Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan Zbyszek bardzo bardzo mi się podobal przez telefon! Boże aby to byl ten jedyny najliepszy dla Koruchny dom!
A jak ja trzymam kciuki! Tak długo ona u mnie juz mieszka ze uważa się za królewne a dom i garaz za swój a mnie za swoją zabawkę. Przecież to mnie trzeba chwytac za nogę i obszczekiwac bo na Freda nie wypada!

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domek wg mnie bedzie dobry. Pan mieszka sam, ma spore mieszkanie, duzo autem jezdzi i bedzie ja zabieral - a ona za jazde autem skore sprzeda :-) - mysle, ze sie dogadaja i beda z siebie zadowoleni.
Teraz auto Pan w pon musi do warsztatu dac, bo cos stuka. jak bedzie OK to mysle, ze w przyszlym tyg sie do Oleny wybierze.

Beata

Posted

Moriaaa napisał(a):
Oj super!!!:)
Czyli Koruni już nie wystawiać allegro? ;)

Jak mozesz to wystaw - a jak bedzie juz w nowym domu to sie dopisze zmiane, ze Kora juz adoptowana ale sa inne. I jesli ktos jest zainteresowany to niech sie skontaktuje. Jak tak edytuje zawsze ogloszenia szczesliwcow, jak juz sa w nowych domkach.

Beata

Posted

Dzwonilam do Pana Zbyszka - Koracia ma sie swietnie. Pan Zbyszek zadowolony bardzo, Kora sie go slucha i powiedzial, ze jest taka ufna. Czyli wszystko w jak najlepszym porzadku!

CZAS ZMIENIC TEMAT I PRZENIESC KORE DO SZCZESLIWCOW!

Beata

Posted

jeju po 2tygodniowej przerwie wchodze na dogo a tu takie dobre wieści :loveu:
Bardzo sie ciesze
niech dobrze jej sie żyje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: