Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
No jak wszystko dogramy to Unek niedlugo do nas zawita;)

:crazyeye: :multi: Aż trudno mi w to uwierzyć !!! :loveu: Ty to wspaniała ciotka jesteś !!! :loveu: Maszaberlo :Rose::Rose::Rose:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
:crazyeye: :multi: Aż trudno mi w to uwierzyć !!! :loveu: Ty to wspaniała ciotka jesteś !!! :loveu: Maszaberlo :Rose::Rose::Rose:

Mam tylko nadzieje ze wszystko wypali :oops:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Mam tylko nadzieje ze wszystko wypali :oops:

Będę trzymać kciuki ;) Uno, masz wielkie szczęście, że właśnie ta cioteczka do Ciebie zagląda i zainteresowała się Twoim losem :loveu:

Posted

[quote name='Maszaberla']Wszystko zaklepane, Unek niedlugo pokaze sie swiatu (28.04) :loveu:

:crazyeye: :crazyeye: Ależ wspaniale !!! :multi: :multi: Maszaberlo :loveu: - jesteś niesamowita :Rose::Rose::Rose: Dziękuję Ci dobra duszyczko :loveu:

Posted

Widziałam Unka w TV :multi: :multi: :multi: Śliczności :loveu: Urok i czar :loveu: A czekałam na jego występ jak na szpilkach :nerwy: Od 10.00 tkwiłam przed tym telewizorem, a tam reklamy i reklamy, pogoda i reklamy :shake: i już myślałam, że to właśnie ten moment, a tam Panie nad tymi ustami zaczęły się rozwodzić :cool1: Ale wreszcie doczekałam się :multi: A Pan Michał tak ładnie wszystkie psinki zaprezentował :loveu:

Unku kochany :loveu: Czy dziś Twój szczęśliwy dzień ??? Będziemy czekać :nerwy:

Maszaberlo - jeszcze raz z całego serca dziękuję za taką szansę dla Unka :Rose::Rose::Rose:

Posted

Myrkurku :loveu: nie moglam wczesniej wejsc na dogo bo mialam mase roboty w pracy, filmik obejrzalam dopiero teraz
Nawet do glowy mi nie przyszlo ze Uno to taki piekny pies !:loveu:
O Rumbie juz nie mowiac :loveu:

W ogole uwazam ze to udany wystep, byl czas na wszystko, jestem zadowolona:p

Z tego co wiem byly telefony w sprawie i Unka i Rumby ale nie znam jeszcze szczegolow

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Widziałam Unka w TV :multi: :multi: :multi: Śliczności :loveu: Urok i czar :loveu: A czekałam na jego występ jak na szpilkach :nerwy: Od 10.00 tkwiłam przed tym telewizorem, a tam reklamy i reklamy, pogoda i reklamy :shake: i już myślałam, że to właśnie ten moment, a tam Panie nad tymi ustami zaczęły się rozwodzić :cool1: Ale wreszcie doczekałam się :multi: A Pan Michał tak ładnie wszystkie psinki zaprezentował :loveu:

Lepiej bym tego nie ujęła... siedziałam przed TV , serce waliło mi jak na egzaminie ;) a tu reklamyyyyyyyyyyyyyy............... a potem takie duże usta tak długo malowane :evil_lol: i malowane

Prawda, że piękne nasze Ostródziaki?
aż żałuje, że wszystkie nie mogły przyjechać ;)

czy są jakieś linki dostępne z tego programu, np. do wstawienia na stronę do Unka?

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

czy są jakieś linki dostępne z tego programu, np. do wstawienia na stronę do Unka?

Tak, jutro Kris wstawi filmik

Wiadomo juz cos z potencjalnym domkiem? Wiem ze byly telefony...

Posted

Maszaberla napisał(a):
Tak, jutro Kris wstawi filmik

Wiadomo juz cos z potencjalnym domkiem? Wiem ze byly telefony...

Wstawisz Kochana link jak już będzie? :oops:

Z tego co słyszałam to 4 domki się zgłosiły w czasie programu. Mamy namiary i teraz na spokojnie będziemy się z domkami kontaktować i rozmawiać bardziej szczegółowo

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Wstawisz Kochana link jak już będzie? :oops:

Ale co Aguś cos nie tak?
Nie wstawiac filmiku na watek?
Jesli wstawie link to on i tak na dogo pojawia sie od razu w postaci filmu;)