Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam i pozdrawiam cioteczki!
Nutusiu dzisiaj przyślę z domu zdjęcia. Myślę, że w domku z dziećmi miałaby świetnie, jest niezmordowana w chęci do zabawy.
Jest bardzo przyjazna i ostrożna. Naszemu Guciowi zdarza się podczas zabawy podgryźć solidnie a mała jest bardzo delikatna.

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Iwonka, a jak mała by się sprawdziła w rodzinie z dziećmi?...
Prześlij mi proszę na maila kilka zdjęć. Przedstawię ją pewnej pani ;)[/QUOTE]
Wysle jeszcze raz;)

Posted

[quote name='Nutusia']Dziękuję - już Pani przesłałam - teraz doślę jeszcze opis, że do dzieci byłaby super ;)[/QUOTE]
Czyli , kciuki trzymamy:)

Posted

[quote name='mamakasi']Widzę, że jestem trochę spóźniona, wysłałam właśnie do Nutusi fotki na raty.[/QUOTE]
Im wiecej tym lepiej:)
pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki:)

Posted

Dzień dobry!
Piękne podziękowanie Elu za wrzucenie fotek.
Ja na razie rozpracowałam teorię wiem już, że trzeba umieścić na jakimś zdjęciowym portalu a potem tylko wrzucić linka.
Jednak w domu mała rewolucja, było czyszczenie laptopa i instalowanie nowego systemu operacyjnego.
Mieliśmy nadzieję, że to pomoże i przyśpieszy nasz Internet ale niestety. Udało sie tylko w międzyczasie złapać wirusa!

Posted

Ślicznotka:loveu:
Opowiadałam dzisiaj koleżankom, że na pewno sprawiłabym Ovo radość siostrzyczką, ale nie otrzymam zgody na adopcję:(
Trudno, muszę czekać na wyprowadzkę w Bieszczady, ale to jeszcze kawała czasu ....;)

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2771/d6091d158db18902.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nutusia']Trza uderzać do Ziutencji... I koniecznie wstawić to zdjęcia na kolankach, bo na nim najlepiej widać, jaka z Ineczki kruszynka ;)[/QUOTE]

Przy piesku wydaje się malutka, ale tu na kolanach to nie bardzo [url]http://images10.fotosik.pl/2771/d6091d158db18902.jpg[/url]

Posted

[quote name='Nutusia']Trza uderzać do Ziutencji... I koniecznie wstawić to zdjęcia na kolankach, bo na nim najlepiej widać, jaka z Ineczki kruszynka ;)[/QUOTE]
Uderzaj CzarowniWiedźmo moja :diabloti:
Czekam na maila w takim razie :eviltong:

Posted

[quote name='Nutusia']No właśnie na rączkach jest malutka - taki niedorobiony jamniczek ;)
Tekst do ogłoszeń chyba może być ten sam. Zdjęcia już posłałam wiedźmowym kominem :)[/QUOTE]
A teksta też posłałaś ? Z namiarami ? Bo ja wsio kasuje zawsze