mamakasi Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Witam i pozdrawiam cioteczki! Nutusiu dzisiaj przyślę z domu zdjęcia. Myślę, że w domku z dziećmi miałaby świetnie, jest niezmordowana w chęci do zabawy. Jest bardzo przyjazna i ostrożna. Naszemu Guciowi zdarza się podczas zabawy podgryźć solidnie a mała jest bardzo delikatna. Quote
Ellig Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Nutusia']Iwonka, a jak mała by się sprawdziła w rodzinie z dziećmi?... Prześlij mi proszę na maila kilka zdjęć. Przedstawię ją pewnej pani ;)[/QUOTE] Wysle jeszcze raz;) Quote
Nutusia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dziękuję - już Pani przesłałam - teraz doślę jeszcze opis, że do dzieci byłaby super ;) Quote
Ellig Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Nutusia']Dziękuję - już Pani przesłałam - teraz doślę jeszcze opis, że do dzieci byłaby super ;)[/QUOTE] Czyli , kciuki trzymamy:) Quote
mamakasi Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Widzę, że jestem trochę spóźniona, wysłałam właśnie do Nutusi fotki na raty. Quote
Ellig Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='mamakasi']Widzę, że jestem trochę spóźniona, wysłałam właśnie do Nutusi fotki na raty.[/QUOTE] Im wiecej tym lepiej:) pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki:) Quote
mamakasi Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 pozdrawiamy z Brwinowa, trzymamy kciuki iłapy Quote
andegawenka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='mamakasi']pozdrawiamy z Brwinowa, trzymamy kciuki iłapy[/QUOTE] Brwinów:bye::iloveyou: Quote
Gusiaczek Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Trzymam kciuki serdecznie:) Hmmmm, Ovka tez zabawowa do granic wytrzymałości, ale ostrożna nie jest - bez przerwy upstrzona jestem siniakami;) Quote
Nutusia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Wysłałam Pani kilka propozycji - milczy. Nie przepadam za takimi ludźmi... Quote
Ellig Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [IMG]http://images10.fotosik.pl/2771/3a6929021e7edc84.jpg[/IMG] [img]http://images10.fotosik.pl/2771/d6091d158db18902.jpg[/img] Quote
mamakasi Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Dzień dobry! Piękne podziękowanie Elu za wrzucenie fotek. Ja na razie rozpracowałam teorię wiem już, że trzeba umieścić na jakimś zdjęciowym portalu a potem tylko wrzucić linka. Jednak w domu mała rewolucja, było czyszczenie laptopa i instalowanie nowego systemu operacyjnego. Mieliśmy nadzieję, że to pomoże i przyśpieszy nasz Internet ale niestety. Udało sie tylko w międzyczasie złapać wirusa! Quote
Ellig Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Dzien, dobry, nie ma za co dziekowac, pozdrawiam serdecznie:) Quote
mamakasi Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Sunia jest nie tylko śliczna ale i fajniutka, mała spryciula... Quote
Gusiaczek Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ślicznotka:loveu: Opowiadałam dzisiaj koleżankom, że na pewno sprawiłabym Ovo radość siostrzyczką, ale nie otrzymam zgody na adopcję:( Trudno, muszę czekać na wyprowadzkę w Bieszczady, ale to jeszcze kawała czasu ....;) [IMG]http://images10.fotosik.pl/2771/d6091d158db18902.jpg[/IMG] Quote
mamakasi Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 A ja teraz widzę, że dwa psy to jest to! Dużo więcej szczęścia i uciechy a i psiurom jest raźniej Quote
andegawenka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Przeglądałam suni ogłoszenia, większość już wygasła. Quote
Nutusia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Trza uderzać do Ziutencji... I koniecznie wstawić to zdjęcia na kolankach, bo na nim najlepiej widać, jaka z Ineczki kruszynka ;) Quote
andegawenka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Nutusia']Trza uderzać do Ziutencji... I koniecznie wstawić to zdjęcia na kolankach, bo na nim najlepiej widać, jaka z Ineczki kruszynka ;)[/QUOTE] Przy piesku wydaje się malutka, ale tu na kolanach to nie bardzo [url]http://images10.fotosik.pl/2771/d6091d158db18902.jpg[/url] Quote
Ziutka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Nutusia']Trza uderzać do Ziutencji... I koniecznie wstawić to zdjęcia na kolankach, bo na nim najlepiej widać, jaka z Ineczki kruszynka ;)[/QUOTE] Uderzaj CzarowniWiedźmo moja :diabloti: Czekam na maila w takim razie :eviltong: Quote
Nutusia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 No właśnie na rączkach jest malutka - taki niedorobiony jamniczek ;) Tekst do ogłoszeń chyba może być ten sam. Zdjęcia już posłałam wiedźmowym kominem :) Quote
Ziutka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Nutusia']No właśnie na rączkach jest malutka - taki niedorobiony jamniczek ;) Tekst do ogłoszeń chyba może być ten sam. Zdjęcia już posłałam wiedźmowym kominem :)[/QUOTE] A teksta też posłałaś ? Z namiarami ? Bo ja wsio kasuje zawsze Quote
Nutusia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Teksta nie mam. Trzeba poszukać jakiegoś poprzedniego ogłoszenia... bo jak Cora z pieskiem, tak ja nie pamiętam czy tu tekst na wątku wklejałam czy nie wklejałam ;) Quote
Recommended Posts