Aga_Mazury Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Uno kto w końcu zobaczy Ciebie super pies.....radosny, przyjazny przytulas...:calus:... Quote
Matusz Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Uno dalej czeka, taki kochany psik a nadal bez domku:-( Quote
Matusz Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 ZABIERZ MNIE STĄD PROSZĘ!!! TYLKO TEGO PRAGNĘ - DOMU I MIŁOŚCI !! Quote
Matusz Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Filmik z Uno -->> http://www.youtube.com/watch?v=crEGs-yEOGw Quote
Kasia_82 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mopsik Ty nadal tutaj :crazyeye: :-( Jestes taki slodziasty,ze wierze,ze w koncu ktos Cie dojrzy ;) 3 mam mocno kciuki :thumbs: Quote
asiak Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 biedny piękny Mopsik.... podnoszę moze jakieś oczka wypatrza Mopsika i się zakochają..... Quote
Aga_Mazury Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 On jest tak kochanym psiakiem....i nadal tkwi za kratami... jak się daje mu rękę ...to on tak delikatnie łapie za palce....ale naprawdę robi to tak delikatnie jak muśnięcie.... ostatnio tak złapał mnie za rękaw...ale tez tak delikatnie, radośnie z namaszczeniem...milością i oddaniem... słodziak byłby niesamowitą radością dla swojego nowego domu.... Quote
asiak Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 biedny Uno siedzi tam czekając na człowieka...:-( podaruj mu domek, on odda całe psie serce... Quote
asiak Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Uno tylko tyle mogę...:-( :Dog_run:taki wirtualny spacerek Quote
agat21 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 A czy wchodzi w grę rozmowa z tym "właścicielem" w sprawie sterylizacji jego zwierząt, czy to raczej oszołom? Quote
Aga_Mazury Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 agat21 napisał(a):A czy wchodzi w grę rozmowa z tym "właścicielem" w sprawie sterylizacji jego zwierząt, czy to raczej oszołom? jeśli ktoś wzywa hycla do swojego psa mówiąc "że jakiś się tu błąka i atakuje dzieci chodzące do szkoły"...(zaznaczam, że pies to wcielenie anioła...)...to chyba jednak zaliczę go do grupy oszołomów i to takich dośc konkretnych.... masowo psy przy jego domu giną pod kołami...:shake: tyle ich jest....biegają...sobie gdzie chcą...ot totalny "rozpierdzielnik"...:oops: Quote
agat21 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 No dobrze, rozumiem, ale jakby spokojnie mu zaproponować coś takiego? Skoro co jakis czas pozbywa się swoich psów, to chyba nie zależy mu na tym, żeby było ich coraz więcej? Oczywiście łatwo mi mówić z odległości, ale po prostu martwię się, że za chwilę będą następne i następne biedaki oddane przez niego.. Quote
asiak Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 UNO...:-( długo mnie u Ciebie nie było...:oops: i widzę,że nic się nie zmieniło...:placz: pieseczku na pierwszą stronkę maszerujemy...:painting: i dobrej duszyczki wypatrujemy... :roll: Quote
asiak Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 witaj Uno... ależ cisza u Ciebie biedaku :-( czyżby wszyscy o Tobie zapomnieli??? Quote
asiak Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 witaj Uno... pieseczku u Ciebie nadal bez zmian... tak mi przykro :-( Quote
Recommended Posts