wegielkowa Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/72/a001gk.jpg/"][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/872/a001gk.jpg[/IMG][/URL] Odebrałam wyniki Rambo przed chwilą. Znacie się na tym? Podobno wszystko w normie, tylko osłabienie wyszło. Jutro skontaktuję się z wetem. Quote
savahna Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Kurcze to skąd ta krew była.Kilka razy go obserwowałam, bo myślałam,że mam omamy....I na sto procent mocz był czerwony. A moze...tak sobie myślę,rzepy od kubraczka gdzieś mu ranke zrobiły, bo pierwsze co to tak pomyślałam, ale potem zaraz nery mi przyszły do głowy...., Quote
ewab Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 No nie jestem pewna, czy białko w moczu to wszystko w porządku:shake:. U ludziów na pewno nie. Quote
jaanka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 no nie bardzo , pewnie siuska przeziębił . A krew kiedy miał robioną ? Quote
taks Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 albo się na jakąś cieczkującą panienkę nakręcił;) sperma w moczu tez daje takie trochę podwyższone białko wynik osadu raczej nie wskazuje na infekcję ani uraz mechaniczny siusiaka czy ten mocz był po nocy? jak z jego wątrobą ? była sprawdzana? podwyzszony urobilinogen daje brunatne zabarwienie moczu co mozna pomylić z krwią Quote
jaanka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 No i niestety borelioza ale kleszczy nie znalazłyście a teraz też już ich raczej nie ma . Wtedy jest ciemny mocz . Quote
Nutusia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Przepraszam, nieśmiało spytam - czy kubrak już do mnie wysłany? Nie to, żeby mi się śpieszyło - boże broń - tylko czy aby się poczcie polskiej nie spodobał ;) Quote
savahna Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Spacer był w godzinach południowych, więc nie po nocy.Mocz nie miał brunatnej barwy tylko taką bardziej jasno czerwoną ...:razz: Pierwsze siknięcie miał normalne, tradycyjnie po wyprowadzeniu sporo sika...Potem sobie łazilismy i było to dziwne siknięcie.Początkowo myslałam,że mi się coś przywidziało ale siknął znowu i nie miałam wątpliwości...:roll: Dobrze by było,żeby nam atrakcji w temacie Rambola nie przybywało jednak...:oops: Quote
wegielkowa Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='Nutusia']Przepraszam, nieśmiało spytam - czy kubrak już do mnie wysłany? Nie to, żeby mi się śpieszyło - boże broń - tylko czy aby się poczcie polskiej nie spodobał ;)[/QUOTE] Nutusia, wczoraj prałam trzeci raz, bo za każdym razem śmierdział. Obwącham jeszcze raz i zadecyduję, czy uprać 4 raz. Quote
wegielkowa Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='jaanka']No i niestety borelioza ale kleszczy nie znalazłyście a teraz też już ich raczej nie ma . Wtedy jest ciemny mocz .[/QUOTE] Mocz jest słomkowy. Quote
wegielkowa Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='taks']albo się na jakąś cieczkującą panienkę nakręcił;) sperma w moczu tez daje takie trochę podwyższone białko wynik osadu raczej nie wskazuje na infekcję ani uraz mechaniczny siusiaka czy ten mocz był po nocy? jak z jego wątrobą ? była sprawdzana? podwyzszony urobilinogen daje brunatne zabarwienie moczu co mozna pomylić z krwią[/QUOTE] Krew nie była badana, ponieważ czekamy na zakończenie antybiotyku. Quote
jaanka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 To może ten antybiotyk zadziałal i na to . Dlatego nie znaleziono już nic w moczu . Quote
mariusz pp Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='wegielkowa']Nutusia, wczoraj prałam trzeci raz, bo za każdym razem śmierdział. Obwącham jeszcze raz i zadecyduję, czy uprać 4 raz.[/QUOTE] Wegielkowa to już trzy razy obwąchiwałaś?:megagrin: Quote
ewab Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='wegielkowa']Nutusia, wczoraj prałam trzeci raz, bo za każdym razem śmierdział. Obwącham jeszcze raz i zadecyduję, czy uprać 4 raz.[/QUOTE] W czym Ty go pierzesz:crazyeye:? Quote
wegielkowa Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='ewab']W czym Ty go pierzesz:crazyeye:?[/QUOTE] w kulach ekologicznych. Quote
wegielkowa Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='mariusz pp']Wegielkowa to już trzy razy obwąchiwałaś?:megagrin:[/QUOTE] tak jest, obwąchuję i nie obsikuję:evil_lol: Quote
ewab Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='wegielkowa']w kulach ekologicznych.[/QUOTE] To użyj chemii. Quote
Nutusia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Daj spokój z tym praniem! Zapakuj w szczelną torebkę, żeby się poczta nie czepiała i już ;) Quote
Malgoska Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Nutusia']Daj spokój z tym praniem! Zapakuj w szczelną torebkę, żeby się poczta nie czepiała i już ;)[/QUOTE] i teraz Nutusia będzie wąchać.... Quote
mariusz pp Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Malgoska']i teraz Nutusia będzie wąchać....[/QUOTE] Dobre:evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 No właśnie - może Ty masz Wąglikowo zbyt mocny zmysł powonienia? ;) Quote
Malgoska Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Nutusia']No właśnie - może Ty masz Wąglikowo zbyt mocny zmysł powonienia? ;)[/QUOTE] Nutusia sprawdzi, Nutusia powie czy wegielkowa miała rację:) Quote
Recommended Posts