Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

Posted

Gabryjella napisał(a):
Ale Keysi to ma taki błysk w oku jakby capnąć chciała :oops:

E.... ona jak była młoda to miała zapędy do capania. Teraz to lizaczek - ale fakt, że ona ma mocny charakter. :razz:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przykro mi Aniu, bo usunięto mój post z życzeniami świątecznymi, które zamieściłam tu dla Ciebie i Twojej rodzinki. Nie będę ich pisać w ogólnym wątku z życzeniami, bo piszę je każdemu dla kogo są bezpośrednio skierowane, w ich tematach i w żadnym innym mi nie usunięto życzeń. Wręcz przeciwnie składamy sobie je nawzajem. Takie chyba nasze prawo, ze na wątkach przyjaciół możemy to robić. Okazuje się jednak, że nie...

Posted

Nuka kończy cieczkę. Keysi i Kaja dostały.

Kaja która nie trawiła Nuki teraz jest jej najlepszą koleżanką - tylko im bara bara w głowie. ;)

Ciekawe co będzie jak się skończą cieczki.

Posted

Keysi to moja ulubienica jest :loveu:
I autentycznie jak spojrzałam, to wiedziałam ,że to jej łapki. Może i przypadek ale taki podpowiedziany z mojego serca, że to właśnie Keysunia :) I się nie pomyliłam :cool3:

Posted

Ciotki się śmieją a ja chciałam wam pokazać jak moje psiury lubię spać - reszta Keysi jest cała schowana pod kocem - łącznie z głową. :lol:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Chciałam, ale nie dałam :cool3:

Może być jeszcze czyj to ogon, jakby co to ja wiem, ja wiem :evil_lol:

Dobra ale będzie kopiowany ogon. :eviltong:

Posted

Chciałam dzisiaj zrobic fotki ale mój synuś ciągle się filmuje jak tańczy (żeby oceniac błędy) i oczywiście ZNOWU baterie rozładowane. :mad: