Maszaberla Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Unku... Co u Ciebie piesku...? Pewnie czeka nadal :-( Pani Olga nie moze go niestety wziac :shake: Quote
lidka_park Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Nasz kochany gwaiazdor niestety nadal szuka domku Quote
MyrkurDagur Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wątek Unka chyba już umarł... :shake: Quote
BasiaD Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 UNKU , smutasku wracj na początek prosić cioteczki o domek! Quote
ketunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Czy Uno ma jakieś ogłoszenia? Ja mogę mu zasponsorować Allegro. Czy któraś z Cioteczek mogłaby zrobić? Quote
agat21 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Szkoda ślicznego psiaka. Jego wątek ciągnie się już chyba ze 2 lata :shake: Quote
Angel127 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Witam może Ja choć na chwilę przerwę tą ciszę . A więc chodzę aktualnie (aktualnie znaczy że od tamtego roku ale dopiero dziś zalogowałam się na Dogo ) do schroniska i Uno jest Moim ulubieńcem :loveu: . Jest Bardzo przyjaznym i kochanym psiakiem . Narazie pracujemy nad komendami SIAD i PODAJ ŁAPĘ i muszę powiedzieć że Uno jest bardzo zdolnym Uczniem :Dog_run:Praca i Spacerki z nim to sama przyjemność :) Quote
MyrkurDagur Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Angel127']Witam może Ja choć na chwilę przerwę tą ciszę . A więc chodzę aktualnie (aktualnie znaczy że od tamtego roku ale dopiero dziś zalogowałam się na Dogo ) do schroniska i Uno jest Moim ulubieńcem :loveu: . Jest Bardzo przyjaznym i kochanym psiakiem . Narazie pracujemy nad komendami SIAD i PODAJ ŁAPĘ i muszę powiedzieć że Uno jest bardzo zdolnym Uczniem :Dog_run:Praca i Spacerki z nim to sama przyjemność :)[/quote] Witamy !!! :loveu::loveu::loveu: Tak bardzo się cieszę, że opiekunka Una będzię z nami !!! :multi: Quote
Angel127 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Dziękuje :oops: Poprostu uznałam że najwyższy czas i pora zawitać i na dogo :) Narazie zdjęc nowiutkich nie wkleje bo Afn.pl chwilono jest w przebudowie ale jak tylko wszystko już bd Ok to wkleje jakieś nowsze zdjątka mojego cudaka :) No i postaram się wklejać tu cotygodniową relację ze spacerku :) Więc wątek Una odżyje :mdrmed: Co wy na to :???: Quote
BasiaD Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 PIęknie.. Miło że Unek ma taką sympatyczną opiekunkę,.. Zmyjaj Unku do domku ale już! Quote
Angel127 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Dobranoc Unuś :sleep2: Kochanie ty Moje :* :iloveyou: Quote
MyrkurDagur Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Angel127']Dziękuje :oops: Poprostu uznałam że najwyższy czas i pora zawitać i na dogo :) Narazie zdjęc nowiutkich nie wkleje bo Afn.pl chwilono jest w przebudowie ale jak tylko wszystko już bd Ok to wkleje jakieś nowsze zdjątka mojego cudaka :) No i postaram się wklejać tu cotygodniową relację ze spacerku :) Więc wątek Una odżyje :mdrmed: Co wy na to :???:[/quote] Wspaniale :loveu: Choć prawdą jest, że po takim czasie, Unek już w swoim domu powienien być... Quote
Angel127 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Afn.pl Już Działa Zapraszamy :) [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/1610/p1080833.jpg[/IMG] Wstawiam pare zdjątek Uniulki Dla Cioteczek :) [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/1826/p4250759.jpg[/IMG] [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/6280/p1090342.jpg[/IMG] Quote
MyrkurDagur Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Unku :loveu: Prawdziwy przystojniak z Ciebie :loveu: Czy do tej pory zupełnie nikt nie interesował się Unkiem? Nie chciał dać mu domu? Nie rozważał możliwości wzięcia go? Nie pytał o niego? :-( Quote
agat21 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Unek wygląda pięknie! Żal tylko, że mimo swej urody wciąż bez domu..:shake: Quote
MyrkurDagur Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Zaglądam ponownie i ponawiam swoje pytania... Angelo, może potrafiłabyś na nie odpowiedzieć...? :-( Masz kontakt z Unkiem, więc może coś wiesz... :-( MyrkurDagur napisał(a): Czy do tej pory zupełnie nikt nie interesował się Unkiem? Nie chciał dać mu domu? Nie rozważał możliwości wzięcia go? Nie pytał o niego? :-( Quote
agailawa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Unuś kochany, jak mnie tu dawno nie było :shake: kilka miesięcy minęło od moich ostatnich odwiedzin a Ty ciągle domku szukasz :-(:placz: nie wiem może Unuś potrzebuje jakiś ogłoszeń ? jak tak to piszcie postaram się coś zrobić.;) a teraz słodkich snów kochany :loveu: domku znajdź się ! :roll: Quote
MyrkurDagur Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='agailawa']Unuś kochany, jak mnie tu dawno nie było :shake: kilka miesięcy minęło od moich ostatnich odwiedzin a Ty ciągle domku szukasz :-(:placz: nie wiem może Unuś potrzebuje jakiś ogłoszeń ? jak tak to piszcie postaram się coś zrobić.;) a teraz słodkich snów kochany :loveu: domku znajdź się ! :roll: Jeśli mogłabyś zrobić Unkowi jakieś ogłoszenia, to byłoby super :loveu: Szkoda, że Angel127 nie pojawia się już na Dogo... :shake: Ona ma przynajmniej stały kontakt z Unkiem... Quote
agailawa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Jeśli mogłabyś zrobić Unkowi jakieś ogłoszenia, to byłoby super :loveu: Szkoda, że Angel127 nie pojawia się już na Dogo... :shake: Ona ma przynajmniej stały kontakt z Unkiem... Jutro usiąde i porobię Unkowi ogłoszeń .:p a teraz w górę po domek kochany :iloveyou: a jaki podawać kontakt w ogłoszeniach ( e-mail, nr tel. ) ? te potwierdzenia na swój adres wysyłać czy na czyjś inny ? Quote
agailawa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Gdybym mogła to poprszę jakąś cioteczkę o odpowiedź z mojego wcześniejszego postu.:cool3: Ponieważ chciałam zacząć robić ogłoszenia Unkowi i nie wiem jaki kontakt podawać. Unuś do góry kochany tak przy okazji :loveu: Quote
Recommended Posts