basia34 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Mialam juz telefon od pani ,Julia chodzi za Nia i nie odstepuje jej na krok .Nie wiem jak wypadlo spotkanie z corka ,ktora miala byc w niedziele.Napisze po telefonie. Quote
iwstar58 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Cieszą takie wieści. Julka miała takie samo zachowanie, jak moja Samba. Dla bardziej wrażliwych psów, schronisko to horror. W domu zachowują się zupełnie inaczej. Pani będzie miała kochanego, oddanego psiaka :lol: Quote
basia34 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='iwstar58']Cieszą takie wieści. Julka miała takie samo zachowanie, jak moja Samba. Dla bardziej wrażliwych psów, schronisko to horror. W domu zachowują się zupełnie inaczej. Pani będzie miała kochanego, oddanego psiaka :lol:[/QUOTE] I wlasnie powiedziala mi ze Ona jest calkiem innym pieskim ,zachowuje sie wspaniale i jest kochana. Quote
fiorsteinbock Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Qrcze, dziewczyny - fantastyczna wiadomość! Quote
giselle4 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 W każdym razie Julka jest bardzo szczęśliwa , nie odstępuje mnie na krok , zarzuca mi łapy na ramiona , przytula jak człowiek i wciąż dziękuje :-) Nie umie na razie spokojnie zostać w domu z córką , bardzo płacze i chce otwierać drzwi. Trochę mnie to przeraża , bo wczwartek muszę już wrócić do pracy , a pracuję niestety dużo. Całe szczęście , że moi rodzice też Julkę bardzo polubili i zgadzają się , abym przyprowadzała ją do nich . a zatem prezentuję Państwu sceny z życia Julki :-) pozdrawiam serdecznie Beata uwierzycie...taka jest prawada potrzebowala milosci i akceptacji Szczęscia malutka kruszynko Quote
iwstar58 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='giselle4'] uwierzycie...taka jest prawada potrzebowala milosci i akceptacji Szczęscia malutka kruszynko[/QUOTE] Wierzę...i potwierdzam, bo przerabiałam to z Sambą. Na zapoznawczym spacerze, skakała jak żabka i przywierała do ziemi. Pierwsze chwile to zero kontaktu, nawet wzrokowego. Miałam wrażenie, że mnie nie widzi, bo nie chce widzieć. Naprawdę, to przykry widok. Nigdy wcześniej nie widziałam czegoś podobnego :-( No i jak pisałam wcześniej... w domu to zupełnie inny pies- to pies ideał :loveu: Trzymaj się Jula, jest już dobrze :lol: Quote
giselle4 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='iwstar58']Wierzę...i potwierdzam, bo przerabiałam to z Sambą. Na zapoznawczym spacerze, skakała jak żabka i przywierała do ziemi. Pierwsze chwile to zero kontaktu, nawet wzrokowego. Miałam wrażenie, że mnie nie widzi, bo nie chce widzieć. Naprawdę, to przykry widok. Nigdy wcześniej nie widziałam czegoś podobnego :-( No i jak pisałam wcześniej... w domu to zupełnie inny pies- to pies ideał :loveu: Trzymaj się Jula, jest już dobrze :lol:[/QUOTE] naprawde nie wierzylam kiedy po 3 godzinach pani zatelefonowala i powiedziala ze Jula chce na kolanka..... Jula to jest Twoj domek malutka Quote
misiaki500 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Julka ma domek u mnie czuje się fantastycznie, przybrała na wadze.:smilecol::smilecol:Gdy będę miała zdjęcia julci będę je wklejać. Quote
giselle4 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 misiaki500 napisał(a):Julka ma domek u mnie czuje się fantastycznie, przybrała na wadze.:smilecol::smilecol:Gdy będę miała zdjęcia julci będę je wklejać. bardzo dziekujemy Quote
misiaki500 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 nie wiem jak wkleić zdjęcia :placz::-( POMOCY!!!!! Quote
iwstar58 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 misiaki500 napisał(a):nie wiem jak wkleić zdjęcia :placz::-( POMOCY!!!!! Witam domek Julci :lol:. Fotki trzeba najpierw wrzucić na jakiś hosting zdjęć, jest ich sporo np. http://www.tinypic.pl/ , http://www.wrzuta.pl/ można również z albumów Google+ lub Picassa. Jak nie dasz rady, możesz przesłać; [email protected] Pozdrawiam. Quote
iwstar58 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 (edited) Dostałam od Róży, córci pani Beaty, fotki Julci. Róża napisała, że jest szczęśliwą włascicielką Julitki. A sama Julka czasem potrafi się nawet śmiać :lol: Edited March 22, 2013 by iwstar58 Quote
iwstar58 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Różo, Julcia szczęśliwa, bo ma szczęśliwą właścicielkę i zarazem opiekunkę. Pozdrawiam Was serdecznie. Quote
giselle4 Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Jula jestes szczesciem dla rodzinki i to jest piekne Quote
iwstar58 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 A ja rodzinie Julci składam życzenia zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych, oraz mnóstwo wiosennego słońca...- --------------------------------- --------------------------- Quote
iwstar58 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Co tam słychać nowego u Julitki? Jak się sprawuje czarnula? Quote
misiaki500 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Julcia miewa się świetnie. W niedzielę byłyśmy z Julitą w Sulistrowicach (koło Sobótki). Julcia biegała jak szalona,wbiegała do wody,chodziła po różnych zachwaszczonych zakątkach. Jak wróciłyśmy do domu Julita padła za zmęczenia:smilecol::smilecol: Mama kupiła działeczkę rekreacyjną z myślą o Juli. Julka sama podkłada sobie podusie pod głowę. Ja bardzo kocham Julę nawet jak by mi proponowano innego psa to powiem ,,NIE!". P.S.Dziękuję za życzenia niestety wtedy byłam ciężko chora. Miłych wakacji!!! Quote
misiaki500 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 https://pl-pl.facebook.com/pages/%C5%9Awidnicki-psi-klub/167318063420412 moja strona zapraszam Quote
giselle4 Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Ja dziękuje za miosc ktora jest im potrzebna jak jedzenie Jula masz najlepszy dom o takim marzylam dla Ciebie Quote
misiaki500 Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Dawno nas tu nie było! Julitka miewa się świetnie! Kanapy okupowane są oczywiście przez nią :p W nocy zakrada się i wprasza :) Potrafi ten piesek poprawić humor ;) W 2014 roku byłyśmy z nią na obozie z psem. Nauczyla się wyciągać z wody poszkodowanego! Teraz na ferie zimowe wybieramy się z Julitka do swieradowa. W imieniu Julity chcę życzyć szczęśliwego nowego roku. :D Quote
misiaki500 Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 Minęły 3 latka od ostatniego posta (pewnie już nikt tu nie zagląda) , zdążyłyśmy 2 razy zmienić miejsce zamieszkania :) Julcia bez problemu to przyjęła.... Już sie psinka starzeje ... :c Ale daje rade , aktualnie sobie spi :) Pozdarwiamy cieplutko ! A na zdjęciu Julcia która dała mi wygraną w konkursie :p Quote
Anula Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 Zagląda,zagląda.Julisia cudna i mądra.Pozdrawiam,miło pooglądać co jakiś czas zdjęcia i poczytać wiadomości. Quote
Recommended Posts