Aga_Mazury Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Właśnie będzie super jak wstawisz link :loveu: dziękuję :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Aga_Mazury napisał(a): Z tego co słyszałam to 4 domki się zgłosiły w czasie programu. Mamy namiary i teraz na spokojnie będziemy się z domkami kontaktować i rozmawiać bardziej szczegółowo 4 domki - to nawet będzie z czego wybierać :multi: Unku kochany :loveu: oby jeden z tych domków był tym najszczęśliwszym i najlepszym dla Ciebie :fadein: Myślę cały czas o Tobie i kciuki mocno trzymam !!! Choć najchętniej sama bym Ciebie zabrała i domek Ci ofiarowała, ale przez najbliższe parę miesięcy nie będę jeszcze mogła pomóc żadnemu psiakowi w ten sposób... :( Unku najdroższy :loveu: Będziemy czekać na dalsze, miejmy nadzieję jak najbardziej pozytywne wiadomości !!! Quote
MyrkurDagur Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Jest filmik :multi: Dziękujemy ślicznie :loveu: Quote
Lionees Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Co to znaczy potęga telewizji...człowiek ogłasza miesiącami i nic,a w tv raz sie psiaka pokaże i domki sie w kolejce ustawiają;) szkoda,że tak mało piesków można pokazać ,no i że ten program jest tylko raz w tygodniu:-( Quote
Maszaberla Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Renata5 napisał(a):Co to znaczy potęga telewizji...człowiek ogłasza miesiącami i nic,a w tv raz sie psiaka pokaże i domki sie w kolejce ustawiają;) szkoda,że tak mało piesków można pokazać ,no i że ten program jest tylko raz w tygodniu:-( Szkoda, wielka szkoda :-( Tyle pieskow czeka, program raz w tygodniu i taki krotki ... Quote
Aga_Mazury Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Muszę się przyznać, że trochę namieszałam chyba... o Unka zadzwoniły dwie rodziny a o Rumbę pięć domków... Jeżeli chodzi o Una to jedna rodzina i druga mieszka na wsi. Jedna ma psiaka na łańcuchu a Unek miałby iść do domu. Druga rodzinna nie ma w ogóle ogrodzenia i Unek by biegał. Quote
MyrkurDagur Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Aga_Mazury napisał(a):Muszę się przyznać, że trochę namieszałam chyba... o Unka zadzwoniły dwie rodziny a o Rumbę pięć domków... Jeżeli chodzi o Una to jedna rodzina i druga mieszka na wsi. Jedna ma psiaka na łańcuchu a Unek miałby iść do domu. Druga rodzinna nie ma w ogóle ogrodzenia i Unek by biegał. Nie chce wyjść na wybredną, ale każda z tych opcji ma jakieś ale... Rodzina chce wziąć Unka do domu, ale w tym samym momencie innego psa trzyma na łańcuchu :shake: A rodzina z domem bez ogrodzenia - to chyba troche niebezpieczne :roll: I jeszcze ta polska wieś... - :look3: :lookarou: Wybaczcie mi to moje negatywne nastawienie :oops: Quote
Maszaberla Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Nie chce wyjść na wybredną, ale każda z tych opcji ma jakieś ale... Rodzina chce wziąć Unka do domu, ale w tym samym momencie innego psa trzyma na łańcuchu :shake: A rodzina z domem bez ogrodzenia - to chyba troche niebezpieczne :roll: I jeszcze ta polska wieś... - :look3: :lookarou: Wybaczcie mi to moje negatywne nastawienie :oops: Ja tez mysle tak samo i ten lancuch :angryy::shake: bez komentarza - moze byc tak siebie podpieli na sznurek i zobaczyli jak fajnie sie z tym zyje :angryy: A z tych kilku domkow ktore chcialy Rumbe - moze ktoras z tych rodzin namowic na Uno? :hmmmm: Quote
MyrkurDagur Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Aga - jakie decyzje zapadły w sprawie Unka ??? Quote
Aga_Mazury Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Aga - jakie decyzje zapadły w sprawie Unka ??? Dziewczyny ja jestem na "nie" :shake: Pani Bończyk która była w programie spodobał się Uno... mogłaby adoptować słodziaka :oops: Domy dla Rumby to takie spokojne domy potrzebujące spokojnych psiaków i naprawdę wszystkie są fantastyczne... Uno... Uno... taki Kochany psiak z Ciebie Quote
MyrkurDagur Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Aga_Mazury napisał(a):Dziewczyny ja jestem na "nie" :shake: Uffff... to dobrze, bo już się martwiłam... Aga_Mazury napisał(a):Pani Bończyk która była w programie spodobał się Uno... mogłaby adoptować słodziaka :oops: Nie oglądałam całego programu... która Pani Bończyk? Bo nie jestem pewna czy aby na pewno myślę właśnie o tej :oops: Jest szansa na adopcję z jej strony ??? Aga_Mazury napisał(a):Domy dla Rumby to takie spokojne domy potrzebujące spokojnych psiaków i naprawdę wszystkie są fantastyczne... Uno... Uno... taki Kochany psiak z Ciebie A czy w sprawie Rumby podjęta została już decyzja? Wybraliście ten jedyny domek? Ehm, właściwie to na jej wątek powinnam sobie po prostu wejść :lol: Dobrze, że chociaż dziewczynie się udało... Unku... Quote
Aga_Mazury Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Uffff... to dobrze, bo już się martwiłam... Nie oglądałam całego programu... która Pani Bończyk? Bo nie jestem pewna czy aby na pewno myślę właśnie o tej :oops: Jest szansa na adopcję z jej strony ??? A czy w sprawie Rumby podjęta została już decyzja? Wybraliście ten jedyny domek? Ehm, właściwie to na jej wątek powinnam sobie po prostu wejść :lol: Dobrze, że chociaż dziewczynie się udało... Unku... wstępnie zaakceptowane wszystkie :crazyeye: teraz szukamy osób na wizyty przedadopcyjne.... i cóż... trzeba będzie wybrać... a bój jest "ostry" ... nikt nie rezygnuje ;) Quote
Maszaberla Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Aga_Mazury napisał(a):wstępnie zaakceptowane wszystkie :crazyeye: teraz szukamy osób na wizyty przedadopcyjne.... i cóż... trzeba będzie wybrać... a bój jest "ostry" ... nikt nie rezygnuje ;) Aga, z tego co piszesz wszystkie rodziny sa porzadne - nie zdecydowalaby sie ktoras na Uno? Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 ..z tych rodzin raczej nie... ..ale, ale... program może mieć wyniki i dużo później, link do filmiku z programu na naszej stronie głównej fundacji też robi swoje... i pojawili się pierwsi chętni na Una z naszych okolic... ale czy coś z tego wyjdzie zobaczymy...:razz: Quote
Maszaberla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Aga_Mazury napisał(a):..z tych rodzin raczej nie... ..ale, ale... program może mieć wyniki i dużo później, link do filmiku z programu na naszej stronie głównej fundacji też robi swoje... i pojawili się pierwsi chętni na Una z naszych okolic... ale czy coś z tego wyjdzie zobaczymy...:razz: Moze sie uda:oops: Musze Ci powiedziec ze dla Uno ten wystep mial ogromne znaczenie, ja np. nie sadzilam ze to tak naprawde tak piekny psiak, taki inny, oryginalny... i przy tym lagodny :smile: Quote
MyrkurDagur Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Maszaberla napisał(a):Moze sie uda:oops: Musze Ci powiedziec ze dla Uno ten wystep mial ogromne znaczenie, ja np. nie sadzilam ze to tak naprawde tak piekny psiak, taki inny, oryginalny... i przy tym lagodny :smile: Tak, Unek to niezwykły psiak :loveu: I takie urocze są te jego "skarpetki" :loveu: Quote
Maszaberla Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Aga_Mazury napisał(a): Pani Bończyk która była w programie spodobał się Uno... mogłaby adoptować słodziaka :oops: Moze by tak podpytac Pana Michala czy Pani Olga sie zdecyduje?;) Quote
MyrkurDagur Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Dobry wieczór Unku... Jak mają się sprawy z domkiem? :roll: Quote
Maszaberla Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Dobry wieczór Unku... Jak mają się sprawy z domkiem? :roll: Unek pewnie nadal czeka - Aga rozumiem ze te rodziny, ktore pytaly sie o Rumbe nie bylyby zainteresowane Uno? Szkoda... Pani Bonczyk nie moze wziac Uno bo 3/4 czasu spedza w podrozach (szuka psa ktory by z nia podrozowal) - na Uno zwrocila uwage bo bardzo jej sie podobal Quote
Aga_Mazury Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 a Uno nie mógłby z nią podrózować? :oops: rozumiem, że nie......szkoda domki zainteresowane Rumbą zdecydowały się na inne sunie... więc czekamy dalej Quote
kuzlik Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 on jest taki piekny,mam nadzieje ze znajdzie sie dla niego domek! Quote
Maszaberla Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Aga_Mazury napisał(a):a Uno nie mógłby z nią podrózować? :oops: rozumiem, że nie......szkoda A wiesz ze tego nie wiem, pewnie myslala ze bedziecie miec cos przeciwko... dowiem sie Quote
Recommended Posts