Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdyby on jeszcze był oddany...
Pan który w okolicy Ostródy rozmanaża na potęgę psy...nie wiem czy dla przyjemności czy z niewiedzy...
w kazdym razie od czasu do czasu dzwoni do Gminy mówiąc na właśne psy...że to to przybłedy i nie pozwalają dzieciom do szkoły drogą przechodzić...i wtedy przyjeżdża schronisko i pozbywa się chłop kłopotu...tak było i tym razem...Uno znany pies w lipcu skończy dwa lata (widzicie nawet aż tyle wiemy o psie przybłedzie ;)) jest bardzo radosnym psiakiem, przyzwyczajonym do swobody, biegania...jest teraz uwięziony w małej ciasnej klatce....skąd wypatruje wybawienia...nie był nawet z nami nigdy na spacerze...nie umie zapewne chodzić na smyczy...

JEST UROCZY

Kontakt Agnieszka 505222207 mail [email protected]

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
już u Padusia a teraz tutaj...

wchodząc na link który podajesz nic nie ma....tzn są rózne filmy, ale nie ten który my chcemy....
coś się pozmieniało?

Padka się już otwiera :) A Uno też się otworzy, trzeba troche poczekać od chwili dodania :)

Posted

Odwiedza,odwiedza,ale nic nie pisze bo pomoc nie moze :shake:

Zal mi go :-( Jak wszystkich pieskow w potrzebie :-(

On jest mlodziutkim i slodkim misiem,z pewnoscia szybciutko znajdzie domek ;)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Uno szczęście chodzące...

właśnie dlaczego nikt nic nie napisałam po wizycie piątkowej w schronisku....nie widzieliście chłopaka?...

widzieliśmy :)

Posted

Uno jeszcze w schronie :crazyeye: Dziewczyny on jest takim slodkim psiakiem,ze myslalam,iz kolejki sie ustawia po niego.A tu taka cisza :roll:
Ja jestem jeszcze zielona w temacie oglaszania na innych portalach,ale moze znacie kogos kto potrfi?