Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka przypomina o sobie. Była szczeniaczkiem, czekała, czekała, a nadal nikt jej nie chciał. Teraz jest śliczną młodą sunią i potrzebuje opiekuna, który lubi dużo zabawy, spacerów i lubi korzystać z życia, jak ona.

Posted

No właśnie, nie zawsze tak to jest. :shake:
Najlepszy przykład z towarzyszem z boksu Szarotki , niemłodym już i nie powalającym urodą:razz: , Czarusiem.
Już dawno grzeje dupkę w swoim domku, a piękna młoda sunieczka tak długo juz czeka.
Dodatkowy walor Szarotki, to to,że jest juz po sterylce.

Posted

Oto Szarotka w ogrodzie, w swoim nowym domu :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: .

Trochę mi to zajęło, ale w końcu się udało i od dzisiaj sunia ma nowych, odpowiedzialnych właścicieli.
Mieszka na wsi, w domu z dużym ogrodem, małżeństwo, 12-letnia córka, babcia, 2 koty i kilka kur. Ma być psem domowo-podwórkowym.
Ciężko było się do czegoś przyczepić, chociaż bardzo się starałam.

Szarotka była bardzo zestresowana i nie odstępowała mnie na krok, ale myślę, że szybko o mnie zapomni i się rozkręci. Szkoda tylko, że nie ma tam żadnego psiego towarzysza - usiłowałam ich namówić na jeszcze jednego psa, ale na razie pozostaną przy Szarotce.

Po chwili zaczęła zwiedzanie...

Oho, zobaczyliśmy perliczkę...

Eruane, możesz już zmienić tytuł wątku i odwołać Izę Szumielewicz.

Za jakiś czas pojadę tam na poadopcyjną i zrobię kilka zdjęć.

Na razie Szarotka mówi pa, pa...

Posted

No super, nie spodziewałam sie takiej dobrej wiadomości, zaglądając tutaj.:multi: :multi: :loveu: :loveu:
Czyli z sunieczek Jędrzejowskich została Frania do adopcji?