Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

Posted

Łomatkooooooo. To dobrze, że moja Amiga taka dośc powsciągliwa jest w tym czasie. Ona nie pozwala żadnemu facetowi się do siebie zbliżyć, nawet, jak ma cieczkę.
Nie wiem, co by było, gdyby mi tak na 8 piętrze zaczęła wyć w nocy, bo mam dość up........ sąsiadkę, która na moje psy już szykuje Straż Miejską:shake::shake:

• 2 weeks later...
  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka jak dostała szóstke z religii to tam w niebie przychylnym okiem spojrzą ... ;)

Biedny bachor rył od połowy grudnia - były dni, że po kilkanaście godzin ciągiem. A on do tego ma sporo zajęć związanych z tańczeniem.

Posted

Nuka uwieeelbia siedzenie na kolanach, przytulanie i jak się ją całuje po głowie. Podstawia śmierdzący pyszczek na buziaki. :razz:

A Esta kończy dzisiaj 13 lat. Nikt jej nie daje tyle :eviltong:

Posted

Dziękuje za życzonka. :lol: Psiury sie starzeją. W lutym Kaja (9) skończyła 8 lat. W kwietniu Keysi kończy 9 lat. Mogę je już w weteranach wystawiać. :evil_lol: Albo jak mój TZ mówi w: emerytach i rencistach ...:diabloti:

Posted

Spóźnione życzonka dla słodziaczka:loveu::loveu:

A nam dzisiaj do schronu przywieźli średniaczkę p&s :placz::placz::placz: CAŁA W KOŁTUNACH, BRODA DO KASACJI:placz::placz::placz::placz::placz: Już ją trochę opitoliłam, ale brody nie mogę....bosh co ja mam robić:placz::placz::placz:
Taka kochana suka, no cudowna... CUDOWNA