Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Batman spędził całe życie w schronisku, ale akurat od zawsze mieszka w takim kojcu gdzie nie ma budy, ale jest wejście do pawilonu. Nie wiem więc jak by się odnalazł w budzie.

Posted

toyota napisał(a):
Batman spędził całe życie w schronisku, ale akurat od zawsze mieszka w takim kojcu gdzie nie ma budy, ale jest wejście do pawilonu. Nie wiem więc jak by się odnalazł w budzie.

bo w domu jestem zapsiony totalnie dwa staruszki są jeden 14lat (w schronie 10lat) a drugi mały gładki 10 letni (był do uśpienia - wzięty dosłownie z auta którym jechał po zastrzyk śmierci:-(, już jest zresocjalizowany i ustawiony:lol:) na podwórku miałbym miejsce ( oczywiście zimą, noce moje nosy dworowe spędzają w piwnicy a w dzień mają do dyspozycji ogród 15arowy z sadem , tylko czy on się odnajdzie...... bo żal mi go jak go zobaczyłem:shake:....tyle lat siedzi i taki niski numerek

Posted

Po zobaczeniu tych zdjęć na fb , jednak myślę, że Batuś byłby tam u Ciebie szczęśliwy. To i tak byłby raj w porówniu do tego co miał przez całe życie. Tylko musielibyście pamiętać, żeby w mrozy zabierać go także w dzień do ocieplanej "piwnicy", bo to jednak stary pies, szkoda, żeby kości mu przemarzały.

Zapytam jeszcze pracowniczki co o tym sądzi, bo ona jednak zna go dużo lepiej.

Posted

oki nie ma sprawy zdam się na Ciebie i jaką decyzję podejmiesz taką uszanuję , ja nigdy nie pozwolę aby bezbronny zwierz stary czy chory się męczył a w piwnicy tak jak Ci mówiłem mam światło kafelki i kaloryfer nie jest to jakaś dziura jak bunkier czy coś;)