Becia66 Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Jara napisał(a):Czyli oba czarnuchy już mogę wykasować ? można wykasować, już ani jednego spanielka nie ma. :multi: Quote
Becia66 Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Dostalam własnie maila od Pań - sióstr, które wzięły od nas 2 ostatnie spanielki, te dowiezione przez Agulę [FONT=Verdana]Witam[/FONT] [FONT=Verdana]Psiaki mają się świetnie :)[/FONT] [FONT=Verdana]Leoś (mniejszy) mieszka z siostrą i z rodzicami. Ma wygodne legowisko, pełną miskę, sporo ruchu jak na takiego malucha i duuuużo miłości.[/FONT] [FONT=Verdana]Z nami zamieszkał Borys. W pierwszy dzień udawał nieśmiałego, ale szybko się rozkręcił. Wszędobylski czarny machający ogonek idealnie wkomponował się w nasz pokój :) Oba psiaki zrobiły furrorę w rodzinie i na osiedlu.[/FONT] [FONT=Verdana]I jeszcze ciekawostka - Leoś znalazł sobie przyjaciela. Ten drugi psiak mieszka w lustrze, często się razem bawią, czasem na siebie poszczekują, czasem się liżą ;-)[/FONT] [FONT=Verdana]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Verdana]B.[/FONT] Quote
Agula99 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 O jeju jeju jakie słodkie wieści!!!! Tak strasznie się cieszę, że zabrałam te dwie krupeczki i że mają super domki, jak pomyślę, że mogły by skończyć gdzieś w budzie na łańcuchu, aż mnie dreszcz przeszywa!!! Suuuper!! Oby więcej takich ludzi!!! :multi::loveu: Quote
Agula99 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 (edited) A tak wygląda jeden z naszych spanielków, Lucky miał na imię i tak mu zostało :) Edited December 29, 2012 by Agula99 Quote
Agula99 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 (edited) upss ale wielkie zdjęcie, pewnie mi wywalą :) zmiejszyłam, ale nie wiem co to będzie no nic podziwiać puki jest :) Edited December 29, 2012 by Agula99 Quote
figa33 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 ale widać ,że to faktycznie chyba spanielek rośnie:lol: fajnie, że mały ma taki super domek:lol: Quote
Becia66 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 poznaję, to ten ze Strzyżowa. Pan przyjechał i zadzwonił do mnie, że bez niego przytuliska nie opuści. Cóż było robić....:diabloti: Quote
Becia66 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Becia66']Drugi spanielek tez jedzie do Rzeszowa . Będą mieszkać w tej samej rodzinie ale w 2 różnych mieszkaniach i często ze sobą spotykać. :loveu: dostalam zdjęcia tych naszych 2 spanielków Quote
majuska Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Póki co, to tak średnio z ich "spanielkością" no nie? ale widać , że szczęśliwe :) Quote
Becia66 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='majuska']Póki co, to tak średnio z ich "spanielkością" no nie? ale widać , że szczęśliwe :)[/QUOTE] raczej średnio :evil_lol:. Quote
karolciasz28 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Becia66']raczej średnio :evil_lol:.[/QUOTE] Ważne, że poszły:evil_lol:. Fajne, radosne szczeniory! :) Quote
Recommended Posts