Martika&Aischa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) Edited October 9, 2012 by Martika@Aischa Quote
paula_t Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 andegawenka napisał(a):Obie kwoty kosmiczne:-( Też tak uważam niestety:( ewu napisał(a):Słuchajcie chyba schronisko jest na razie jedyną alternatywą. Gliwice czy Katowice? Wydaje mi się, że Gliwice chyba... AgusiaP napisał(a):Kochane/i mam propozycje z Dogo dla jednego malca na BDT, tylko za zwrot kosztów weta :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Teraz odczytałam PW ;) Zaraz będę dzwonić :lol: Trzymajcie kciuki:cool3: Trzymamy moooooooooooooocno!!! Quote
andegawenka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Trzymamy... Dodałam nowe fotki na fb http://www.facebook.com/events/275541375899068/?context=create Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='andegawenka']Trzymamy... Dodałam nowe fotki na fb http://www.facebook.com/events/275541375899068/?context=create Ślicznie dziękujemy Nineczko :) Takie kluseczki kochane muszą znaleźć szybko domek ........ Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 ale slodkie kluseczki!!! :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Dwa czarne kudłacze to na pewno chłopcy :) rudo - brązowa to sunieczka :) a łaciaty urwis nie dał się sprawdzić ;) Quote
Igiełka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 trzymamy mocno kciuki za tymczas dla narazie jednego maluszka :) Quote
paula_t Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Mysza2 na jakie województwo ogłaszasz maluchy i mamę? Zaraz się biorę za ogłoszenia i nie chcę, żebyśmy się zdublowały. Quote
bela51 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 sonia1974 napisał(a):o matko tylko 100zł na 4 psy to czym oni karmią a reszta zarobek Mam Onka w psanatorium juz 3 lata i złego słowa nie mozna powiedziec na ten hotel. Karmią Joserą, to zapewne cena 1 worka. Quote
AgusiaP Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Dwa czarne kudłacze to na pewno chłopcy :) rudo - brązowa to sunieczka :) a łaciaty urwis nie dał się sprawdzić ;) Martunia błąd ;) łaciaty urwis to chłopczyk ;) rudo - brązowa dziewczynka :lol: jeden czarnulek też chłopczyk;) a drugi czarnulek nie wiadomo...:roll: Paula :loveu::loveu::loveu::loveu:Elunia niedługo wejdzie na Dogo to się dogadacie w sprawie ogłoszeń Elunia dzwoniła do tego domku, więc jak tylko wejdzie wszystko napisze;) Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 AgusiaP napisał(a):Martunia błąd ;) łaciaty urwis to chłopczyk ;) rudo - brązowa dziewczynka :lol: jeden czarnulek też chłopczyk;) a drugi czarnulek nie wiadomo...:roll: Paula :loveu::loveu::loveu::loveu:Elunia niedługo wejdzie na Dogo to się dogadacie w sprawie ogłoszeń Elunia dzwoniła do tego domku, więc jak tylko wejdzie wszystko napisze;) O matko nie dosyć że jestem ślepawa to jeszcze przygłuchawa :shake::cool3: Quote
AgusiaP Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Martika@Aischa napisał(a):O matko nie dosyć że jestem ślepawa to jeszcze przygłuchawa :shake::cool3: To dokładnie tak samo jak ja;):oops: Quote
Lolalola Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 witajcie!!!!ciotko Martiko czy Ty jakos tez dogladasz psinki???moze ja bym jakas karme kupila i podala???bo pieniadze wysylam jutro na pewno:) Quote
Igiełka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 wow coraz tu więcej pozytywnych wieści a karma to bardzo duża pomoc :) Quote
iwonamaj Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='andegawenka']Trzymamy... Dodałam nowe fotki na fb http://www.facebook.com/events/275541375899068/?context=create Nineczko, czy nie zostałabyś współ adminem wydarzenia na FB? Ja jutro wyjeżdżam do wnusi do Niemiec i nie będę zbyt często online... Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Lolalola napisał(a):witajcie!!!!ciotko Martiko czy Ty jakos tez dogladasz psinki???moze ja bym jakas karme kupila i podala???bo pieniadze wysylam jutro na pewno:) w czwartek dzięki naszej Iwonce dostanę informację czy mamy kolejny DT ....Aguś kochana karma na wagę złota!!!!! Pięknie Ci dziękujemy :loveu: Dziewczynki trzymajcie proszę kciuki za pozytywne wieści !!!! I oby do czwartku!!! To kolejna bida będzie zabezpieczona :) Quote
Lolalola Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Martika@Aischa napisał(a):w czwartek dzięki naszej Iwonce dostanę informację czy mamy kolejny DT ....Aguś kochana karma na wagę złota!!!!! Pięknie Ci dziękujemy :loveu: Dziewczynki trzymajcie proszę kciuki za pozytywne wieści !!!! I oby do czwartku!!! To kolejna bida będzie zabezpieczona :) super:)poniewaz jestem teraz rzut beretka od Ciebie to ja bym postarala sie jutro podac zarelko badz w czwartek,mam od Iljovej Twoj numer wiec bede dzwonic jutro i doogadamy szczegoly:) Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Lolalola napisał(a):super:)poniewaz jestem teraz rzut beretka od Ciebie to ja bym postarala sie jutro podac zarelko badz w czwartek,mam od Iljovej Twoj numer wiec bede dzwonic jutro i doogadamy szczegoly:) Super ciocia :multi: czekam na telefon :loveu: Quote
Jota67 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Trzymamy, trzymamy! Przynajmniej tyle się przydamy...:) Quote
paula_t Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 bela51 napisał(a):Mam Onka w psanatorium juz 3 lata i złego słowa nie mozna powiedziec na ten hotel. Karmią Joserą, to zapewne cena 1 worka. My też uważamy, że to bardzo dobry hotelik, dlatego też brałyśmy go pod uwagę. AgusiaP napisał(a):Martunia błąd ;) łaciaty urwis to chłopczyk ;) rudo - brązowa dziewczynka :lol: jeden czarnulek też chłopczyk;) a drugi czarnulek nie wiadomo...:roll: Paula :loveu::loveu::loveu::loveu:Elunia niedługo wejdzie na Dogo to się dogadacie w sprawie ogłoszeń Elunia dzwoniła do tego domku, więc jak tylko wejdzie wszystko napisze;) Czekam cierpliwie;) To już dwa maluszki miałyby DT? Dobrze rozumiem? Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Tak dokładnie :) dwie kluchy były by zabezpieczone .....i przyznam szczerze że wierzę że do końca tygodnia chociaż dwa znajdą już domek na stałe ........:roll: Quote
andegawenka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 iwonamaj napisał(a):Nineczko, czy nie zostałabyś współ adminem wydarzenia na FB? Ja jutro wyjeżdżam do wnusi do Niemiec i nie będę zbyt często online... Dobrze tylko ja jeszcze nie ten tego z tym fb:oops:. Na długo? Quote
Recommended Posts