Eruane Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Szarotka przypomina o sobie. Była szczeniaczkiem, czekała, czekała, a nadal nikt jej nie chciał. Teraz jest śliczną młodą sunią i potrzebuje opiekuna, który lubi dużo zabawy, spacerów i lubi korzystać z życia, jak ona. Quote
kika22 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Szarotka do gory! Tam na gorze sa nowe fajne domki! Quote
erka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Śliczna nieduża , przemiła sunieczka, zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana i nie ma chętnych?:cool1: Quote
Eruane Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Nikt Szarotki nie chce pokochać? Przecież ona potrzebuje domku, przytulania... :-( Quote
erka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 No właśnie, nie zawsze tak to jest. :shake: Najlepszy przykład z towarzyszem z boksu Szarotki , niemłodym już i nie powalającym urodą:razz: , Czarusiem. Już dawno grzeje dupkę w swoim domku, a piękna młoda sunieczka tak długo juz czeka. Dodatkowy walor Szarotki, to to,że jest juz po sterylce. Quote
Potter Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Oto Szarotka w ogrodzie, w swoim nowym domu :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: . Trochę mi to zajęło, ale w końcu się udało i od dzisiaj sunia ma nowych, odpowiedzialnych właścicieli. Mieszka na wsi, w domu z dużym ogrodem, małżeństwo, 12-letnia córka, babcia, 2 koty i kilka kur. Ma być psem domowo-podwórkowym. Ciężko było się do czegoś przyczepić, chociaż bardzo się starałam. Szarotka była bardzo zestresowana i nie odstępowała mnie na krok, ale myślę, że szybko o mnie zapomni i się rozkręci. Szkoda tylko, że nie ma tam żadnego psiego towarzysza - usiłowałam ich namówić na jeszcze jednego psa, ale na razie pozostaną przy Szarotce. Po chwili zaczęła zwiedzanie... Oho, zobaczyliśmy perliczkę... Eruane, możesz już zmienić tytuł wątku i odwołać Izę Szumielewicz. Za jakiś czas pojadę tam na poadopcyjną i zrobię kilka zdjęć. Na razie Szarotka mówi pa, pa... Quote
saga_86 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jaka wiadomość:multi: :multi: Poter a skąd ten domek się dowiedział o Szarce?:razz: Quote
erka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 No super, nie spodziewałam sie takiej dobrej wiadomości, zaglądając tutaj.:multi: :multi: :loveu: :loveu: Czyli z sunieczek Jędrzejowskich została Frania do adopcji? Quote
Eruane Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Fantastycznie!!! :loveu: :multi: Jak będą nowe wieści o Szarotce, to proszę o informacje. Quote
Recommended Posts