Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

Z tego co słyszałam to 4 domki się zgłosiły w czasie programu. Mamy namiary i teraz na spokojnie będziemy się z domkami kontaktować i rozmawiać bardziej szczegółowo

4 domki - to nawet będzie z czego wybierać :multi: Unku kochany :loveu: oby jeden z tych domków był tym najszczęśliwszym i najlepszym dla Ciebie :fadein:

Myślę cały czas o Tobie i kciuki mocno trzymam !!! Choć najchętniej sama bym Ciebie zabrała i domek Ci ofiarowała, ale przez najbliższe parę miesięcy nie będę jeszcze mogła pomóc żadnemu psiakowi w ten sposób... :(

Unku najdroższy :loveu: Będziemy czekać na dalsze, miejmy nadzieję jak najbardziej pozytywne wiadomości !!!

Posted

Co to znaczy potęga telewizji...człowiek ogłasza miesiącami i nic,a w tv raz sie psiaka pokaże i domki sie w kolejce ustawiają;)
szkoda,że tak mało piesków można pokazać ,no i że ten program jest tylko raz w tygodniu:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Co to znaczy potęga telewizji...człowiek ogłasza miesiącami i nic,a w tv raz sie psiaka pokaże i domki sie w kolejce ustawiają;)
szkoda,że tak mało piesków można pokazać ,no i że ten program jest tylko raz w tygodniu:-(

Szkoda, wielka szkoda :-(
Tyle pieskow czeka, program raz w tygodniu i taki krotki ...

Posted

Muszę się przyznać, że trochę namieszałam chyba...

o Unka zadzwoniły dwie rodziny a o Rumbę pięć domków...

Jeżeli chodzi o Una to jedna rodzina i druga mieszka na wsi. Jedna ma psiaka na łańcuchu a Unek miałby iść do domu. Druga rodzinna nie ma w ogóle ogrodzenia i Unek by biegał.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Muszę się przyznać, że trochę namieszałam chyba...

o Unka zadzwoniły dwie rodziny a o Rumbę pięć domków...

Jeżeli chodzi o Una to jedna rodzina i druga mieszka na wsi. Jedna ma psiaka na łańcuchu a Unek miałby iść do domu. Druga rodzinna nie ma w ogóle ogrodzenia i Unek by biegał.

Nie chce wyjść na wybredną, ale każda z tych opcji ma jakieś ale... Rodzina chce wziąć Unka do domu, ale w tym samym momencie innego psa trzyma na łańcuchu :shake: A rodzina z domem bez ogrodzenia - to chyba troche niebezpieczne :roll: I jeszcze ta polska wieś... - :look3: :lookarou:

Wybaczcie mi to moje negatywne nastawienie :oops:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Nie chce wyjść na wybredną, ale każda z tych opcji ma jakieś ale... Rodzina chce wziąć Unka do domu, ale w tym samym momencie innego psa trzyma na łańcuchu :shake: A rodzina z domem bez ogrodzenia - to chyba troche niebezpieczne :roll: I jeszcze ta polska wieś... - :look3: :lookarou:

Wybaczcie mi to moje negatywne nastawienie :oops:

Ja tez mysle tak samo i ten lancuch :angryy::shake: bez komentarza - moze byc tak siebie podpieli na sznurek i zobaczyli jak fajnie sie z tym zyje :angryy:

A z tych kilku domkow ktore chcialy Rumbe - moze ktoras z tych rodzin namowic na Uno? :hmmmm:

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Aga - jakie decyzje zapadły w sprawie Unka ???

Dziewczyny ja jestem na "nie" :shake:

Pani Bończyk która była w programie spodobał się Uno... mogłaby adoptować słodziaka :oops:

Domy dla Rumby to takie spokojne domy potrzebujące spokojnych psiaków i naprawdę wszystkie są fantastyczne...

Uno... Uno... taki Kochany psiak z Ciebie

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Dziewczyny ja jestem na "nie" :shake:

Uffff... to dobrze, bo już się martwiłam...

Aga_Mazury napisał(a):
Pani Bończyk która była w programie spodobał się Uno... mogłaby adoptować słodziaka :oops:

Nie oglądałam całego programu... która Pani Bończyk? Bo nie jestem pewna czy aby na pewno myślę właśnie o tej :oops:

Jest szansa na adopcję z jej strony ???

Aga_Mazury napisał(a):
Domy dla Rumby to takie spokojne domy potrzebujące spokojnych psiaków i naprawdę wszystkie są fantastyczne...

Uno... Uno... taki Kochany psiak z Ciebie

A czy w sprawie Rumby podjęta została już decyzja? Wybraliście ten jedyny domek? Ehm, właściwie to na jej wątek powinnam sobie po prostu wejść :lol: Dobrze, że chociaż dziewczynie się udało...

Unku...

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Uffff... to dobrze, bo już się martwiłam...

Nie oglądałam całego programu... która Pani Bończyk? Bo nie jestem pewna czy aby na pewno myślę właśnie o tej :oops:

Jest szansa na adopcję z jej strony ???

A czy w sprawie Rumby podjęta została już decyzja? Wybraliście ten jedyny domek? Ehm, właściwie to na jej wątek powinnam sobie po prostu wejść :lol: Dobrze, że chociaż dziewczynie się udało...

Unku...

wstępnie zaakceptowane wszystkie :crazyeye: teraz szukamy osób na wizyty przedadopcyjne.... i cóż... trzeba będzie wybrać... a bój jest "ostry" ... nikt nie rezygnuje ;)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
wstępnie zaakceptowane wszystkie :crazyeye: teraz szukamy osób na wizyty przedadopcyjne.... i cóż... trzeba będzie wybrać... a bój jest "ostry" ... nikt nie rezygnuje ;)

Aga, z tego co piszesz wszystkie rodziny sa porzadne - nie zdecydowalaby sie ktoras na Uno?

Posted

..z tych rodzin raczej nie...

..ale, ale... program może mieć wyniki i dużo później, link do filmiku z programu na naszej stronie głównej fundacji też robi swoje... i pojawili się pierwsi chętni na Una z naszych okolic... ale czy coś z tego wyjdzie zobaczymy...:razz:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
..z tych rodzin raczej nie...

..ale, ale... program może mieć wyniki i dużo później, link do filmiku z programu na naszej stronie głównej fundacji też robi swoje... i pojawili się pierwsi chętni na Una z naszych okolic... ale czy coś z tego wyjdzie zobaczymy...:razz:

Moze sie uda:oops:
Musze Ci powiedziec ze dla Uno ten wystep mial ogromne znaczenie, ja np. nie sadzilam ze to tak naprawde tak piekny psiak, taki inny, oryginalny...
i przy tym lagodny :smile:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Moze sie uda:oops:
Musze Ci powiedziec ze dla Uno ten wystep mial ogromne znaczenie, ja np. nie sadzilam ze to tak naprawde tak piekny psiak, taki inny, oryginalny...
i przy tym lagodny :smile:

Tak, Unek to niezwykły psiak :loveu:
I takie urocze są te jego "skarpetki" :loveu:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

Moze by tak podpytac Pana Michala czy Pani Olga sie zdecyduje?;)

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Dobry wieczór Unku... Jak mają się sprawy z domkiem? :roll:

Unek pewnie nadal czeka - Aga rozumiem ze te rodziny, ktore pytaly sie o Rumbe nie bylyby zainteresowane Uno?
Szkoda...

Pani Bonczyk nie moze wziac Uno bo 3/4 czasu spedza w podrozach (szuka psa ktory by z nia podrozowal) - na Uno zwrocila uwage bo bardzo jej sie podobal

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
a Uno nie mógłby z nią podrózować? :oops: rozumiem, że nie......szkoda

A wiesz ze tego nie wiem, pewnie myslala ze bedziecie miec cos przeciwko...
dowiem sie

• 2 weeks later...