Jump to content
Dogomania

Sunia szkielet z krowim łańcuchem na szyi za TM :( Przepraszamy Daszeńko (*):(

Recommended Posts

Posted

Funia, nie przepraszaj,bo przecież wszyscy wiemy jak jest.
Tylko ważne by pomoc np. z fb, choć ta fionansowa, nie przeszła obok, z powodu braku rozliczeń i bieżących wieści.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jasza']Wpiszcie proszę konto do pierwszego postu, będzie czytelniej.
Edit - pieniądze wpłacone.[/QUOTE]

pieniążki dotarły!

50,- Jasza dla suni z krowim łańcuchem (19.12.)

Posted

[quote name='Jasza']Dziękuję za informację.
Po świętach zorganizuję więcej pieniędzy.:oops:[/QUOTE]
Jasza, wielkie dzięki, że się zainteresowałaś naszą sunią :) Dzięki za pieniądze :), mam straszną sklerozę, wczoraj miałam wpisać w rozliczenie, na chwilę poleciałam na fb i ...zapomniałam :oops:
Już się poprawiam :)

Ps. gdyby pieniądze wpływały na moje konto, pisałabym od razu, ale muszę czekać na wiadomość od mari23 :) Marysiu, bardzo dziękuję za udostępnienie konta :), wiem, że masz pełne ręce roboty...

Posted

[SIZE=4][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/822/img001oz.jpg/"][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/1102/img001oz.jpg[/IMG][/URL][/SIZE]

Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL]

Posted

[quote name='funia']Nie potrafie zrobic powiększenia ..Mam nadzieję ,ze cos odczytacie ....

[B]PS .Marysiu jutro wysyłam fakturę od weta na 78 ,84 zł .[/B][/QUOTE]

odczytałam i nie jest tak źle, trzy parametry minimalnie przekroczone, trzy w dolnej granicy normy, chciałabym, aby moje staruszki miały takie wyniki... wydaje mi się, że z takimi wynikami można robić zabieg usunięcia guzów, jednak to wet widzi sunie i on decyduje w zależności od jej ogólnego stanu

fakturkę zapłacę natychmiast po otrzymaniu

i świateczną niespodziankę Ci wysłałam :)

Posted

[quote name='mari23']odczytałam i nie jest tak źle, trzy parametry minimalnie przekroczone, trzy w dolnej granicy normy, chciałabym, aby moje staruszki miały takie wyniki... wydaje mi się, że z takimi wynikami można robić zabieg usunięcia guzów, jednak to wet widzi sunie i on decyduje w zależności od jej ogólnego stanu

fakturkę zapłacę natychmiast po otrzymaniu

i świateczną niespodziankę Ci wysłałam :)[/QUOTE]
Marysiu, nie wiedziałam, że od Ciebie również można poradę lekarską dostać ;)

Posted

[quote name='handzia']Marysiu, nie wiedziałam, że od Ciebie również można poradę lekarską dostać ;)[/QUOTE]

ha, ha ;) jak sie ma w domu kilkanaście starowinek albo chorowitków, to się ekspertem zostaje ;) ;) ostatnio jestem prawie psim okulistą ;) ;) ;)

nerki, toczeń, wątroba, kamica moczowa,kardiomiopatia..... innych nie wspomnę :(
ostatnio nawet zwichnięcie soczewek i operacja oczka- i oto moja codzienność....

Posted

[quote name='mari23']ha, ha ;) jak sie ma w domu kilkanaście starowinek albo chorowitków, to się ekspertem zostaje ;) ;) ostatnio jestem prawie psim okulistą ;) ;) ;)

nerki, toczeń, wątroba, kamica moczowa,kardiomiopatia..... innych nie wspomnę :(
ostatnio nawet zwichnięcie soczewek i operacja oczka- i oto moja codzienność....[/QUOTE]
Jesteś niesamowita :) Jakby co, to będziemy prosić Cię o poradę :)

Posted

[quote name='handzia']Jesteś niesamowita :) Jakby co, to będziemy prosić Cię o poradę :)[/QUOTE]

z tym "ekspertem" oczywiście żartowałam, choć dzień bez weta rzadko mi się zdarza, to jednak polegam na fachowcach, nie na sobie.... oj, to by dopiero było, jakbym się za leczenie mojej geriatrii sama wzięła:crazyeye::shake:

zapomniałam sie "pochwalić", że sama od dzieciństwa najwcześniejszego, czyli od dnia narodzin przysparzam służbie zdrowia dużo pracy i powinnam od nich medal "za zasługi" dostać, dzięki mnie nie tylko mają pracę, ale i wielu studentów na lekarzy się "wyuczyło" na moim przypadku ;)

Posted

Mimo tego, że ja się kompletnie nie znam :oops:,to według tego graficznego rozpisania,wyniki malutkiej nie są złe.
Czy zabieg jest możliwy w warunkach schroniskowych?

Posted

Ona zabieg miałaby poza schronerm w lecznicy gdzie warunki sa dobre .
Ale z tego co mówi wet nie chce teraz jej kroic bo jest za słaba ....Nie wiem ...jak tak mówi ....to pewnie wie...
Ale jeśli znalazłaby się alternatywa to moze wydali by ją w lepsze warunki ....

Posted

I ja ściskam.
Nie mam innego pomysłu jak tylko zbierać na hotelik...nie wiem gdzie szukać DT...
Może znalazłby się taki za zwrot kosztów karmy i weta?