Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On jest tak kochanym psiakiem....i nadal tkwi za kratami...

jak się daje mu rękę ...to on tak delikatnie łapie za palce....ale naprawdę robi to tak delikatnie jak muśnięcie....

ostatnio tak złapał mnie za rękaw...ale tez tak delikatnie, radośnie z namaszczeniem...milością i oddaniem...

słodziak byłby niesamowitą radością dla swojego nowego domu....

Posted

agat21 napisał(a):
A czy wchodzi w grę rozmowa z tym "właścicielem" w sprawie sterylizacji jego zwierząt, czy to raczej oszołom?

jeśli ktoś wzywa hycla do swojego psa mówiąc "że jakiś się tu błąka i atakuje dzieci chodzące do szkoły"...(zaznaczam, że pies to wcielenie anioła...)...to chyba jednak zaliczę go do grupy oszołomów i to takich dośc konkretnych....
masowo psy przy jego domu giną pod kołami...:shake: tyle ich jest....biegają...sobie gdzie chcą...ot totalny "rozpierdzielnik"...:oops:

Posted

No dobrze, rozumiem, ale jakby spokojnie mu zaproponować coś takiego? Skoro co jakis czas pozbywa się swoich psów, to chyba nie zależy mu na tym, żeby było ich coraz więcej?
Oczywiście łatwo mi mówić z odległości, ale po prostu martwię się, że za chwilę będą następne i następne biedaki oddane przez niego..

• 2 weeks later...
Posted

UNO...:-(
długo mnie u Ciebie nie było...:oops:
i widzę,że nic się nie zmieniło...:placz:
pieseczku na pierwszą stronkę maszerujemy...:painting:
i dobrej duszyczki wypatrujemy... :roll: