Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 E...i tak pociąga noskiem-mówi,że katar ma:eviltong: Szkoda,że nie widzieliście miny TZ mamci-rano szedł do pracy na pierwszą zmianę-żegnał sie...pychola całował...wraca-a ja do niego pędem :) aż sobie usiadł...i pyta mamci- "to co? drzwi nie otworzyłaś?" Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Już pędzę-a ja na cegiełkach dopisałem,żebyś oblukał to i owo ;) Quote
Isadora7 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='Hope2']Już pędzę-a ja na cegiełkach dopisałem,żebyś oblukał to i owo ;)[/QUOTE] Oblukałem i napisałem Rambo księgowy Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Isadora7']Oblukałem i napisałem Rambo księgowy[/QUOTE] Zaraz tam pójdę-najpierw tu liczę-więc tak Mondo- 715+160= 875-193=682 SOS-popatrz...bo masz obliczenie ok...tylko wpisywałeś źle-bo wychodzi,że 3 karmy były :) no i zapomniałeś o swoim bazarku nr 1-tam było 70 zł :D Paliwo do Grudziądza jest wyrównane-ciocia nescca brakujące 40 zł dała jako prezent i proszę o banerek Baloniarek :) czekam jeszcze na Mondo-sprawdzają moje obliczenia Frodo zapracowany nad cyferkami Quote
Isadora7 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='Hope2']Zaraz tam pójdę-najpierw tu liczę-więc tak Mondo- 715+160= 875-193=682 SOS-popatrz...bo masz obliczenie ok...tylko wpisywałeś źle-bo wychodzi,że 3 karmy były :) no i zapomniałeś o swoim bazarku nr 1-tam było 70 zł :D Paliwo do Grudziądza jest wyrównane-ciocia nescca brakujące 40 zł dała jako prezent i proszę o banerek Baloniarek :) czekam jeszcze na Mondo-sprawdzają moje obliczenia Frodo zapracowany nad cyferkami[/QUOTE] Frodek baloniarki już są na pierwszej stronie, za reszte sie biore Rambo rachmistrz Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 I pojechał kochany łobuz. Pusto teraz Hope bez Frodusia... Powodzenia kochany ty mój malutki :) Bądź grzeczny w nowym domku, pilnuj się i nie ożeraj kabli:) Quote
Gusiaczek Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 :bye: Szczęśliwości wszelakiej, Frodziaku:) Quote
JamniczaRodzina. Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Napisz Frodeczku jak dojedziesz czy byłeś grzeczniutki.:lol: Quote
Celina12 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Bądź szczęśliwy Pięknoto.Dawaj i otrzymuj MIŁOŚĆ...bo tylko to się liczy. Czekamy na wieści... Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Celina12']Bądź szczęśliwy Pięknoto.Dawaj i otrzymuj MIŁOŚĆ...bo tylko to się liczy. Czekamy na wieści...[/QUOTE] Oj czekamy:):) Quote
Hope2 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Cioteczki...Frodo przed chwilą wyruszył w podróż. Futra chodzą po domu i go szukają... Seba nie poszedł do szkoły-chciał być z małym do końca... Ja ze swej strony dziękukję wszystkim przede wszystkim za to,że zaufaliście mi i pozwoliliście,żeby mały mógł u mnie mieszkać. Za wiele godzin spędzonych na telefonach,czatach i oczywicie tu-na dogo. Teraz w domu jakoś pusto...cicho...ale gorąco wierzę,że to już będzie ostatni domek małego Quote
JamniczaRodzina. Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Hopciu to my bardzo dziękujemy Tobie za opiekę nad Frodem gdyby nie Twój tz jamnisia mogłoby juz niebyć z nami.Jeszcze raz bardzo bardzo dziekuję.:iloveyou::Rose::calus: Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Hope2']Cioteczki...Frodo przed chwilą wyruszył w podróż. Futra chodzą po domu i go szukają... Seba nie poszedł do szkoły-chciał być z małym do końca... Ja ze swej strony dziękukję wszystkim przede wszystkim za to,że zaufaliście mi i pozwoliliście,żeby mały mógł u mnie mieszkać. Za wiele godzin spędzonych na telefonach,czatach i oczywicie tu-na dogo. Teraz w domu jakoś pusto...cicho...ale gorąco wierzę,że to już będzie ostatni domek małego[/QUOTE] A ja myślałam ,że wczoraj pojechał:) [B]Trzymaj się Kochana , wiem jak Ci teraz pusto...Tobie się należą największe podziękowania.[/B]:calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
Isadora7 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Czuję że tam chusteczki w robocie Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 A niech go tam dobrze pilnują. Głupia baba ze mnie , poryczałam się.... Quote
Isadora7 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 no ja też mam jakoś tak w oczach dziwnie Quote
JamniczaRodzina. Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Cioteczki to takie słodkie łezki szczęścia .:cool3: Quote
Fatiha Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Hope2']Cioteczki...Frodo przed chwilą wyruszył w podróż. Futra chodzą po domu i go szukają... Seba nie poszedł do szkoły-chciał być z małym do końca... Ja ze swej strony dziękukję wszystkim przede wszystkim za to,że zaufaliście mi i pozwoliliście,żeby mały mógł u mnie mieszkać. Za wiele godzin spędzonych na telefonach,czatach i oczywicie tu-na dogo. Teraz w domu jakoś pusto...cicho...ale gorąco wierzę,że to już będzie ostatni domek małego[/QUOTE] Dokąd Frodo pojechał,jaka to miejscowość.Będzie go można odwiedzić? Quote
Hope2 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Fatiha']Dokąd Frodo pojechał,jaka to miejscowość.Będzie go można odwiedzić?[/QUOTE] Frodo będzie mieszkał w Szczecinie-nie wiem,czy będzie go można odwiedzić... Ciocie,ja przepraszam,będę dzisiaj z doskoku...ja na początku pisałam,że mogę ofiarować małemu tylko serce...nie wiedzę...a teraz martwię sie o syna-bardzo to przeżywa, nie poszedł do szkoły,płakał...teraz zasnął-z materacykiem i misiem małego... Jak dojada na miejsce,mają zadzwonić,że są na miejscu,że dojechali bezpiecznie...mam nadzieję,że nie zmienią mu od razu obroży-ta którą mały ma jest zwykła...ale idealnie dopasowana-nie za ciasno i przede wszystkim nie jest za luźna,mały nie wyciągnie z niej główki...nawet gdyby zapierał sie i wierzgał... Quote
Gusiaczek Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Hope Kochana, śledziłam losy Frodo od początku, walkę o Niego, a Wasza wiara i determinacja także mnie dodawały skrzydeł. Miejsce to pozbawione jest głupiej egzaltacji, próżnych westchnień, pełne humoru i nadziei za co z całego serca dziękuję, jak i za chwile wzruszenia, za wspaniałą lekcję życia. Teraz trudne chwile dla Was, ale z czasem Synek zrozumie, że tak własnie miało być, że Frodo jest bezpieczny i kochany. Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam serdecznie. Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Hope2']Frodo będzie mieszkał w Szczecinie-nie wiem,czy będzie go można odwiedzić... Ciocie,ja przepraszam,będę dzisiaj z doskoku...ja na początku pisałam,że mogę ofiarować małemu tylko serce...nie wiedzę...a teraz martwię sie o syna-bardzo to przeżywa, nie poszedł do szkoły,płakał...teraz zasnął-z materacykiem i misiem małego... Jak dojada na miejsce,mają zadzwonić,że są na miejscu,że dojechali bezpiecznie...mam nadzieję,że nie zmienią mu od razu obroży-ta którą mały ma jest zwykła...ale idealnie dopasowana-nie za ciasno i przede wszystkim nie jest za luźna,mały nie wyciągnie z niej główki...nawet gdyby zapierał sie i wierzgał...[/QUOTE] Zadzwoń , powiedzim o tym.. Na początku może zwiewać( tfu, tfu).Najlepiej szelki i obroża. Quote
JamniczaRodzina. Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Rozumiemy Aniu Twojego synka to musi być bardzo wrażliwe dziecko.U nas same dorosłe osoby a jak przyszło do adopcji Amika to gule w gardle wszyscy mieli włącznie z Panią co chciała adoptować i dlatego niemożemy być dt .Ucałuj synka ode mnie. Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Żal mi Twojego Synka:( [B]Możesz być dumna ,że jest wrażliwym i dobrym chłopcem.[/B] Wiem co przeżywa.... Ja miałam tydzień szczeniaczka na dt, był super domek , miałam go tam zawieźć.... Nie dałam rady, ryczałam , nie spałam, nie jadłam... Pączek został z nami na zawsze... Quote
Hope2 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='ewu']Zadzwoń , powiedzim o tym.. Na początku może zwiewać( tfu, tfu).Najlepiej szelki i obroża.[/QUOTE] ewu-mówiłam wczoraj, dzisiaj-mogę mieć tylko nadzieję,że posłuchaja... Pisałam,że mały jutro będzie u weta? na USG sprawdzić,czy nie ukrył się gdzieś jakiś większy kamień...karma go nie rozpuści (jeśli jest...) i na badaniu krewki Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Dobrze by było żebyście byli z domkiem w kontakcie. Synek miałby wieści, fotki , cieszyłby się i byłoby mu łatwiej. Kochany chłopak ....wytul go ode mnie i powiedz,że go bardzo , bardzo podziwiam. Quote
Recommended Posts