Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam może Ja choć na chwilę przerwę tą ciszę . A więc chodzę aktualnie (aktualnie znaczy że od tamtego roku ale dopiero dziś zalogowałam się na Dogo ) do schroniska i Uno jest Moim ulubieńcem :loveu: . Jest Bardzo przyjaznym i kochanym psiakiem . Narazie pracujemy nad komendami SIAD i PODAJ ŁAPĘ i muszę powiedzieć że Uno jest bardzo zdolnym Uczniem :Dog_run:Praca i Spacerki z nim to sama przyjemność :)

Posted

[quote name='Angel127']Witam może Ja choć na chwilę przerwę tą ciszę . A więc chodzę aktualnie (aktualnie znaczy że od tamtego roku ale dopiero dziś zalogowałam się na Dogo ) do schroniska i Uno jest Moim ulubieńcem :loveu: . Jest Bardzo przyjaznym i kochanym psiakiem . Narazie pracujemy nad komendami SIAD i PODAJ ŁAPĘ i muszę powiedzieć że Uno jest bardzo zdolnym Uczniem :Dog_run:Praca i Spacerki z nim to sama przyjemność :)[/quote]

Witamy !!! :loveu::loveu::loveu: Tak bardzo się cieszę, że opiekunka Una będzię z nami !!! :multi:

Posted

Dziękuje :oops: Poprostu uznałam że najwyższy czas i pora zawitać i na dogo :) Narazie zdjęc nowiutkich nie wkleje bo Afn.pl chwilono jest w przebudowie ale jak tylko wszystko już bd Ok to wkleje jakieś nowsze zdjątka mojego cudaka :) No i postaram się wklejać tu cotygodniową relację ze spacerku :) Więc wątek Una odżyje :mdrmed: Co wy na to :???:

Posted

[quote name='Angel127']Dziękuje :oops: Poprostu uznałam że najwyższy czas i pora zawitać i na dogo :) Narazie zdjęc nowiutkich nie wkleje bo Afn.pl chwilono jest w przebudowie ale jak tylko wszystko już bd Ok to wkleje jakieś nowsze zdjątka mojego cudaka :) No i postaram się wklejać tu cotygodniową relację ze spacerku :) Więc wątek Una odżyje :mdrmed: Co wy na to :???:[/quote]

Wspaniale :loveu:

Choć prawdą jest, że po takim czasie, Unek już w swoim domu powienien być...

Posted

Afn.pl Już Działa Zapraszamy :)

[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/1610/p1080833.jpg[/IMG]

Wstawiam pare zdjątek Uniulki Dla Cioteczek :)

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/1826/p4250759.jpg[/IMG]

[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/6280/p1090342.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

Zaglądam ponownie i ponawiam swoje pytania... Angelo, może potrafiłabyś na nie odpowiedzieć...? :-( Masz kontakt z Unkiem, więc może coś wiesz... :-(

MyrkurDagur napisał(a):

Czy do tej pory zupełnie nikt nie interesował się Unkiem? Nie chciał dać mu domu? Nie rozważał możliwości wzięcia go? Nie pytał o niego? :-(

• 1 month later...
Posted

Unuś kochany, jak mnie tu dawno nie było :shake:
kilka miesięcy minęło od moich ostatnich odwiedzin a Ty ciągle domku szukasz :-(:placz:
nie wiem może Unuś potrzebuje jakiś ogłoszeń ?
jak tak to piszcie postaram się coś zrobić.;)
a teraz słodkich snów kochany :loveu:
domku znajdź się ! :roll:

Posted

[quote name='agailawa']Unuś kochany, jak mnie tu dawno nie było :shake:
kilka miesięcy minęło od moich ostatnich odwiedzin a Ty ciągle domku szukasz :-(:placz:
nie wiem może Unuś potrzebuje jakiś ogłoszeń ?
jak tak to piszcie postaram się coś zrobić.;)
a teraz słodkich snów kochany :loveu:
domku znajdź się ! :roll:

Jeśli mogłabyś zrobić Unkowi jakieś ogłoszenia, to byłoby super :loveu:

Szkoda, że Angel127 nie pojawia się już na Dogo... :shake: Ona ma przynajmniej stały kontakt z Unkiem...

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Jeśli mogłabyś zrobić Unkowi jakieś ogłoszenia, to byłoby super :loveu:

Szkoda, że Angel127 nie pojawia się już na Dogo... :shake: Ona ma przynajmniej stały kontakt z Unkiem...

Jutro usiąde i porobię Unkowi ogłoszeń .:p
a teraz w górę po domek kochany :iloveyou:
a jaki podawać kontakt w ogłoszeniach ( e-mail, nr tel. ) ?
te potwierdzenia na swój adres wysyłać czy na czyjś inny ?

Posted

Gdybym mogła to poprszę jakąś cioteczkę o odpowiedź z mojego wcześniejszego postu.:cool3:
Ponieważ chciałam zacząć robić ogłoszenia Unkowi i nie wiem jaki kontakt podawać.
Unuś do góry kochany tak przy okazji :loveu: