Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mrau']Potwierdzenia już są tutaj [url]http://zkwp.aws.af.cm/?q=pl/node/17[/url]
Nie będą ich wysyłać mailem, trzeba sobie ściągnąć i wydrukować...[/QUOTE]

Ha! Jeszcze lepiej, teraz do mnie dotarło, że czytałam ten komunikat pewnie nie jeden raz i jakoś w głowie miałam wszelkie wysyłane wcześniej mailowo i żeby pobrać ze skrzynki :lol:
To jutro lecę wydrukować :)

6 tollerów. Lays jest sam w klasie, w ogóle w płci nawet :) Ziuta ma konkurentkę, siostrę miotową :)

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='M&S']A może coś Ci sprawdzić, jeżeli sie otworzy?[/QUOTE]

dzięki, ale chciałam sprawdzić spis wystawców poszukac kogo spotkam :( tylko mi powiedz czy sie otwiera, bo wtedy będe wiedziec że cos w moim kompie brakuje

Posted

[quote name='panbazyl']Mrau - mam pytanie -czy Wy w niedzielę się wystawiacie? Szukam transportu powrotnego na Lublin w niedzielę. Będę z 2 psami - o ile od wojewodzkiego dostanę pozwoleństwo, bo powiatowego to nawet nie wiem gdzie mam a wojewódzki na majdanku, więc po drodze z mojej wsi.[/QUOTE]
Wystawiamy się w niedzielę ale po wystawie jedziemy do rodziny do Dębicy...

AnkaW jaka rasa Cię interesuje? Wyślę Ci wystawców na PW...

Posted

[quote name='AnkaW']dzięki, ale chciałam sprawdzić spis wystawców poszukac kogo spotkam :( tylko mi powiedz czy sie otwiera, bo wtedy będe wiedziec że cos w moim kompie brakuje[/QUOTE]
masz pewnie to co ja, tzn nie masz - musisz aktywować wtyczkę adobe acroboat... bo inaczej szaro i buro na stronie (tak jak u mnie...)

[quote name='mrau']Wystawiamy się w niedzielę ale po wystawie jedziemy do rodziny do Dębicy...

AnkaW jaka rasa Cię interesuje? Wyślę Ci wystawców na PW...[/QUOTE]
szkoda... szukam dalej.

Posted

Kochani, jestesmy w pilnej potrzebie.
Czy ktokolwiek zyczliwy zaoferowalby nam transport z Sanoka (zboczyl na Sanok) i z powrotem?
Chetnie dorzucimy sie do paliwa.
Nasz transport nie wypalil nagle, wiec sprawa jest bardzo pilna.

Posted

Czy ktoś przypadkiem nie znalazł na stronie wystawy mapki ringów? Nie wiem czy nie potrafię znaleźć czy jej nie ma a fajnie by było wiedzieć czy znowu jesteśmy na antresoli...

Posted

[quote name='mrau']Czy ktoś przypadkiem nie znalazł na stronie wystawy mapki ringów? Nie wiem czy nie potrafię znaleźć czy jej nie ma a fajnie by było wiedzieć czy znowu jesteśmy na antresoli...[/QUOTE]

Mapki nie ma, przynajmniej ja nie znalazłam.

Posted

[quote name='M&S']Mapki nie ma, przynajmniej ja nie znalazłam.[/QUOTE]
To jak 3 osoby( moja mama też szukała) nie znalazły to pewnie nie ma...
No nic, przynajmniej sobie nie zepsuję wieczoru wiadomością, że naprawdę jesteśmy znowu na antresoli ;)

Posted

Na antresoli są 3 ringi zazwyczaj i nawet królicze jamniki mogłyby mieć na nich problem ;)
Ale już nawet nie o ringi chodzi a o miejsce wokół a tego jest naprawdę mało... A jak jeszcze koło ringu rozłożą się wystawcy ze stołami trymerskimi i wejdzie widownia to mogiła, nie ma jak przejść...

Posted

no tak...

a ja w koncu tego adobe acrobata sobie doinstalowalam i szybko chcialam luknąc co tam i ile kogo a tu taki zonk (kopiuję ze strony)

[h=1]Error[/h] The website encountered an unexpected error. Please try again later. [h=2]Error message[/h] [I]PDOException[/I]: SQLSTATE[HY000] [1129] Host '10.0.23.122' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in [I]lock_may_be_available()[/I] (line [I]167[/I] of [I]/mnt/var/vcap.local/dea/apps/zkwp-4-50e2201c9b33b9ad13fcfee72d7965ea/app/includes/lock.inc[/I]).

Posted

[quote name='mrau']Na antresoli są 3 ringi zazwyczaj i nawet królicze jamniki mogłyby mieć na nich problem ;)
Ale już nawet nie o ringi chodzi a o miejsce wokół a tego jest naprawdę mało... A jak jeszcze koło ringu rozłożą się wystawcy ze stołami trymerskimi i wejdzie widownia to mogiła, nie ma jak przejść...[/QUOTE]
wystawiałam swego czasu basenji na tej nieszczęsnej antresoli...niby basek piesek nieduzy,ale pobiegac musi, a tam zanim sie rozpedzisz to juz musisz stawac...

Posted

[quote name='Tascha']wystawiałam swego czasu basenji na tej nieszczęsnej antresoli...niby basek piesek nieduzy,ale pobiegac musi, a tam zanim sie rozpedzisz to juz musisz stawac...[/QUOTE]
To teraz wyobraź sobie flaty lub curly na takim ringu :>
Ta antresola to na wystawę myszy rasowych co najwyżej ;)