ulana Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='Saththa']ale nie obóz konny?...[/QUOTE] No właśnie konny. :( Dlatego się denerwuję. Powiedzieli, wczoraj, ze jakoś krzywo się zrosło i stąd pękło jak ręka zaczęła pracować. Nie zszyli, bo częściowo się trzyma, tylko nałożyli taki specjalny plaster. Albo się zrośnie jak trzeba, albo będzie rowek, a reszta się złuszczy. Tyle lekarze. O horrorze w poczekalni, bałaganie totalnym, czekaniu 4 godziny i tym jak tam wparowałam już nie będę pisać... W każdym razie zamarzył mi się jakiś spadek po ciotce z Ameryki (macie jakąś na zbyciu?) bądź wygrana w totolotka (duża!). Naprawdę nie wiem co robić z tym obozem. Przydałby się młodemu jakiś wyjazd z rówiesnikami, nie tylko ze starymi przecież... Chociaż z jedną ręką też jeździć można w sumie... W każdym razie mój kolega jeździ. [quote name='Doginka']Chętnie bym Ci poprawiła tego czarnuszka ;-)[/QUOTE] Miło Cię znów widzieć. :) A ja chętnie bym się do Ciebie udała na nauki, bo mam kompletny mętlik w głowie. Teraz jak nie chodzimy na wystawy, to na mnie kolej żeby go skubać. :) Tak jakoś mam (może przez te wystawy?...), że chciałabym, żeby wyglądał jak sznaucer. Nie mogłabym go tak po prostu obciachać na krótko, chociaż może by mu i było wygodniej, ale przecież wzięłam jakąś rasę - nie tylko ze względu na charakter, ale i na wygląd. A co to byłby za wygląd jakbym mu obcięła firankę, łapy przeleciała maszynką na krótko i pozbawiła brody?! Pinczer. A już przycięcie brody na krótko to jakaś zbrodnia na godności sznupa normalnie! Nie tylko, że musi ją mieć, ale to musi być sznupowa broda, nie westa czy szkota. No, tak już mam. Więc będę katować tego psa różnymi dziwnymi fryzami, aż się nauczę ciąć właściwie. Chociaż w przybliżeniu. ;) Quote
Saththa Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Uuuuuua ale jedna ręka tojak na westernach... a to koń nie musi być przyzwyczajony? Bo to sie wodze inaczej ukłądają... Quote
ulana Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Mój mały pieseczek jest już dorosłym facetem. :) https://www.youtube.com/watch?v=TAT0aB5yzrM Quote
Margi Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 No to życzymy Zibiemu samych szczęśliwych dni w tym psim życiu.:BIG: Quote
WATACHA Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 No Zibi kupa lat na karku ;). Wszystkiego najlepszego:new-bday: Quote
Saththa Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Zibuleccccccccc Najpsiejszego ;) [IMG]http://sklep.apet.pl/product_picture/full_size/10da11f5adf4da2d372e794a1bcc7de9.jpg[/IMG] Quote
ulana Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Zibi dziękuje za życzenia i radośnie macha ogonkiem.:) Quote
Pink Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 O chlopak nam sie postarzal o rok :lol: Torta dostal? Quote
ulana Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Dzięki wszystkim za życzenia. :) Tortu Zibi nie dostał, bo mu słodycze nie służą. :) Dostał za to super wielki płat suszonego mięsa królika i, niestety, wielkie stresy, bo Wojtek pakował się na obóz, a to zawsze powoduje u kundla włączenie trybu alarmowego... Ale za to na wieczornym spacerku spotkał swą sympatię Kirę, a ona - jakby czując, że to święto - była wyjątkowo łaskawa. :) Quote
ulana Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Pojechał. To nie palec, ale raczej dłoń - pojechał nożem pod palcami tak. Tym razem nie ma szwów, ale jakimś specjalnym plastrem ściągającym to zalepione. Jest tam pielęgniarka, dziś mu zmieniała opatrunek i mówi, że jest OK. Koniem się opiekują parami, więc jakoś dzielą się pracą. Jeszcze nie jeździł, bo się bał o tę rękę, ale jutro ma zrobić pierwszą próbę. Kadra jest tam bardzo sensowna, więc mam nadzieję, że nie dopuszczą do żadnych wariactw. A on jest przynajmniej z rówieśnikami, z kochanymi końmi i na normalnym, nie zatrutym miastem, powietrzu. :) Quote
zerduszko Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 spoznione najlepszego :) piekny jest, czarne jest najpiękniejsze :) Quote
Saththa Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 no to niech mu tak dorbze będzie i ręka się goi bo szkoda nie skorzystac :) Quote
ulana Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [quote name='zerduszko']spoznione najlepszego :) piekny jest, czarne jest najpiękniejsze :)[/QUOTE] Dzięki w imieniu czarnucha. :loveu: [quote name='Saththa']no to niech mu tak dorbze będzie i ręka się goi bo szkoda nie skorzystac :)[/QUOTE] Ano niech mu będzie. :) Quote
AnkaG Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Spóźnione buziaczki urodzinowe w czarny nochalek :) Quote
ulana Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 [quote name='AnkaG']Spóźnione buziaczki urodzinowe w czarny nochalek :)[/QUOTE] Dzięki. :loveu: Cmoknę jak tylko wrócę z pracy. :) Quote
ulana Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 Dziwne rzeczy robię ostatnio... Choćby dziś - obudziłam się koło piątej i zamiast próbować usnąć zaczęłam bawić się programem graficznym. Żeby go w końcu choć trochę poznać, oczywiście. Efekt - teraz zieeewam. No, bo która sowa wstaje o świcie? A która pisze wiersze? Mam nadzieję, że przeżyjecie tę odrobinę porannej grafomanii, ale nie mogłam się oprzeć, żeby się nie podzielić nią z Wami. :) Być psem Wystarczy nos i ogon mieć Żeby być psem? Za nogą pani grzecznie biec Żeby być psem? Znać siad komendę, leżeć i waruj? Czasem za kotem pobiec szczekając Żeby być psem? Czy jeść mlaskając? A może w brodzie Stertę patyków przynosić co dzień? Nie. To te oczy, Które w radości i w wielkim żalu Kocham do końca mówią wytrwale. ulana, lipiec 2014 Quote
ulana Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 Takie tam proste zabawy zdjęciami Zibuśka. :) Mąż nie zgadł co to - może jeszcze spał. ;) Quote
Saththa Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Bardzo łądny Zibi w różnych wydaniach :) Zwłaszcza to z nochalem mi się podoba i wzmianka o Brodzie ;) Bardzo ładnie Ci wyszło uważam i na dobre to ranne niespanie ;) Quote
AnkaG Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 No ja rozumiem, że Ty nie śpisz ale czemu psu nie dajesz i męczysz :) :P Milusi wierszyk :) Quote
ulana Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 [quote name='Saththa']Bardzo łądny Zibi w różnych wydaniach :) Zwłaszcza to z nochalem mi się podoba i wzmianka o Brodzie ;) Bardzo ładnie Ci wyszło uważam i na dobre to ranne niespanie ;)[/QUOTE] Dzięki. :) Ale teraz jadę po synalka i nie mogę ziewać, bo kierowca uśnie. ;) [quote name='AnkaG']No ja rozumiem, że Ty nie śpisz ale czemu psu nie dajesz i męczysz :) :P [COLOR="#000080"]To była popołudniowa drzemka znudzonego psa na łódce. Nie dziś. :) A ja no to w ogóle taka jędza jestem. :eviltong:[/COLOR] Milusi wierszyk :)[/QUOTE] Sam przyszedł. :) Quote
Recommended Posts