Ryjonek Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='malagos']a mogę być i obwolutowa, co mi tam.. a Ryjonkowi to trzeba by ukrócić te randki, wstydu nie ma!!!!! Ze ktoś młody i ładny, to zaraz się czepia , no!! Dzis spotkałam tę babę, co to też dokarmia Czarno-białe - twierdzi, że to suka i ma cieczkę![/QUOTE] hehe:vamp::vamp: Quote
Ryjonek Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Ziutka']Mówisz o Filipie ?[/QUOTE] Filipa to teraz bardzo modne imię:) Quote
malagos Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Mazowszanka']Dzis spotkałam tę babę, co to też dokarmia Czarno-białe - twierdzi, że to suka i ma cieczkę![/QUOTE] No to dobrze, bo Ty tylko suczki zbierasz :eviltong:[/QUOTE] e, zbieram co się trafi.......Jakby to był pies, Sonka go przyjmie do kojca, a jak sunia-to mamy kłopot, bo kojec wolny, ale tam ta mała budka. Jak pies/suka będzie u nas, to będziemy się martwić. Quote
Nutusia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Żeńska forma od Filipa to... Pepa! :)\ A od czego zależy kiedy negatywo-pozytyw do Cię trafi?... Quote
Ziutka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Nutusia']Żeńska forma od Filipa to... Pepa! :)\ A od czego zależy kiedy negatywo-pozytyw do Cię trafi?...[/QUOTE] Jak chłop go raczy złapać bo u niego na podwórku leżakuje ;) Quote
malagos Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Nutusia']To on/a się złapać nie daje?!?!?![/QUOTE] ano nie daje, robiliśmy podchody z Tomkiem, nadaremnie. Podchodzi do tej baby i do pana, który sprząta w rynku, u nich śpi na zmianę, oni go/ją karmią. I facet ma od tygodnia, nie, od dwóch! przykazane (no, poprosiliśmy go ), żeby psa przyprowadził do nas, bo za nim po prostu przyjdzie. Baba dziś stwierdziła, ze sunia jest bardzo miła, tuli się, ale że psy przez płot do niej przeskakują. Stworzenie ma długą sierść i nie mogę z daleka dojrzeć płci. Facet twierdził, ze to samiec.. Quote
Nutusia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 O matko - byle trafiło do Was, zanim się małe pojawią... Quote
wegielkowa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='malagos']ano nie daje, robiliśmy podchody z Tomkiem, nadaremnie. Podchodzi do tej baby i do pana, który sprząta w rynku, u nich śpi na zmianę, oni go/ją karmią. I facet ma od tygodnia, nie, od dwóch! przykazane (no, poprosiliśmy go ), żeby psa przyprowadził do nas, bo za nim po prostu przyjdzie. Baba dziś stwierdziła, ze sunia jest bardzo miła, tuli się, ale że psy przez płot do niej przeskakują. Stworzenie ma długą sierść i nie mogę z daleka dojrzeć płci. [B]Facet twierdził, ze to samiec.[/B].[/QUOTE] Obojniak czy co? Quote
malagos Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Tak to jest na wsi, czasem jak pies na łąńcuchu się oszczeni, to dopiero zmieniają imię, z Miśka na Miśkę. Kto by się tam przejmował. Na razie nie ma zainteresowania Grosią. Przyjechały na weekend moje dzieci i siostra, Grosia daje się wszystkim głaskać, podchodzi do chłopców, radosnie wybiega na spacer z Anią. Nie ma jakiejś traumy w kontaktach z nieznajomymi osobami. Dziś rano, jak się obudziłam, spała ze mną: Grosia, Nutka, Dalia i kot Borys. Dobrze, ze Tomek jeszcze w Lublinie, bo by miał ciasno :evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Przyjdzie czas i na Grosię :) Ja dlatego nie mogę mieć więcej tymczasów, bo byśmy się... w łóżku nie pomieścili! ;) Quote
malagos Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Nutusia']Przyjdzie czas i na Grosię :) Ja dlatego nie mogę mieć więcej tymczasów, bo byśmy się... w łóżku nie pomieścili! ;)[/QUOTE] Eh, nie tylko tymczasów, ja i kochanka nie mogę mieć z tego właśnie względu! Quote
Mazowszanka13 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='malagos']Eh, nie tylko tymczasów, ja i kochanka nie mogę mieć z tego właśnie względu![/QUOTE] No chyba, że dogomaniak. Ale wujków u nas ci mało. Quote
malagos Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Jedno zapytanie z alegratki. Napisałam mejla. Grosia robi się coraz cudniejsza, a najlepiej lubię ją za te pachnące psem łapinki, taki kochany smrodek, zwłaszcza w łóżku :) Quote
wegielkowa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Maladżosie post 21 kocurek od Rudzi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235661-Ekologiczny-przecier-i-pyszne-konfitury-ze-spi%C5%BCarni-wegielkowej!-Do-18-11-godz-23!!!?p=19968447&highlight=kocurek#post19968447[/url] Quote
Ziutka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='malagos']Jedno zapytanie z alegratki. Napisałam mejla. [/QUOTE] Czekamy na rozwój sytuacji w takim razie ;) Wągliczku, co Ty znowu za awatar masz ? Quote
malagos Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Ziutka']Czekamy na rozwój sytuacji w takim razie ;) [/QUOTE] O, i "zdziwko mnię chapneło", jak mówi mój kolega - pani od mejla zadzwoniła porozmawiać :) - chciała wiedzieć o suni wszystko. Tak też powiedziałam, co wiedziałam. Tylko ze poprzedni pies pani nie wchodził do łózka....... Mamy być w kontakcie. dobra, zabieram sie za pracę, bo mam huk roboty! Quote
Mazowszanka13 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='malagos']O, i "zdziwko mnię chapneło", jak mówi mój kolega - pani od mejla zadzwoniła porozmawiać :) - chciała wiedzieć o suni wszystko. Tak też powiedziałam, co wiedziałam. Tylko ze poprzedni pies pani nie wchodził do łózka....... Mamy być w kontakcie. dobra, zabieram sie za pracę, bo mam huk roboty![/QUOTE] Bardzo dobra wiadomość :) Dlatego uważam, że lepiej tymczasów nie należy wprowadzać do łóżka, bo jak przyszły dom ma inne zdanie to będzie mały problem. Inna sprawa, że mnie jest łatwiej tego przestrzegać, bo moje własne nie wchodzą do łóżka. Tak mnie zamęczają w ciągu dnia, że noc chcę mieć spokojną bez ich towarzystwa. Quote
Mazowszanka13 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='malagos']Jedno zapytanie z alegratki. Napisałam mejla. Grosia robi się coraz cudniejsza, a najlepiej lubię ją za te pachnące psem łapinki, taki kochany smrodek, zwłaszcza w łóżku :)[/QUOTE] Dr Dorota Sumińska napisała, że zdrowy i wyluzowany pies pachnie mieszaniną ziół i suszonych grzybów. Święta prawda ! Uwielbiam ten zapach :) Quote
malagos Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 (edited) [quote name='Mazowszanka']Dr Dorota Sumińska napisała, że zdrowy i wyluzowany pies pachnie mieszaniną ziół i suszonych grzybów. Święta prawda ! Uwielbiam ten zapach :)[/QUOTE] Ja też :) Z ostatniej chwili - urzad gminy nakazał temu panu z rynku przyprowadzić do mnie czarno-białe psisko, zaraz po g.15. Bo facet coś się nie kwapi, a czas leci....... edit: jeszcze z ostatniejszej chwili - super telefon od pana z... niestety, z ok. Cieszyna :) Pan będzie nrumerem 2 w kolejce :) A propops, mamy kogoś na Śląsku Cieszyńskim?....... Edited November 26, 2012 by malagos Quote
Nutusia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Hura, hura, hura! W obu sprawach :) A facet może się nie kwapi, bo... czeka na szczeniaki!!! Quote
Ziutka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 No proszę...jednak Grosia nie taka zwykła szara jak to Biggos mówił :mad: Jednak ludziki dzwonią, ale czemu z tak daleka ? :evil_lol: jak ja na Warszawe ogłaszam :eviltong: Quote
Nutusia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Bo w Warszawie się ludzie na ładnych psach nie znają ;) Ciocie - wszystkieście na zimę cieplutko ubrane? Bo jeśli nie, to zapraszam do zajrzenia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236335-Ciep%C5%82e-okrycia-i-inne-fata%C5%82aszki-na-KWB-i-moje-tymczasy-do-14-XII-21-00?p=20030773#top[/url] Quote
Recommended Posts