Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/72/a001gk.jpg/"][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/872/a001gk.jpg[/IMG][/URL]

Odebrałam wyniki Rambo przed chwilą. Znacie się na tym? Podobno wszystko w normie, tylko osłabienie wyszło. Jutro skontaktuję się z wetem.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze to skąd ta krew była.Kilka razy go obserwowałam, bo myślałam,że mam omamy....I na sto procent mocz był czerwony.
A moze...tak sobie myślę,rzepy od kubraczka gdzieś mu ranke zrobiły, bo pierwsze co to tak pomyślałam, ale potem zaraz nery mi przyszły do głowy....,

Posted

albo się na jakąś cieczkującą panienkę nakręcił;)
sperma w moczu tez daje takie trochę podwyższone białko
wynik osadu raczej nie wskazuje na infekcję ani uraz mechaniczny siusiaka
czy ten mocz był po nocy?
jak z jego wątrobą ? była sprawdzana?
podwyzszony urobilinogen daje brunatne zabarwienie moczu co mozna pomylić z krwią

Posted

Spacer był w godzinach południowych, więc nie po nocy.Mocz nie miał brunatnej barwy tylko taką bardziej jasno czerwoną ...:razz:
Pierwsze siknięcie miał normalne, tradycyjnie po wyprowadzeniu sporo sika...Potem sobie łazilismy i było to dziwne siknięcie.Początkowo myslałam,że mi się coś przywidziało ale siknął znowu i nie miałam wątpliwości...:roll:
Dobrze by było,żeby nam atrakcji w temacie Rambola nie przybywało jednak...:oops:

Posted

[quote name='Nutusia']Przepraszam, nieśmiało spytam - czy kubrak już do mnie wysłany? Nie to, żeby mi się śpieszyło - boże broń - tylko czy aby się poczcie polskiej nie spodobał ;)[/QUOTE]
Nutusia, wczoraj prałam trzeci raz, bo za każdym razem śmierdział. Obwącham jeszcze raz i zadecyduję, czy uprać 4 raz.

Posted

[quote name='taks']albo się na jakąś cieczkującą panienkę nakręcił;)
sperma w moczu tez daje takie trochę podwyższone białko
wynik osadu raczej nie wskazuje na infekcję ani uraz mechaniczny siusiaka
czy ten mocz był po nocy?
jak z jego wątrobą ? była sprawdzana?
podwyzszony urobilinogen daje brunatne zabarwienie moczu co mozna pomylić z krwią[/QUOTE]

Krew nie była badana, ponieważ czekamy na zakończenie antybiotyku.

Posted

[quote name='wegielkowa']Nutusia, wczoraj prałam trzeci raz, bo za każdym razem śmierdział. Obwącham jeszcze raz i zadecyduję, czy uprać 4 raz.[/QUOTE]

Wegielkowa to już trzy razy obwąchiwałaś?:megagrin:

Posted

[quote name='wegielkowa']Nutusia, wczoraj prałam trzeci raz, bo za każdym razem śmierdział. Obwącham jeszcze raz i zadecyduję, czy uprać 4 raz.[/QUOTE]

W czym Ty go pierzesz:crazyeye:?