Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E...i tak pociąga noskiem-mówi,że katar ma:eviltong:
Szkoda,że nie widzieliście miny TZ mamci-rano szedł do pracy na pierwszą zmianę-żegnał sie...pychola całował...wraca-a ja do niego pędem :) aż sobie usiadł...i pyta mamci- "to co? drzwi nie otworzyłaś?"

Posted

[quote name='Isadora7']Oblukałem i napisałem

Rambo księgowy[/QUOTE]
Zaraz tam pójdę-najpierw tu liczę-więc tak
Mondo- 715+160= 875-193=682
SOS-popatrz...bo masz obliczenie ok...tylko wpisywałeś źle-bo wychodzi,że 3 karmy były :)
no i zapomniałeś o swoim bazarku nr 1-tam było 70 zł :D
Paliwo do Grudziądza jest wyrównane-ciocia nescca brakujące 40 zł dała jako prezent
i proszę o banerek Baloniarek :)
czekam jeszcze na Mondo-sprawdzają moje obliczenia
Frodo zapracowany nad cyferkami

Posted

[quote name='Hope2']Zaraz tam pójdę-najpierw tu liczę-więc tak
Mondo- 715+160= 875-193=682
SOS-popatrz...bo masz obliczenie ok...tylko wpisywałeś źle-bo wychodzi,że 3 karmy były :)
no i zapomniałeś o swoim bazarku nr 1-tam było 70 zł :D
Paliwo do Grudziądza jest wyrównane-ciocia nescca brakujące 40 zł dała jako prezent
i proszę o banerek Baloniarek :)
czekam jeszcze na Mondo-sprawdzają moje obliczenia
Frodo zapracowany nad cyferkami[/QUOTE]

Frodek baloniarki już są na pierwszej stronie, za reszte sie biore

Rambo rachmistrz

Posted

I pojechał kochany łobuz. Pusto teraz Hope bez Frodusia...
Powodzenia kochany ty mój malutki :)
Bądź grzeczny w nowym domku, pilnuj się i nie ożeraj kabli:)

Posted

[quote name='Celina12']Bądź szczęśliwy Pięknoto.Dawaj i otrzymuj MIŁOŚĆ...bo tylko to się liczy.

Czekamy na wieści...[/QUOTE]
Oj czekamy:):)

Posted

Cioteczki...Frodo przed chwilą wyruszył w podróż.
Futra chodzą po domu i go szukają... Seba nie poszedł do szkoły-chciał być z małym do końca...
Ja ze swej strony dziękukję wszystkim przede wszystkim za to,że zaufaliście mi i pozwoliliście,żeby mały mógł u mnie mieszkać.
Za wiele godzin spędzonych na telefonach,czatach i oczywicie tu-na dogo.
Teraz w domu jakoś pusto...cicho...ale gorąco wierzę,że to już będzie ostatni domek małego

Posted

[quote name='Hope2']Cioteczki...Frodo przed chwilą wyruszył w podróż.
Futra chodzą po domu i go szukają... Seba nie poszedł do szkoły-chciał być z małym do końca...
Ja ze swej strony dziękukję wszystkim przede wszystkim za to,że zaufaliście mi i pozwoliliście,żeby mały mógł u mnie mieszkać.
Teraz w domu jakoś pusto...cicho...ale gorąco wierzę,że to już będzie ostatni domek małego[/QUOTE]
A ja myślałam ,że wczoraj pojechał:)
[B]Trzymaj się Kochana , wiem jak Ci teraz pusto...Tobie się należą największe podziękowania.[/B]:calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:

Posted

[quote name='Hope2']Cioteczki...Frodo przed chwilą wyruszył w podróż.
Teraz w domu jakoś pusto...cicho...ale gorąco wierzę,że to już będzie ostatni domek małego[/QUOTE]
Dokąd Frodo pojechał,jaka to miejscowość.Będzie go można odwiedzić?

Posted

[quote name='Fatiha']Dokąd Frodo pojechał,jaka to miejscowość.Będzie go można odwiedzić?[/QUOTE]
Frodo będzie mieszkał w Szczecinie-nie wiem,czy będzie go można odwiedzić...
Ciocie,ja przepraszam,będę dzisiaj z doskoku...ja na początku pisałam,że mogę ofiarować małemu tylko serce...nie wiedzę...a teraz martwię sie o syna-bardzo to przeżywa, nie poszedł do szkoły,płakał...teraz zasnął-z materacykiem i misiem małego...
Jak dojada na miejsce,mają zadzwonić,że są na miejscu,że dojechali bezpiecznie...mam nadzieję,że nie zmienią mu od razu obroży-ta którą mały ma jest zwykła...ale idealnie dopasowana-nie za ciasno i przede wszystkim nie jest za luźna,mały nie wyciągnie z niej główki...nawet gdyby zapierał sie i wierzgał...

Posted

Hope Kochana, śledziłam losy Frodo od początku, walkę o Niego, a Wasza wiara
i determinacja także mnie dodawały skrzydeł.
Miejsce to pozbawione jest głupiej egzaltacji, próżnych westchnień, pełne humoru i nadziei za co z całego serca dziękuję, jak i za chwile wzruszenia, za wspaniałą lekcję życia.
Teraz trudne chwile dla Was, ale z czasem Synek zrozumie, że tak własnie miało być, że Frodo jest bezpieczny i kochany.
Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam serdecznie.

Posted

[quote name='Hope2']Frodo będzie mieszkał w Szczecinie-nie wiem,czy będzie go można odwiedzić...
Ciocie,ja przepraszam,będę dzisiaj z doskoku...ja na początku pisałam,że mogę ofiarować małemu tylko serce...nie wiedzę...a teraz martwię sie o syna-bardzo to przeżywa, nie poszedł do szkoły,płakał...teraz zasnął-z materacykiem i misiem małego...
Jak dojada na miejsce,mają zadzwonić,że są na miejscu,że dojechali bezpiecznie...mam nadzieję,że nie zmienią mu od razu obroży-ta którą mały ma jest zwykła...ale idealnie dopasowana-nie za ciasno i przede wszystkim nie jest za luźna,mały nie wyciągnie z niej główki...nawet gdyby zapierał sie i wierzgał...[/QUOTE]
Zadzwoń , powiedzim o tym.. Na początku może zwiewać( tfu, tfu).Najlepiej szelki i obroża.

Posted

Rozumiemy Aniu Twojego synka to musi być bardzo wrażliwe dziecko.U nas same dorosłe osoby a jak przyszło do adopcji Amika to gule w gardle wszyscy mieli włącznie z Panią co chciała adoptować i dlatego niemożemy być dt .Ucałuj synka ode mnie.

Posted

Żal mi Twojego Synka:( [B]Możesz być dumna ,że jest wrażliwym i dobrym chłopcem.[/B]
Wiem co przeżywa.... Ja miałam tydzień szczeniaczka na dt, był super domek , miałam go tam zawieźć....
Nie dałam rady, ryczałam , nie spałam, nie jadłam... Pączek został z nami na zawsze...

Posted

[quote name='ewu']Zadzwoń , powiedzim o tym.. Na początku może zwiewać( tfu, tfu).Najlepiej szelki i obroża.[/QUOTE]
ewu-mówiłam wczoraj, dzisiaj-mogę mieć tylko nadzieję,że posłuchaja...
Pisałam,że mały jutro będzie u weta? na USG sprawdzić,czy nie ukrył się gdzieś jakiś większy kamień...karma go nie rozpuści (jeśli jest...) i na badaniu krewki

Posted

Dobrze by było żebyście byli z domkiem w kontakcie. Synek miałby wieści, fotki , cieszyłby się i byłoby mu łatwiej.
Kochany chłopak ....wytul go ode mnie i powiedz,że go bardzo , bardzo podziwiam.