Maszaberla Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Oj, ciocia Myrkur zagląda ;) Uhm... ostatni raz byłam w poniedziałek :oops: Obiecuję, poprawię się :grins: A ja cioci Myrkur obiecalam ogloszenia:oops: Tylko ze nie mam na razie czasu ale pamietam.. Quote
MyrkurDagur Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Maszaberla napisał(a):A ja cioci Myrkur obiecalam ogloszenia:oops: Tylko ze nie mam na razie czasu ale pamietam.. :calus: A dla Unka :kiss_2: Quote
MyrkurDagur Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Oj Unku... tutaj tylko wirtualne przytulanie i mizianie mogę Ci zaoferować... :roll: Ale co Ci po tym psinko drogo... :shake: Proszę mi wybaczyć ten kompletny brak optymizmu... :-( Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Oj Unku... tutaj tylko wirtualne przytulanie i mizianie mogę Ci zaoferować... :roll: Ale co Ci po tym psinko drogo... :shake: Proszę mi wybaczyć ten kompletny brak optymizmu... :-( Tylko podnosimy niestety..:-( Quote
agailawa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ciągle piszę tylko do góry, na samą górę po nowy domek. :-( Tak chciałabym mu jakoś pomóc . Ma ogłoszenia gdzieś oprócz allegro ? Może go gdzieś bym ogłosiła ? Może coś by się wtedy kręciło dzięki ogłoszeniom ... ? Quote
MyrkurDagur Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 agailawa napisał(a):Ciągle piszę tylko do góry, na samą górę po nowy domek. :-( Tak chciałabym mu jakoś pomóc . Ma ogłoszenia gdzieś oprócz allegro ? Może go gdzieś bym ogłosiła ? Może coś by się wtedy kręciło dzięki ogłoszeniom ... ? Nie jestem pewna, czy ma ogłoszenia :roll: Musiałbym sprawdzić, ale nawet jeśli takowych nie posiada, to może sama coś spróbuję napisać - w końcu jego wirtualną opiekunką jestem :cool3: Niemniej jednak bardzo dziękuję za chęć pomocy i zainteresowanie Unkiem :loveu: Quote
agailawa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Chodź na późno popołudniowy spacerek Unuś :painting: Quote
Maszaberla Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Nie jestem pewna, czy ma ogłoszenia :roll: Musiałbym sprawdzić, ale nawet jeśli takowych nie posiada, to może sama coś spróbuję napisać - w końcu jego wirtualną opiekunką jestem :cool3: Niemniej jednak bardzo dziękuję za chęć pomocy i zainteresowanie Unkiem :loveu: Myrkur ja Ci obiecalam ogloszenia dla Unka ale naprawde nie mam kiedy:-( Jeszcze mam 2 zalegle psiaki i az sie wstydze napisac do ich opiekunek Ale pamietam o Unku - postaram sie moze w tym tyg? Jestem zarejestrowana na wiekszosci "psich" stron wiec szybko pojdzie;) Quote
agailawa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Co tutaj tak cicho :roll: Na górę Unek ! :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Widzę Unku, że wytrwale ciotki Maszaberla i Agailawa Cię odwiedzają :loveu: A ja wpadłam by dobrej nocy Ci życzyć :sleep2: A przy okazji do kaukaza Bastera zajrzałam :-( Quote
agailawa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Widzę Unku, że wytrwale ciotki Maszaberla i Agailawa Cię odwiedzają :loveu: A ja wpadłam by dobrej nocy Ci życzyć :sleep2: A przy okazji do kaukaza Bastera zajrzałam :-( Odwiedzają, odwiedzają ;) Przyłączam się i również dobrej nocy życzę :loveu: Quote
agailawa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Na pierwszą ;) A tak w ogóle to co tam u Unka słychać ? :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Uno jest wyjątkowo KOchanym i przytulaśnym psiakiem, bardz lgnie do człowieka :loveu: powinien mieć najcudowniejszy domek. Wychodzi co sobotę na spacerek...ale cóż taka chwila radości w tygodniu... jakby chciał cały czas mieć kogoś na drugim końcu smyczy... Quote
Maszaberla Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cioteczko Myrkur a szepnelas cos do Agi co proponowalam?:razz: Quote
agailawa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Maszaberla napisał(a):Cioteczko Myrkur a szepnelas cos do Agi co proponowalam?:razz: Nic mi nikt nie szeptał. A co proponowałaś ? Czy chodzi o jakąś inną Agę ? :eviltong: Quote
Maszaberla Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 agailawa napisał(a):Nic mi nikt nie szeptał. A co proponowałaś ? Czy chodzi o jakąś inną Agę ? :eviltong: Myslalam wprawdzie o zalozycielce watku a Ty Aga jestes blisko Unka? W sensie schroniska? Quote
MyrkurDagur Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Maszaberla napisał(a):Cioteczko Myrkur a szepnelas cos do Agi co proponowalam?:razz: Cioteczka Maszaberla takie propozycje mi składa :Rose: a ze mnie osiołek taki... :oops: :shake: choć przydałoby się coś gorszego napisać... :look3: Muszę wziąć się wreszcie za siebie i Unka sprawę... :roll: :razz: Szkoda gadać... :splat: Unek... buziaka na dobranoc przesyłam... :kiss_2: Quote
Recommended Posts