Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest The best dog <33
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem u ślicznotki :) mam nadzieje że szybko znajdzie super rodzine :)

PS fajne imie :D i pasuje chyba do większości labradorów, moja sunia też czasem jak się gdzieś zapatrzy to wejdzie w śmietnik albo w drzewno :P

Posted

Ojcik dziś była na spacerze z Ciapą ;)
niestety nie mamy zdjęć, no bo już ciemno było...
ale Darcia musiała Ciapę do boksu wsadzić.... haha... nie wiem jak ona dała radę :diabloti:

Guest The best dog <33
Posted

Ja też trzymam mocno !!!! A kiedy Pani ma przyjechać ? :multi:

Posted

The best dog <33;20018622 napisał(a):
Ja też trzymam mocno !!!! A kiedy Pani ma przyjechać ? :multi:

nie określiła się ... niby w czwartek miała spróbować, ale nie było jej.
zaproponowałam jeszcze sobotę... zobaczymy jutro

Posted

Ciapa - imię idealnie pasuje:evil_lol: dzisiaj jeszcze myślałam o Kruszynce - żarcik;)
ciągnikiem dalej jest, za to spuszczona ze smyczy chodzi blisko opiekuna, podobno w tamtym domu nie chodziła na smyczy, tylko po ogródku
Oczarowała dzisiaj parę osób;) pani się zastanawiały nad nią, ale chciały młodszego psa --> ale spokojnie, do schroniska dzwoniła ta pani która ze mną się kontaktowała, ma przyjechać obejrzeć Ciapę:lol: pożyjemy zobaczymy...

byliśmy dzisiaj również w odwiedzinach u Kidy, Ida przywitała ją szczekaniem, ale ta dalej dzielnie merdała i żebrały w duecie parówki:lol:
potem asystowała mi przy czesaniu Idy
aaa i szczekała - w duecie, na samolot, ma donośny szczek;)
ogólnie kochana z niej sunia, szaleje na wybiegu, do pieszczotek jest pierwsza, kładzie się na pleckach przy każdym ludziu
jedyne co mnie martwi to strupy na tyłku i lekkie wyłysienie? zgłoszone do weta

zdjęcia!

kochana serdelka:loveu:

wykończona

czy te oczy mogą kłamać?

Posted

ania91sc napisał(a):
Te smutne oczka :-(
Mam nadzieję, że kogoś szybko urzekną i Ciapa pojedzie do dobrego domku :)
Dzisiaj jak te Panie ją oglądały już myślałam, że się uda...

były zainteresowane - ale chciały młodszego psa, ponieważ poprzedni odszedł z powodu raka, może boją się straty... ja nie oceniam, bo wiem jak ciężkie jest pożegnanie przyjaciela:shake:
ale chyba przyjadą po owczarkowatą sunię, więc nie ma źle:)

wierzę, że w czwartek już będzie grzała tyłek w domu:)

Guest The best dog <33
Posted

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Ja też trzymam !!!!!

Posted

Miałam mega długą rozmowę ze schroniskiem, akurat w trakcie do domu szła Ciapa...

Zmiany na sierści to zmiany alergiczne na wskutek pogryzienia przez pchły, mam nadzieję że to dobra diagnoza. W sobotę dostaniemy na pewno telefon do Ciapy!

Sporo spraw się nazbierało, piszę offa ale bez zebrania nie wiem czy damy radę...

Posted

mam nadzieję że diagnoza trafna... bardzo się cieszę:multi: ale będę tęsknić za tą Ciapą - najgrzeczniejszy pies :lol:
jeżeli to ta pani co do mnie dzwoniła to Ciapa mieszka w Katowicach i ma towarzystwo dzieci;)