wolf122 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Mam nadzieję,że nie ale wiesz czego się można po ludziach spodziewać???:shake:Tam podobno nawet już dół jest wykopany .Nie chciałem Was przerazić ale tak mi powiedziała p. Iwona... Quote
Inka Betinka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 bede pozniej z nia rozmawiac.jak tylko bede cos wiedziec to napisze,, Quote
Handzia55 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 No to czekamy na wiadomości. A swoją drogą co to za ludzie, żeby zdrowego psa mordować:angryy: Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='wolf122']Mam nadzieję,że nie ale wiesz czego się można po ludziach spodziewać???:shake:Tam podobno nawet już dół jest wykopany .Nie chciałem Was przerazić ale tak mi powiedziała p. Iwona...[/QUOTE] Brak mi słów....Serce pęka:( Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Inka Betinka']bede pozniej z nia rozmawiac.jak tylko bede cos wiedziec to napisze,,[/QUOTE] Daj znać, prosimy. Quote
Inka Betinka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Handzia55']No to czekamy na wiadomości. A swoją drogą co to za ludzie, żeby zdrowego psa mordować:angryy:[/QUOTE] i dol za zycia kopac.... Quote
Fatiha Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Dzwoniłam do p.Iwony,za pierwszym razem nie odebrała telefonu za drugim wyłączyła komórkę. Quote
DONnka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Fatiha']Dzwoniłam do p.Iwony,za pierwszym razem nie odebrała telefonu za drugim wyłączyła komórkę.[/QUOTE] ???????????????? O mateńko, teraz zaczynam się na maksa denerwować :shake: A może akurat w tym momencie nie mogła rozmawiać :roll: Okropna jest taka bezsilność :( Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Inka Betinka']i dol za zycia kopac....[/QUOTE] Kto dał prawo do decydowania o życiu innej istoty.... Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Fatiha']Dzwoniłam do p.Iwony,za pierwszym razem nie odebrała telefonu za drugim wyłączyła komórkę.[/QUOTE] Niepokoi mnie to. Swoją drogą kiedy podała numer z informacją dzwonić nawet w nocy, to zadziwia mnie rozładowana komórka...... Delikatnie mówiąc - niefrasobliwość. Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Oszaleję od odświeżania tej strony....:-( Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: Quote
egradska Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 boję sie tu zaglądać. Śmiertelnie chory człowiek jest już na granicy światów i myśli innymi kategoriami... Quote
wolf122 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ja idę spać ,rano wczesna jazda samochodem i ...jutro może będzie info.Jesli dobre,to super(oby).Jesli złe,to wole sie z tym zmierzyć jutro.Za dużo nieszczęsć. Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='wolf122']Ja idę spać ,rano wczesna jazda samochodem i ...jutro może będzie info.Jesli dobre,to super(oby).Jesli złe,to wole sie z tym zmierzyć jutro.Za dużo nieszczęsć.[/QUOTE] Dobrej nocy mimo wszystko.... Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='egradska']boję sie tu zaglądać. Śmiertelnie chory człowiek jest już na granicy światów i myśli innymi kategoriami...[/QUOTE] Tak ale są ludzie , którzy nie powinni na to pozwolić żeby zabić psa...Żal mi tej Pani ale pies ma prawo do życia, to jego życie , tylko jego.... Quote
egradska Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ewu ja patrzę troszkę inaczej, bo jeszcze 2 lata temu sama w panice się zastanawiałam, co będzie z Maxiem, jeśli nie stanę na nogi. Co oczywiście nie zmienia faktu, że bardzo chciałabym, żeby się pieska udało uratować... Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='egradska']ewu ja patrzę troszkę inaczej, bo jeszcze 2 lata temu sama w panice się zastanawiałam, co będzie z Maxiem, jeśli nie stanę na nogi. Co oczywiście nie zmienia faktu, że bardzo chciałabym, żeby się pieska udało uratować...[/QUOTE] Dobrze,że wszystko u Ciebie jest już w porządku. Ja nie miałam na myśli tej biednej, chorej Pani, miałam na myśli "wykonawców woli"...:( Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Mimo wszystko nie potrafiłabym takiego życzenia spełnić.... Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Marycha35']Czekamy dalej.[/QUOTE] Tak czekamy. Strasznie ciężko odpisać życzliwym ludziom choćby na jednego smsa.... Quote
DONnka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 I co ??? Dalej nic nie wiadomo :shake: Inka Betinka jest online, może zaraz coś napisze :roll: Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='DONnka']I co ??? Dalej nic nie wiadomo :shake: Inka Betinka jest online, może zaraz coś napisze :roll:[/QUOTE] Oby, drugą noc mam z głowy...Straszne takie czekanie... Quote
Recommended Posts