Jump to content
Dogomania

Sunia szkielet z krowim łańcuchem na szyi za TM :( Przepraszamy Daszeńko (*):(

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Havanka']Czuje się już jak u siebie, to i broni własnego terytorium.
Pewnie po raz pierwszy w życiu, ma prawdziwy dom. Witaj Daszko, witajcie wszyscy !!![/QUOTE]

[quote name='Sieropsiniec']Danuta nie ostrzegła. Danuta rzuciła się z paszczą. Na szczęście nic się nie stało, choś Dania
miała karę i reszte odwiedzinek przekoczowała na przedpokoju.[/QUOTE]

jak się cieszę, że obie nasze kochane dziewczyny wracają do zdrowia - i Havanka, i Dasza ;)

Posted

[quote name='Sieropsiniec']Danuta nie ostrzegła. Danuta rzuciła się z paszczą. Na szczęście nic się nie stało, choś Dania
miała karę i reszte odwiedzinek przekoczowała na przedpokoju.[/QUOTE]
O kurcze...to niedobrze, że próbuje gryźć :shake: może ten Pan przypomniał jej kogoś, kto zrobił jej krzywdę?
Mocno go poturbowała?

Posted

[quote name='handzia']O kurcze...to niedobrze, że próbuje gryźć :shake: może ten Pan przypomniał jej kogoś, kto zrobił jej krzywdę?
Mocno go poturbowała?[/QUOTE]

Nic mu nie będzie. I On szczepiony i Ona:) Myślę że, chodziło o aparat lub odgłos migawki
bo robili zdjęcia Baremu i się jej to nie podobało. Samo wejście "obcych" nie robiło na niej
wrażenia.

Posted

[quote name='Sieropsiniec']Nic mu nie będzie. I On szczepiony i Ona:) [/QUOTE]
:crazyeye::mdleje::shocked!::eek2: I wy sie dziwidcie, że gryzła??? Toż to molestowanie :nono:

Posted

Na konto Daszki wpłacam 116,50 z bazarku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240538-Zako%C5%84czony-rozliczamy-Fajne-ciuszki-dla-Daszy-i-Fenka-do-15-marca-Zapraszamy[/url]!!!

Posted

[IMG]http://imageshack.us/a/img191/9992/p1190063w.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img195/6571/p1190062d.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img37/3923/p1190058.JPG[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img827/3170/p1190057n.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img600/6789/p1190054.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Sieropsiniec']Dania, jest bardziej charakterną sunią niż wszyscy myślimy. Dzisiaj ugryzła człowieka.
Była u nas w odwiedzinach ciocia Danavas z kompanem podróży. Dasza ni stąd ni z owąd kilka razy pod rząd ugryzła kolege cioteczki. Nie bardzo wiemy co się stało. Czy chodziło o wzrost, wagę czy może i zapach. Śmiemy stwierdzić że miewa sie znakomicie po szarżach które urządza:) Reasumując- nie były to poważne zachiewajki panny choć jakby miała zęby??
Któż to wie. Dzisiaj Danka dała czadu. Jak mniemam ma sie wyśmienicie:)[/QUOTE]

ugryzła bavesisa zębami których nie ma...;)

zapach...hehehe...no droga długa to może się spocił..

Posted

[quote name='Sieropsiniec']Nic mu nie będzie. I On szczepiony i Ona:) Myślę że, chodziło o aparat lub odgłos migawki
bo robili zdjęcia Baremu i się jej to nie podobało. Samo wejście "obcych" nie robiło na niej
wrażenia.[/QUOTE]

też myślę że to był aparat... bo mnie się dała wymiziać a do niego od razu z aferą bez ostrzeżenia...

Posted

To warczenie migawki pewnie z czymś się skojarzyło, biedulce.
Na fotkach taka wpatrzona miłośnie, wybacz mi, kocham cię... ;)

Posted (edited)

[quote name='funia']Marysiu czy jeśli znajdziesz chwilke mozesz podać stan konta Daszki ?
Chcemy się poobliczać i sprawdzić na czym stoimy .Czy aby nie trzeba klecić bazarków bo jej budżet bedzie mocno nadzszarpnięty bo zapłaceniu rachunków u weta .[/QUOTE]

ponieważ trudno było mi się zorientować w finansach z 1 posta, zrobiłam z wyciągów rozliczenie konta[COLOR=#0000cd] SHA[/COLOR]

oto efekt mojej niedzielnej pracy - jeżeli o czymś zapomniałam - piszcie śmiało :)

Dasza – rozliczenie

[COLOR=red][B]Wpłaty:[/B][/COLOR]
50,- Michalina Aleksandra B. z Zamościa (17.12.)
30,- Beata Kamila S.-O. z Sosnowca (18.12.)
50,- Jasza dla suni z krowim łańcuchem (19.12.)
125,- allegro cegiełkowe
15,- Małgorzata Ludomiła K. z Poznania (20.12)
50,- MALWA (31.12.2012r.)
433,- bazarek Havanki
30,- Beata Kamila S.-O. z Sosnowca 04.01.
60,- Agnieszka K.-O. z Poznania - deklaracja stała od stycznia do czerwca (07.01.)
120,- Panna Marple - (14.01)
155,25 od dogses dla Daszy - (11.01.)
45 zł – allegro- 9 cegiełek po 5zł
20,- Ewa Gonzales (19.03.)
100,- zachary (22.03.)
50,- maruda666 (25.03.)

[B]Razem: 1.333,25[/B]

[B][COLOR=red]Wydatki:[/COLOR][/B]
[B]78,84 faktura za badania (21.12)[/B]
[B]240,- michel04 za pobyt Daszki (30.01.)[/B]
[B]169,- michel04 za pobyt Daszki (22.02.)[/B]
[B]240,- DT za marzec (05.03.)[/B]
[B]239,- karma weterynaryjna (26.03.)[/B]
[B]240,- DT za kwiecień (05.04.)[/B]

[B]1.206,84 zł – razem wydatki[/B]
[B]126,41 zł – stan konta Daszki w SHA dnia 05.04.

[/B]Handziu, już poprawione :)

Edited by mari23
Posted

[quote name='mari23']ponieważ trudno było mi się zorientować w finansach z 1 posta, zrobiłam z wyciągów rozliczenie konta
( nawet znalazłam[COLOR=#0000cd] 2 wpłaty, które podawałam na wątku, a nie ma ich w 1 poście,[/COLOR] może zniknęły, podobno w marcu też coś sie z dogomanią złego działo)

oto efekt mojej niedzielnej pracy - jeżeli o czymś zapomniałam - piszcie śmiało :)

[COLOR=red][B]Wpłaty:[/B][/COLOR]
50,- Michalina Aleksandra B. z Zamościa (17.12.)
30,- Beata Kamila S.-O. z Sosnowca (18.12.)
50,- Jasza dla suni z krowim łańcuchem (19.12.)
125,- allegro cegiełkowe
15,- Małgorzata Ludomiła K. z Poznania (20.12)
50,- MALWA (31.12.2012r.)
433,- bazarek Havanki
[COLOR=#0000cd]30,- Beata Kamila S.-O. z Sosnowca 04.01.[/COLOR]
60,- Agnieszka K.-O. z Poznania - deklaracja stała od stycznia do czerwca (07.01.)
120,- Panna Marple - (14.01)
155,25 od dogses dla Daszy - (11.01.)
45 zł – allegro- 9 cegiełek po 5zł
[COLOR=#0000cd]20,- Ewa Gonzales (19.03.)[/COLOR]
100,- zachary (22.03.)
50,- maruda666 (25.03.)
[B]Razem: 1.333,25[/B]

[B][COLOR=red]Wydatki:[/COLOR][/B]
78,84 faktura za badania (21.12)
240,- michel04 za pobyt Daszki (30.01.)
169,- michel04 za pobyt Daszki (22.02.)
240,- DT za marzec (05.03.)
239,- karma weterynaryjna (26.03.)
240,- DT za kwiecień (05.04.)

[B]1.206,84 zł – razem wydatki[/B]
[B]126,41 zł – stan konta Daszki w SHA dnia 05.04.[/B][/QUOTE]
No cóż....ciężko jest rozliczać z dwóch kont :( pewnie przeoczyłam :( nie nadaję się chyba do tego :(

Posted

[quote name='handzia']No cóż....ciężko jest rozliczać z dwóch kont :( pewnie przeoczyłam :( nie nadaję się chyba do tego :([/QUOTE]

nadajesz się jak najbardziej, tylko zrób osobne z prywatnego konta, wtedy będzie łatwiej, bo z dwóch jednocześnie to łatwo się zgubić :) a te dwie wplaty to chyba "dogo zjadło", bo ja spisywałam teraz z wyciagów bankowych i jest zaznaczone, że podane, czy na watku jest - nie sprawdzałam, może "wcięło", podobno sporo postów zniknęło, więc to naprawdę nie Twoja wina, handziu

a zdjęcia Daszki - zachwycające!!! jaka ona wpatrzona w swoja panią!!! a jak lśni!!!!!!!!!!!!!