Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Celina12']:diabloti:-ja też nie i nawet nie zabieram się za zgadywanie bo i tak nie rozpoznaję:shake:

to potrafię...4 poopki -prawda? Zgadłam???:diabloti:

No chciałam wsystkie złapac ale cholerki tak się kręcą, że zanim zrobię jedno jako takie zdjęcie to pięc do usuniecia. :evil_lol:

Posted

[quote name='Roxana']Ja 100% pewności nie mma, ale może...

1- Nuka
2- Keysi
3- Kaja
4- Esta

Pewnie się pomyliłam ale spróbować musiałam ;)

Kurna znowu zgadłaś. :cool3:

A u nas była dzisiaj dogomaniaczka Bushak odebrac książki z bazarku. :multi:

Posted

Huuuraaaaaa :multi:
Zgadłam, zgadłam :multi: :eviltong: :cool3:

Bushak- Anię, Twoją imienniczkę tez miałam okazję poznać, w zeszłym roku. Odemnie odbierała album z bazarku :lol:

Posted

:mad: a pasy gdzie !!!!???

fajna gromadka, one w tlumie to jak wieloglowy stwór wygladaja- całe osierscione i gdzieniegdzie broda wystaje i oczka spod brwi podpalanych :))

Posted

loozerka napisał(a):
:mad: a pasy gdzie !!!!???

fajna gromadka, one w tlumie to jak wieloglowy stwór wygladaja- całe osierscione i gdzieniegdzie broda wystaje i oczka spod brwi podpalanych :))

Loozerka zlituj się - cztery psy w pasach. :cool3: :placz:
U TZ-ta jezdżą w bagażniku.

Posted

Ano tak one mają umaszczenie: czarno-srebrne. Miniatury są jeszcze białe (mało), czarne i pieprz i sól. To tak dla info o rasie. :lol:

A Weszka ma sznupki olbrzymy pieprz i sól. Jest ich mało w Polsce. Tylko nie chce ich nam pokazac - tylko w awatarku mozna zobaczyc. :mad:

I aktywnie działa w adopcjach sznupków. :multi:

Posted

Z Weszką złapałyśmy kontakt na dogo szukając domku dla naszego szczecińskiego Guzika.

Tak wyglądał w schronisku. Chory starszy psiak - z małymi szansami na adopcję.

A tak żyje sobie w nowym domku w Wiśle.

Ech jak sobie przypomnę jak go wiozłam do Ani K. (która go ostrzygła i zawiozła do Warszawy skąd przejęła go Weszka i zabrała do Krakowa), to mi się łezka kręci w oku.

Posted

Przypomniało mi się, że w wątku Buni są zdjęcia Nuki z dnia zabrania ze schronu. To wkleje tutaj.
Coś dzisiaj na wspominki mi się zebrało.

Sylwester 2006

Posted

Pamiętam te zdjęcia...dopiero widać jaka jest malutka w objęciach Twego Syna...ta głowa spuszczona..chodzące nieszczęście to było...a teraz -jejku ale różnica....:loveu: