MyrkurDagur Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A u Ciebie cisza Unek... nawet ja ostatnio Cię zaniedbałam... :shake: Quote
Maszaberla Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 MyrkurDagur napisał(a):A u Ciebie cisza Unek... nawet ja ostatnio Cię zaniedbałam... :shake: Ale ja o Unku pamietam, jestem w stalym kontakcie z Aga;) Quote
MyrkurDagur Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Maszaberla napisał(a):Ale ja o Unku pamietam, jestem w stalym kontakcie z Aga;) :loveu::loveu::loveu: Unek - Maszaberla to wspaniała ciotka :loveu::loveu::loveu: Quote
agailawa Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Jej, jak mnie tu dawno nie było :shake: Przepraszam Unek. ! :-( A teraz w górę :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Gonia13 napisał(a):I na dobranoc też;) Nowa cioteczka do Unka zawitała :loveu: Dobranoc uroczy psiaku ;) Quote
Maszaberla Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 No jak wszystko dogramy to Unek niedlugo do nas zawita;) Quote
MyrkurDagur Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Maszaberla napisał(a):No jak wszystko dogramy to Unek niedlugo do nas zawita;) :crazyeye: :multi: Aż trudno mi w to uwierzyć !!! :loveu: Ty to wspaniała ciotka jesteś !!! :loveu: Maszaberlo :Rose::Rose::Rose: Quote
Maszaberla Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 MyrkurDagur napisał(a)::crazyeye: :multi: Aż trudno mi w to uwierzyć !!! :loveu: Ty to wspaniała ciotka jesteś !!! :loveu: Maszaberlo :Rose::Rose::Rose: Mam tylko nadzieje ze wszystko wypali :oops: Quote
MyrkurDagur Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Maszaberla napisał(a):Mam tylko nadzieje ze wszystko wypali :oops: Będę trzymać kciuki ;) Uno, masz wielkie szczęście, że właśnie ta cioteczka do Ciebie zagląda i zainteresowała się Twoim losem :loveu: Quote
Maszaberla Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Wszystko zaklepane, Unek niedlugo pokaze sie swiatu (28.04) :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Maszaberla']Wszystko zaklepane, Unek niedlugo pokaze sie swiatu (28.04) :loveu: :crazyeye: :crazyeye: Ależ wspaniale !!! :multi: :multi: Maszaberlo :loveu: - jesteś niesamowita :Rose::Rose::Rose: Dziękuję Ci dobra duszyczko :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Maszaberla napisał(a):To "Twoj" piesek Myrkurku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lidka_park Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Uno, szykuj się, we wtorek wielki dzień :p Quote
MyrkurDagur Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 :multi: :multi: :multi: Unku, jak zawsze przeuroczo wyglądasz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 :loveu: :loveu: :loveu: Maszaberlo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Widziałam Unka w TV :multi: :multi: :multi: Śliczności :loveu: Urok i czar :loveu: A czekałam na jego występ jak na szpilkach :nerwy: Od 10.00 tkwiłam przed tym telewizorem, a tam reklamy i reklamy, pogoda i reklamy :shake: i już myślałam, że to właśnie ten moment, a tam Panie nad tymi ustami zaczęły się rozwodzić :cool1: Ale wreszcie doczekałam się :multi: A Pan Michał tak ładnie wszystkie psinki zaprezentował :loveu: Unku kochany :loveu: Czy dziś Twój szczęśliwy dzień ??? Będziemy czekać :nerwy: Maszaberlo - jeszcze raz z całego serca dziękuję za taką szansę dla Unka :Rose::Rose::Rose: Quote
Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Myrkurku :loveu: nie moglam wczesniej wejsc na dogo bo mialam mase roboty w pracy, filmik obejrzalam dopiero teraz Nawet do glowy mi nie przyszlo ze Uno to taki piekny pies !:loveu: O Rumbie juz nie mowiac :loveu: W ogole uwazam ze to udany wystep, byl czas na wszystko, jestem zadowolona:p Z tego co wiem byly telefony w sprawie i Unka i Rumby ale nie znam jeszcze szczegolow Quote
Aga_Mazury Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Widziałam Unka w TV :multi: :multi: :multi: Śliczności :loveu: Urok i czar :loveu: A czekałam na jego występ jak na szpilkach :nerwy: Od 10.00 tkwiłam przed tym telewizorem, a tam reklamy i reklamy, pogoda i reklamy :shake: i już myślałam, że to właśnie ten moment, a tam Panie nad tymi ustami zaczęły się rozwodzić :cool1: Ale wreszcie doczekałam się :multi: A Pan Michał tak ładnie wszystkie psinki zaprezentował :loveu: Lepiej bym tego nie ujęła... siedziałam przed TV , serce waliło mi jak na egzaminie ;) a tu reklamyyyyyyyyyyyyyy............... a potem takie duże usta tak długo malowane :evil_lol: i malowane Prawda, że piękne nasze Ostródziaki? aż żałuje, że wszystkie nie mogły przyjechać ;) czy są jakieś linki dostępne z tego programu, np. do wstawienia na stronę do Unka? Quote
Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Aga_Mazury napisał(a): czy są jakieś linki dostępne z tego programu, np. do wstawienia na stronę do Unka? Tak, jutro Kris wstawi filmik Wiadomo juz cos z potencjalnym domkiem? Wiem ze byly telefony... Quote
Aga_Mazury Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Maszaberla napisał(a):Tak, jutro Kris wstawi filmik Wiadomo juz cos z potencjalnym domkiem? Wiem ze byly telefony... Wstawisz Kochana link jak już będzie? :oops: Z tego co słyszałam to 4 domki się zgłosiły w czasie programu. Mamy namiary i teraz na spokojnie będziemy się z domkami kontaktować i rozmawiać bardziej szczegółowo Quote
Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Aga_Mazury napisał(a):Wstawisz Kochana link jak już będzie? :oops: Ale co Aguś cos nie tak? Nie wstawiac filmiku na watek? Jesli wstawie link to on i tak na dogo pojawia sie od razu w postaci filmu;) Quote
Recommended Posts