Guciek Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='mrau']Potwierdzenia już są tutaj [url]http://zkwp.aws.af.cm/?q=pl/node/17[/url] Nie będą ich wysyłać mailem, trzeba sobie ściągnąć i wydrukować...[/QUOTE] Ha! Jeszcze lepiej, teraz do mnie dotarło, że czytałam ten komunikat pewnie nie jeden raz i jakoś w głowie miałam wszelkie wysyłane wcześniej mailowo i żeby pobrać ze skrzynki :lol: To jutro lecę wydrukować :) 6 tollerów. Lays jest sam w klasie, w ogóle w płci nawet :) Ziuta ma konkurentkę, siostrę miotową :) Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Tascha']pinczerów az 15 szt stawka- wow ale rozpiski na sobote jeszcze nie ma[/QUOTE] Jest rozpiska na sobotę. Quote
Tascha Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='M&S']Jest rozpiska na sobotę.[/QUOTE] tak, juz sie pojawiła :) wczesniej była tylko na niedziele Quote
AnkaW Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 A mnie się znowu nie otwiera - problem ze stroną web :( Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='AnkaW']A mnie się znowu nie otwiera - problem ze stroną web :([/QUOTE] A może coś Ci sprawdzić, jeżeli sie otworzy? Quote
AnkaW Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='M&S']A może coś Ci sprawdzić, jeżeli sie otworzy?[/QUOTE] dzięki, ale chciałam sprawdzić spis wystawców poszukac kogo spotkam :( tylko mi powiedz czy sie otwiera, bo wtedy będe wiedziec że cos w moim kompie brakuje Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='AnkaW']dzięki, ale chciałam sprawdzić spis wystawców poszukac kogo spotkam :([/QUOTE] Rozumiem..... Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [url]http://www.zkwp.rzeszow.pl/pliki_www/wystawcy2013.pdf[/url] mnie sie otwiera. Quote
AnkaW Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='M&S'][URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/pliki_www/wystawcy2013.pdf[/URL] mnie sie otwiera.[/QUOTE] dzieki, czyli coś u mnie nie tak :( Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='AnkaW']dzieki, czyli coś u mnie nie tak :([/QUOTE] zmień przeglądarkę. Quote
mrau Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='panbazyl']Mrau - mam pytanie -czy Wy w niedzielę się wystawiacie? Szukam transportu powrotnego na Lublin w niedzielę. Będę z 2 psami - o ile od wojewodzkiego dostanę pozwoleństwo, bo powiatowego to nawet nie wiem gdzie mam a wojewódzki na majdanku, więc po drodze z mojej wsi.[/QUOTE] Wystawiamy się w niedzielę ale po wystawie jedziemy do rodziny do Dębicy... AnkaW jaka rasa Cię interesuje? Wyślę Ci wystawców na PW... Quote
panbazyl Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='AnkaW']dzięki, ale chciałam sprawdzić spis wystawców poszukac kogo spotkam :( tylko mi powiedz czy sie otwiera, bo wtedy będe wiedziec że cos w moim kompie brakuje[/QUOTE] masz pewnie to co ja, tzn nie masz - musisz aktywować wtyczkę adobe acroboat... bo inaczej szaro i buro na stronie (tak jak u mnie...) [quote name='mrau']Wystawiamy się w niedzielę ale po wystawie jedziemy do rodziny do Dębicy... AnkaW jaka rasa Cię interesuje? Wyślę Ci wystawców na PW...[/QUOTE] szkoda... szukam dalej. Quote
Selfka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Kochani, jestesmy w pilnej potrzebie. Czy ktokolwiek zyczliwy zaoferowalby nam transport z Sanoka (zboczyl na Sanok) i z powrotem? Chetnie dorzucimy sie do paliwa. Nasz transport nie wypalil nagle, wiec sprawa jest bardzo pilna. Quote
mrau Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Czy ktoś przypadkiem nie znalazł na stronie wystawy mapki ringów? Nie wiem czy nie potrafię znaleźć czy jej nie ma a fajnie by było wiedzieć czy znowu jesteśmy na antresoli... Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='mrau']Czy ktoś przypadkiem nie znalazł na stronie wystawy mapki ringów? Nie wiem czy nie potrafię znaleźć czy jej nie ma a fajnie by było wiedzieć czy znowu jesteśmy na antresoli...[/QUOTE] Mapki nie ma, przynajmniej ja nie znalazłam. Quote
mrau Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='M&S']Mapki nie ma, przynajmniej ja nie znalazłam.[/QUOTE] To jak 3 osoby( moja mama też szukała) nie znalazły to pewnie nie ma... No nic, przynajmniej sobie nie zepsuję wieczoru wiadomością, że naprawdę jesteśmy znowu na antresoli ;) Quote
panbazyl Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 no właśnie - ogarowcy się boja już od dawna słynnej antresoli.... hm.... tzw ringu dla jamnika.... Quote
makik Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 brzmi groźnie antresola ale chartów to raczej tam nie wyślą mamy nadzieję :) Quote
mrau Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Na antresoli są 3 ringi zazwyczaj i nawet królicze jamniki mogłyby mieć na nich problem ;) Ale już nawet nie o ringi chodzi a o miejsce wokół a tego jest naprawdę mało... A jak jeszcze koło ringu rozłożą się wystawcy ze stołami trymerskimi i wejdzie widownia to mogiła, nie ma jak przejść... Quote
panbazyl Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 no tak... a ja w koncu tego adobe acrobata sobie doinstalowalam i szybko chcialam luknąc co tam i ile kogo a tu taki zonk (kopiuję ze strony) [h=1]Error[/h] The website encountered an unexpected error. Please try again later. [h=2]Error message[/h] [I]PDOException[/I]: SQLSTATE[HY000] [1129] Host '10.0.23.122' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in [I]lock_may_be_available()[/I] (line [I]167[/I] of [I]/mnt/var/vcap.local/dea/apps/zkwp-4-50e2201c9b33b9ad13fcfee72d7965ea/app/includes/lock.inc[/I]). Quote
panbazyl Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='makik']brzmi groźnie antresola ale chartów to raczej tam nie wyślą mamy nadzieję :)[/QUOTE] no nie wiem. Kiedyś były tam owczarki polskie. A normą są ogary.... Quote
mrau Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Wysłać Ci laby i ogary na pw? Spis wystawców i plan sędziowania tak? Quote
Shetanka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Będę na wystawie w niedzielę. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy wystawieniu psa to jestem wolna od godziny ok. 10:30. ;) Quote
Tascha Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='mrau']Na antresoli są 3 ringi zazwyczaj i nawet królicze jamniki mogłyby mieć na nich problem ;) Ale już nawet nie o ringi chodzi a o miejsce wokół a tego jest naprawdę mało... A jak jeszcze koło ringu rozłożą się wystawcy ze stołami trymerskimi i wejdzie widownia to mogiła, nie ma jak przejść...[/QUOTE] wystawiałam swego czasu basenji na tej nieszczęsnej antresoli...niby basek piesek nieduzy,ale pobiegac musi, a tam zanim sie rozpedzisz to juz musisz stawac... Quote
mrau Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Tascha']wystawiałam swego czasu basenji na tej nieszczęsnej antresoli...niby basek piesek nieduzy,ale pobiegac musi, a tam zanim sie rozpedzisz to juz musisz stawac...[/QUOTE] To teraz wyobraź sobie flaty lub curly na takim ringu :> Ta antresola to na wystawę myszy rasowych co najwyżej ;) Quote
Recommended Posts