Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wolf122']Dodzwoniłem się do Pani.Sytuacja jest skomplikowana ale tak jak pisze Kero jest szansa na dt i jest tez opcja ds.Wszystko jest weryfikowane.Trzymajcie kciuki.Jeśli sie nie uda,to trzeba będzie psa jak najszybciej zabrac,bo gdyby nie łańcuszek dobrych ludzi,począwszy od Pani Weterynarz po Osoby,które psa chcą uratować,to pies już byłby po drugiej stronie.Jestem z Pania w kontakcie.

Zastrzegam-nie wiem czy Pani pisząc o tymczasie nie sugeruje się Waszymi sms-ami i telefonami.Bo to też możliwe.Jest taki młyn,że trzeba to wziąc pod uwagę.Trzymajcie ręke na pulsie.Ja czekam też na telefon od Pani.Obiecała,że da znać.[/QUOTE]
Nawet jesli to nasze smsy to i tak dobrze bo dzięki nim piesio ma szansę.

Posted (edited)

[B]Wolf [/B]trzymaj rękę na pulsie, dzwoń do Pani żeby nie myślała ,że zniknęliśmy.Jak coś to jest hotelik u Lilu.

Edited by ewu
Posted

Wow, i tutaj też dobre wieści :):):)
Tak się cieszę :multi: :multi: :multi:
Trochę się tylko pogubiłam, kto i gdzie zabiera psiaka :roll:
Mam wolny pakiet ogłoszeń
Potrzebuję tylko zdjęć, troszkę więcej info o psiaku i namiarów do kontaktu

Posted

Wolę się wstrzymać.Teraz to już i tak za późno na cokolwiek jeśli coś poszło nie tak.Na złe wiadomości zawsze jest czas.Pani Iwona obiecała dać znać i tego się trzymam.

Posted

[quote name='wolf122']Wolę się wstrzymać.Teraz to już i tak za późno na cokolwiek jeśli coś poszło nie tak.Na złe wiadomości zawsze jest czas.Pani Iwona obiecała dać znać i tego się trzymam.[/QUOTE]
O Boże to mogą być złe wieści? Myślałam ,że skoro wie,że pies ma alternatywę pt: pomoc dogomaniaków , to nie dopuści do "ostatecznego rozwiązania"...

Posted

[quote name='Inka Betinka']Iwona nie odbierala,bo padla jej komorka,niewiedziala,ze byly proby kontaktu,napewno zrobi wszystko,aby bylo jak najlepiej dla psa,,,[/QUOTE]
A może Ty coś wiesz co słychać w sprawie piesia?