Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję,że nie ale wiesz czego się można po ludziach spodziewać???:shake:Tam podobno nawet już dół jest wykopany .Nie chciałem Was przerazić ale tak mi powiedziała p. Iwona...

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wolf122']Mam nadzieję,że nie ale wiesz czego się można po ludziach spodziewać???:shake:Tam podobno nawet już dół jest wykopany .Nie chciałem Was przerazić ale tak mi powiedziała p. Iwona...[/QUOTE]
Brak mi słów....Serce pęka:(

Posted

[quote name='Fatiha']Dzwoniłam do p.Iwony,za pierwszym razem nie odebrała telefonu za drugim wyłączyła komórkę.[/QUOTE]

????????????????
O mateńko, teraz zaczynam się na maksa denerwować :shake:
A może akurat w tym momencie nie mogła rozmawiać :roll:
Okropna jest taka bezsilność :(

Posted

[quote name='Fatiha']Dzwoniłam do p.Iwony,za pierwszym razem nie odebrała telefonu za drugim wyłączyła komórkę.[/QUOTE]
Niepokoi mnie to. Swoją drogą kiedy podała numer z informacją dzwonić nawet w nocy, to zadziwia mnie rozładowana komórka......
Delikatnie mówiąc - niefrasobliwość.

Posted

Ja idę spać ,rano wczesna jazda samochodem i ...jutro może będzie info.Jesli dobre,to super(oby).Jesli złe,to wole sie z tym zmierzyć jutro.Za dużo nieszczęsć.

Posted

[quote name='wolf122']Ja idę spać ,rano wczesna jazda samochodem i ...jutro może będzie info.Jesli dobre,to super(oby).Jesli złe,to wole sie z tym zmierzyć jutro.Za dużo nieszczęsć.[/QUOTE]
Dobrej nocy mimo wszystko....

Posted

[quote name='egradska']boję sie tu zaglądać. Śmiertelnie chory człowiek jest już na granicy światów i myśli innymi kategoriami...[/QUOTE]
Tak ale są ludzie , którzy nie powinni na to pozwolić żeby zabić psa...Żal mi tej Pani ale pies ma prawo do życia, to jego życie , tylko jego....

Posted

ewu ja patrzę troszkę inaczej, bo jeszcze 2 lata temu sama w panice się zastanawiałam, co będzie z Maxiem, jeśli nie stanę na nogi. Co oczywiście nie zmienia faktu, że bardzo chciałabym, żeby się pieska udało uratować...

Posted

[quote name='egradska']ewu ja patrzę troszkę inaczej, bo jeszcze 2 lata temu sama w panice się zastanawiałam, co będzie z Maxiem, jeśli nie stanę na nogi. Co oczywiście nie zmienia faktu, że bardzo chciałabym, żeby się pieska udało uratować...[/QUOTE]
Dobrze,że wszystko u Ciebie jest już w porządku. Ja nie miałam na myśli tej biednej, chorej Pani, miałam na myśli "wykonawców woli"...:(

Posted

[quote name='DONnka']I co ???
Dalej nic nie wiadomo :shake:
Inka Betinka jest online, może zaraz coś napisze :roll:[/QUOTE]
Oby, drugą noc mam z głowy...Straszne takie czekanie...