Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
ona zarezerwowana tylko Pani ma remont aktualnie i zabierze ją w niedługim czasie.
Mam taka nadzieję, że się nie rozmyśli bo domek fajny.

Agula99 napisał(a):
Malutka pojechała do domku, całkiem niespodziewanie! Myślę, że będzie miała bardzo dobry dom!
Ale co z tego kiedy u nas kolejny dramat, właśnie przywieziono nam 4 kolejne szczeniaki!!! :shake:

to ta sunka co pojechała do Sanoka?
Dom własnie został sprawdzony, na wizycie była nasza Jola , bo ma rzut beretem do dziewczyny Dom faktycznie bardzo dobry, sa w domu jeszcze 2 psy suczka i pies(obydwoje ciachnieci), włascicielka faktycznie kochajaca zwierzeta, suni niczego nie powinno zabraknac, za tydzien przeprowadzaja sie do Niebieszczan. Jola Wasza malenka wygłaskała, mówiła ze jest przesliczna! nie musicie sie o malutka martwic :p,

Posted

majuska napisał(a):
Super, jutro pasowałby żeby pojechał drugi, a pojutrze trzeci :D albo wszystkie dzisiaj do wieczorka, żeby się rozeszły :D

czwarty spanielek ten czarny podpalany własnie wyjeżdża do swojego domku w Strzyżowie. :multi:
Dzisiaj istne wariactwo, telefony się urywają i to głównie z ogłoszeń krakowskich - Kraków, Olkusz, Sosnowiec, Gliwice - ludzie nieświadomi że to psy spod Rzeszowa :lol: i wycofują się żałując że tak daleko. O podwożenie też pytało kilka osób:roll:.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Zdjęcia śliczne.:loveu:
Gdzie do domu jedzie/ pojechał szczeniak? ;)

ten biało-czarny pojechał do Jedlicza.
Został wiec tylko jeden spanielek cały czarny ale jestem dobrej myśli.

Posted

Ja też miałam wieczorem bardzo sympatyczny telefon z Krakowa, pan się pyta to gdzie się mieścicie w tym Krakowie??? a ja hmm hmm, nie mieścimy się ;) pewnie nic z tego nie wyjdzie, szkoda!!

Posted

Ostatni spanielek za chwile opuści przytulisko. :multi:
Pojedzie do Stalowej Woli do młodego małżeństwa w bloku.
Pani pracuje w domu więc nie będzie zostawał sam, ciepli, fajni ludzie.

Posted

majuska napisał(a):
Jamniś CO???? nie znam takiego słowa :D

:lol: BLITZKRIEG to inaczej wojna błyskawiczna.
Miałam tu na myśli Waszą super zorganizowaną, natychmiastową akcję, masowe bombardowanie ogłoszeniami itd.
:lol:

Posted

Przed chwilą odebrałam ostatnie dwa szczeniaki, dwóch braciszków naszych spanielowatych. Kobieta zostawiła je sobie chyba z nadzieją, że je upłynni, ale niestety nic z tego nie wyszło. Chłopaki są piękne, chyba najładniejsze, jeden wielki, podpalany, misio, a najbardziej strachliwy, drugi jak dziewczynka, udało mi się strzelić kilka fotek, oni też muszą mieć domki najlepsze!! Już bezpieczne u nas! Becia zaraz wstawi fotki!!! :)