, masz czas we wtorek ? - cel wiadomy, miejsce wiadome, godzina do ustalenia :) Toska grzeje tyłek na MOIM fotelu, Milusia na MOJEJ kanapie, obie się małpy rozwydrzyły. Za to kojcowy malec Frodo poszedł na swopje do warszawy :) Quote
malagos Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Ej, nie płaczkaj, wiosną spotkajmy się u mnie na wsi na grillu, co? Po małym ślicznym piesku Wam dam na drogę :diabloti: Quote
wegielkowa Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='malagos']Ej, nie płaczkaj, wiosną spotkajmy się u mnie na wsi na grillu, co? [B]Po małym ślicznym piesku Wam dam na drogę[/B] :diabloti:[/QUOTE] ja chcę, ja chcę ! pińć pisków, plis:multi: Quote
malagos Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Ciebie to nawet przenocuję :p A pieska Ci nie dam, macie tam Nocki - moje bordery proszę zostawić w pokoju! :eviltong: Quote
Ellig Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='malagos']Ej, nie płaczkaj, wiosną spotkajmy się u mnie na wsi na grillu, co? Po małym ślicznym piesku Wam dam na drogę :diabloti:[/QUOTE] Mam nadzieje ,ze wczesniej mnie odwiedzicie:) Chcialam spotkac sie z Wami we wtorek ale zimna dooopa....Nie dam rady, ledwo siedze w tym koszmarnym gorsecie otopedycznym. Quote
malagos Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 O mamo, Ellig, a co się stało?........... Quote
Ellig Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='malagos']O mamo, Ellig, a co się stało?...........[/QUOTE] Dluga historia,za duzo pisania....;) Quote
malagos Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Zimowa śliczna sceneria, lae dal psa biło-czarnego nie najlepsze tło: [URL=http://img7.imageshack.us/i/sdc17347.jpg/][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/6127/sdc17347.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img94.imageshack.us/i/sdc17348i.jpg/][IMG]http://img94.imageshack.us/img94/8924/sdc17348i.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img5.imageshack.us/i/sdc17350.jpg/][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3938/sdc17350.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ziutka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ja jade wszedzie gdzie mnie zaprosza :evil_lol: Quote
malagos Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Ziutku kochany, ja Cię do się na wakacje zapraszam :) Ziuteńku, a pomyślimy o tych ogłoszeniach na 3 portalach, tylko tych 3 polecanych?......Dziś zrobię zdjęcia na czerwonym tle, zmienimy tekst, tytuł, mozę ktoś sie skusi na bordera?........... Quote
Nutusia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ależ Ty masz wychowane psy - chadzają tylko alejkami odśnieżonymi, to i krajobraz bajkowy. U mnie śnieg zdeptany, jakby stado żubrów biegało dokoła domu, a nie cztery psinki, w tym 3 małe. Lesio się nie liczy, bo on chadza TYLKO po wydeptanym ;) Quote
Ryjonek Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 ja we wtorek to mogę najwcześniej na 20.15 się umówić. Wcześniej mnie nie ma. Za to już w środę mogę cały dzień właściwie:) A borderek sie widzę zasiedział... Właściwie to wcale mu się nie dziwię:loveu: Quote
malagos Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 A co to znaczy "Wróciłam z niebytu"? .......To gdzieś TY była?? W środę to ja juz muszę do domu wracać, przykro mi....... Quote
Nutusia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Oj, szkoda Ryjonku, bo już się nasadzałam na dostawę kolejnej bazarkowej paczuchy dla Ciebie... Quote
Gusiaczek Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Nutusiu, pamiętasz naszą rozpacz w Krynicy spowodowaną brakiem złotej bluzeczki? ;) Postanowiłam we wtorek o/wyzłocić się na spotkanie, jak myślisz? przejdzie taki numer ? nie pospadacie z krzeseł? ;) Quote
malagos Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Gusiaczek']Nutusiu, pamiętasz naszą rozpacz w Krynicy spowodowaną brakiem złotej bluzeczki? ;) Postanowiłam we wtorek o/wyzłocić się na spotkanie, jak myślisz? przejdzie taki numer ? nie pospadacie z krzeseł? ;)[/QUOTE] :evilbat: :megagrin: :grins: :mdrmed: :Cool!: JA CHCĘ SPAŚĆ Z KRZESŁA! Quote
Nutusia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ja też chętnie spadnę - pal sześć moje niedorehabilitowane biodro! :) Quote
Ryjonek Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Melduję że byłam w internetowo - komputerowym niebycie przez prawie 3 tygodnie.... Nie wyobrażacie sobie jakie straszne jest życie bez internetu....Ja nie myślałam, że aż tak. Chociaż nie można powiedzieć, że nie pamiętam czasów przed mailowych i przedkomórkowych, bo pamietam. Pamietam nawet, że u mojej babci wcale nie było telefonu i trzeba było dzwonic do pobliskiej spółdzielni rolniczej, znaleźć kogoś miłego kto poleciał do babci i dał znać że np następnego dnia o tej samej porze będę dzwonić, żeby babcia czekała tam na telefon. A teraz nawet jak się ma internet przez 15 minut dwa razy dziennie to też jest straszne.... A teraz dla odmiany jestem na wakacjach i tutaj internet owszem jest, za to nie ma zasięgu żadna sieć komórkowa:) Wracam we wtorek do domku i już mam nadzieję bez żadnych przygód będę nadrabiać zaległości bazarkowo - forumowe. No to sie rozpisałam.... Na koniec wakacyjny apel: LUDZIU!!!! Dwie piękne biało - czarne mordki do wzięcia!!! Dobrze ułożone, czyściutkie, domowe!!!! Nic tylko brać!!!! Więc do dzieła!!!! Quote
Gusiaczek Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Skoro i bazarkowe zaległości - zapraszam do Aniołowa ;) Quote
Gosiapk Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='malagos'](...) Po małym ślicznym piesku Wam dam na drogę :diabloti:[/QUOTE] na grila? :crazyeye: Quote
Gusiaczek Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Gosiapk']na grila? :crazyeye:[/QUOTE] :roflt::mdleje: Quote
malagos Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Gosiapk']na grila? :crazyeye:[/QUOTE] Gośka, grabisz sobie, oj grabisz :diabloti: To nieobecnosc Ryjonka usprawiedliwimy, co nie ciotko-babki? :evil_lol: [B]Nutusiu, która godzina ci odpowiada na spotkanie? [/B] Quote
Recommended Posts