giselle4 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) Julcia,Julka ,Juleczka ,Julia tak by wołali do niej w domku i rozpieszczali ,tulili i wychodzili na specerki, kochali ale ktos mało odpowiedzialny pozbył sie malutkiej teraz ma schroniskowa miske i kawałek legowiska,beton i smutek psiaka ktory uparł sie odgryzc jej ucho i drugiego ktory nie dopuszcza jej do miski:-( Julcia jest na izolatce ma teraz niby wszystko ale dalej jest samotna nie ma domu nie ma czlowieka wychodzi na spacerki tylko w soboty i mało kto przystanie i powie,, jestes sliczna,, ,,znajdziesz chate tylko wytrzymaj,, Jestesmy zabiegani ,psiakow przybywa zauwazymy kulejacego ,chudego,chorego czy poturbowanego ale często nie zauwazymy chorego z miłosci do czlowieka lub z tęsknoty. Julcia jest wystraszona,malo podchodzi do reki czlowieka jest smutna i samotna i to ze poswiecimy jej 10-20minut dziennie to kropla w morzu jej potrzeb. Prosze o pomoc bo nie mozemy spac wiedzac ze Ona tam jest za kratami a nie na kanapie Julcia ma okolo 2 lat jest bardzo spokojna i bojąca. Wiem ze wszystkim nie pomoge ale nie pogodziłam sie z tym,walczę. Prosze Was dzisiaj pomozcie mi walczyc i wygrac dla niej dom Prosze 664 315 852 74 83 11 800 [email protected] Edited November 10, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Julcia tylko spacer moze wywolac taki stan ducha kiedy wraca do boksu wyglada tak Quote
giselle4 Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 ewakrakow napisał(a):podnoszę wątek Julci, będę zaglądać dziekuje i witam pieknie Quote
dominikabankert Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 na razie zaznaczam słow brak najpierw Lucynka teraz ta mala to sie nigdy nie skonczy:( Quote
giselle4 Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 dominikabankert napisał(a):na razie zaznaczam słow brak najpierw Lucynka teraz ta mala to sie nigdy nie skonczy:( poki czlowiek bedzie bestią...nigdy Quote
giselle4 Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Julka polecialas do Ząbkowickiej gazety:) Quote
iwstar58 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Julkaaa... jesteś śliczna :lol: Witam się na wątku czarnuli, też będę zaglądała Quote
giselle4 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 iwstar58 napisał(a):Julkaaa... jesteś śliczna :lol: Witam się na wątku czarnuli, też będę zaglądała witaj nasza ciociu:) Quote
basia34 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 raniutko zagladam do Julci i zaraz bede u Was. Quote
iwstar58 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Zaglądam do ślicznotki. Jak tam niegrzeczne koleżeństwo z boksu, przestało już dokuczać Julci? Quote
dominikabankert Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 ona jest sliczna bardzo atrakcyjna dla oka mysle ze oglaszanie powinno dac dobry efekt:) Quote
basia34 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 iwstar58 napisał(a):Zaglądam do ślicznotki. Jak tam niegrzeczne koleżeństwo z boksu, przestało już dokuczać Julci? Julcia jest na izoladce i jest sama .Musi nam przytyc bo to chudzinka.,i dostaje witaminki. Quote
giselle4 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Roxana to 6letnia corczka pani ktorym umarła sunka wzięta z naszego schronu 6 lat wstecz. Nuna kochała Roxy i malutka teskni za psiakiem Dzisiaj przyjechała po Jule bo tak na nią woła,,Jula,, a Jula bała sie bardzo ale Roxy zaufała:) dziewczynka jest bardzo rezolutna dom to najlepsze rozwiązanie dal Juli tylko niech ją kochaja zegnaj malutka Julciu pilnuj sie domku i kochaj swoja rodzinke strach ma wielkie oczy . Quote
dominikabankert Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
iwstar58 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ja też cieszę się, że Julcia już w domu :multi: Bądź szczęśliwa czarna ślicznotko Quote
Kasiakk Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Super.! Julcia już nie będzie się bała i na pewno w końcu przybierze na masie.. :) Quote
giselle4 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 (edited) Kasiakk napisał(a):Super.! Julcia już nie będzie się bała i na pewno w końcu przybierze na masie.. :) troche nabrała ciałka kiedy została zabrana na izolatke ale to mało i ten paniczny srach oj,dobrze to Ona nie miała w poprzednim miejscu Edited October 19, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 (edited) ,,Moje szczescie trwało dobe teraz jestem znowu w schronie i jest mi bardzo smutno ..bo nic nie zrobiłam,, Oddano mnie ale dlaczego powiedziano ze ugryzłam jak ja boje sie swojego ogonka leze na posłanku i tak mysle ze to nie jest sprawiedliwe.,, Dzisiaj ciotka zabrała mnie rano na spacer poglaskała po głowie i kazała nic sie nie martwic bo juz nikt nie zrobi mi krzywdy nik nie da złudnych nadziei Teraz trzeba bedzie wykazac sie miłoscia na poczatku aby piekną i smutną panieneczka adoptowac. Edited October 21, 2012 by giselle4 Quote
zakonna Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 no ale dlaczego ją oddali? faktycznie ugryzła kogoś faktycznie? nawet jeśli tak to pewnie ze stresu :( Quote
Recommended Posts