Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beta ata']Roztyła sie w tym punkcie?! Oby to nie byl początek ropomacicza np. albo jakiejś cukrzycy czy innego diabelstwa... No, chyba, że tam do jedzenia daja psiakom tłuszcz wieprzowy, bo po tym, to w kazdych warunkach pies tyje...
Kastracje umawiaj, bo w tej sytuacji to konieczne.

Oby... Ona nie ma tam ruchu, a dziewczyny karmią psiaki / dzięki pomocy / bardzo dobrze...państwowa karma to rozmoczony chleb, ew. kasza...
Ropomacicze wetka chyba by stwierdziła...

Ale boję się dać Deltę do zainteresowanego DS, gdzie nawet nie rozumieją po co ta wizyta PA ??????

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wątek Delty:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/236705-Uratujmy-Deltę-przed-Mysłowicami-jest-piękna-delikatna-ułożona-domowa-!!!!!

Ona jest w tym samym punkcie przetrzymań, co Spajki.

Lobario, nie dasz jej przeciez do niepewnego domu! To jasne. No, chyba, że ktos sprawdzi ten dom i akurat okaże się, że nie rozumieli sensu wizyty, ale są bardzo OK... To dośc malo prawdopodobne, ale w koncu możliwe. A gdzie ten zainteresowany mieszka?

Posted

[quote name='Lobaria']

Ale boję się dać Deltę do zainteresowanego DS, gdzie nawet nie rozumieją po co ta wizyta PA ??????
Lobaria, to ten DS w Chorzowie Batorym?:crazyeye:

Posted

Kastracja odbędzie się 17ego albo 18ego. Jeszcze czekam na potwierdzenie daty. Spajki będzie w lecznicy do czasu wyjazdu do DT (prosimy o wsparcie grosikiem).

Czyli na 20.12 mamy szukać transportu do Katowic tak? No i co ważne na którą godzinę.

Posted (edited)

Tak, na 20-tego, godz. 15-16 . Wtedy bedę juz po wizycie i zdążę napić sie czegos w barze opodal (mam na mysli kawę, nie drinka ;-) :-D ) Wizyte mam w gabinecie przy ul.Zabrskiej , niedaleko jest taki plac ze skwerem, dość spokojny, tylko muszę sprawdzic, jak tam z parkowaniem, może to byloby dobre miejsce...

edit:
Obejrzalam mapę, to chyba byloby dobre miejsce, z tym, że to chyba nie jest skwer, a raczej jakis taki lasek/park..? Jest miejsce do parkowania. No, ale nad samym miejscem spotkania mozna jeszcze sie zastanowić.

Edited by beta ata
Posted

[quote name='beta ata']Tak, na 20-tego, godz. 15-16 . Wtedy bedę juz po wizycie i zdążę napić sie czegos w barze opodal (mam na mysli kawę, nie drinka ;-) :-D ) Wizyte mam w gabinecie przy ul.Zabrskiej , niedaleko jest taki plac ze skwerem, dość spokojny, tylko muszę sprawdzic, jak tam z parkowaniem, może to byloby dobre miejsce...

edit:
Obejrzalam mapę, to chyba byloby dobre miejsce, z tym, że to chyba nie jest skwer, a raczej jakis taki lasek/park..? Jest miejsce do parkowania. No, ale nad samym miejscem spotkania mozna jeszcze sie zastanowić.[/QUOTE]

Jeżeli masz na myśli Plac Wolności (skwerek) to tam ciężko zaparkować bo to takie małe rondko a skwerek w środku. Jeszcze w godzinach szczytu to masakra. Jeżeli mogę Wam coś zaproponować to lepiej z ul. Zabrskiej wjechać w Sobieskiego w kierunku Mickiewicza. Wjeżdżając na ul. Mickiewicza (od strony Sobieskiego) po lewej stronie jest parking i knajpka. Pracowałam naprzeciwko i czasami tam bywam to się troszkę orientuję. :lol:

Posted

[quote name='Avilia']Kastracja odbędzie się 17ego albo 18ego. Jeszcze czekam na potwierdzenie daty. Spajki będzie w lecznicy do czasu wyjazdu do DT (prosimy o wsparcie grosikiem).

Czyli na 20.12 mamy szukać transportu do Katowic tak? No i co ważne na którą godzinę.[/QUOTE]
Jak niczego nie znajdziecie , to ja przyjadę i zawiozę pieski do Katowic. Zadzwońcie do mnie bo mam wnusia w domu a córka przyjechała chora i mogę coś przegapić na wątkach.
Czekam na wieści:)

Posted

[quote name='ewu']Jak niczego nie znajdziecie , to ja przyjadę i zawiozę pieski do Katowic. Zadzwońcie do mnie bo mam wnusia w domu a córka przyjechała chora i mogę coś przegapić na wątkach.
Czekam na wieści:)[/QUOTE]

Jasne, będziemy mieć na uwadze :)

Pozdrawiamy wnusia :)

Posted (edited)

Nie, nie mam na mysli Placu Wolności, ja wiem, że sie nie nadaje, no i tam wcale nie jest spokojnie. Mi chodzi o taki duzy plac częsciowo "łysy", a częściowo zadrzewiony między ul. Zabrska, Mickiewicza i Dąbrówki. Danyww , czy Ty wiesz, co to za plac i czy tam mozna wyjść z psami na smyczy z auta? To jest chyba w przeciwnym kierunku od tej knajpki, o ktorej mówisz, ja chyba właśnie w tej knajpie ostatnio jadłam po wyjściu od lekarza.

edit:
Patrze na tę mapę i dochodze do wniosku, że bredzę chyba :-) Przeciez mozna spotkac sie na wylocie z centrum Katowic na A4, bo i ja tamtędy bede wracac i to jest od strony Pszczyny. Prawda? Tylko z drugiej strony na takich "wylotach" to zawsze ciężko o jakiś spokojny kąt...
A w ogóle to ile jest kilometrów z Katowic do Pszczyny?

Edited by beta ata
Posted

[quote name='beta ata']Nie, nie mam na mysli Placu Wolności, ja wiem, że sie nie nadaje, no i tam wcale nie jest spokojnie. Mi chodzi o taki duzy plac częsciowo "łysy", a częściowo zadrzewiony między ul. Zabrska, Mickiewicza i Dąbrówki. Danyww , czy Ty wiesz, co to za plac i czy tam mozna wyjść z psami na smyczy z auta? To jest chyba w przeciwnym kierunku od tej knajpki, o ktorej mówisz, ja chyba właśnie w tej knajpie ostatnio jadłam po wyjściu od lekarza.

edit:
Patrze na tę mapę i dochodze do wniosku, że bredzę chyba :-) Przeciez mozna spotkac sie na wylocie z centrum Katowic na A4, bo i ja tamtędy bede wracac i to jest od strony Pszczyny. Prawda? Tylko z drugiej strony na takich "wylotach" to zawsze ciężko o jakiś spokojny kąt...
A w ogóle to ile jest kilometrów z Katowic do Pszczyny?[/QUOTE]

Kilometrów do Pszczyny jest 35 :)
Ja się w kwestii Katowic nie wypowiadam, bo się absolutnie nie znam.

Posted

[quote name='beta ata']Nie, nie mam na mysli Placu Wolności, ja wiem, że sie nie nadaje, no i tam wcale nie jest spokojnie. Mi chodzi o taki duzy plac częsciowo "łysy", a częściowo zadrzewiony między ul. Zabrska, Mickiewicza i Dąbrówki. Danyww , czy Ty wiesz, co to za plac i czy tam mozna wyjść z psami na smyczy z auta? To jest chyba w przeciwnym kierunku od tej knajpki, o ktorej mówisz, ja chyba właśnie w tej knajpie ostatnio jadłam po wyjściu od lekarza.

edit:
A w ogóle to ile jest kilometrów z Katowic do Pszczyny?[/QUOTE]

Może się wlasnie na trasie ciotki spotkajcie, bo w centrum to może być ciężko :/ a teraz jeszcze Katowice remontowane :/

Posted

beta
ten placyk (chyba ten o którym razem myślimy) został ogrodzony bo tam chyba coś będą budować. Ja też myślę, że lepiej na wylocie.
Napisz mi , w jakim kierunku dokładnie jedziesz to Ci spróbuję doradzić. Tutaj te rejony mam raczej opanowane - już od Pszczyny. Postaram się jak najlepiej doradzić. :lol:

Posted

Chłe, chłe :-D Mój mąz sie własnie dowiedział przez telefon, że z Katowic zabieram dwa psy do domu :-D Oczywiście rozmawialam z nim o Delcie, ale o Spajkim zapomnialam mu powiedzieć wczoraj, gdy rozmawialiśmy wieczorem, no i okazuje się, że zapomniałam też powiedzieć, że to z Katowic. On nie ma nic przeciwko, zreszztą jego przez większość czasu nie ma w domu, wieć tymczaski to mój "problem". On lubi psy i to bardzo, sam pewnie by tego nie robił, ale skoro ja robię, to on dołącza :-) Tylko sie zdziwił chlopak, że dwa i że akurat z Katowic ;-)

Nad tym miejscem spotkania pomyślę jeszcze, muszę sie dokładniej przyjrzeć mapie.

Posted

[quote name='beta ata']Kiedyś przy winie zapytałam męza, za co mnie lubi. Odpowiedział, że m.in. za to, że kocham zwierzęta, w tym jego ;-)[/QUOTE]

Fajny mąż :D

Spajk już umówiony, w poniedziałek o 8 rano już będzie w ciepełku w lecznicy czekał na wyjazd (bez jajeczek :P ) :)