Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andegawenka napisał(a):
Obie kwoty kosmiczne:-(

Też tak uważam niestety:(

ewu napisał(a):
Słuchajcie chyba schronisko jest na razie jedyną alternatywą. Gliwice czy Katowice?

Wydaje mi się, że Gliwice chyba...
AgusiaP napisał(a):
Kochane/i mam propozycje z Dogo dla jednego malca na BDT, tylko za zwrot kosztów weta :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Teraz odczytałam PW ;)
Zaraz będę dzwonić :lol:
Trzymajcie kciuki:cool3:

Trzymamy moooooooooooooocno!!!

Posted

sonia1974 napisał(a):
o matko tylko 100zł na 4 psy to czym oni karmią a reszta zarobek

Mam Onka w psanatorium juz 3 lata i złego słowa nie mozna powiedziec na ten hotel. Karmią Joserą, to zapewne cena 1 worka.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Dwa czarne kudłacze to na pewno chłopcy :) rudo - brązowa to sunieczka :) a łaciaty urwis nie dał się sprawdzić ;)

Martunia błąd ;)

łaciaty urwis to chłopczyk ;)
rudo - brązowa dziewczynka :lol:
jeden czarnulek też chłopczyk;) a drugi czarnulek nie wiadomo...:roll:

Paula :loveu::loveu::loveu::loveu:Elunia niedługo wejdzie na Dogo to się dogadacie w sprawie ogłoszeń

Elunia dzwoniła do tego domku, więc jak tylko wejdzie wszystko napisze;)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Martunia błąd ;)

Paula :loveu::loveu::loveu::loveu:Elunia niedługo wejdzie na Dogo to się dogadacie w sprawie ogłoszeń

O matko nie dosyć że jestem ślepawa to jeszcze przygłuchawa :shake::cool3:

Posted

Lolalola napisał(a):
witajcie!!!!ciotko Martiko czy Ty jakos tez dogladasz psinki???moze ja bym jakas karme kupila i podala???bo pieniadze wysylam jutro na pewno:)

w czwartek dzięki naszej Iwonce dostanę informację czy mamy kolejny DT ....Aguś kochana karma na wagę złota!!!!! Pięknie Ci dziękujemy :loveu: Dziewczynki trzymajcie proszę kciuki za pozytywne wieści !!!! I oby do czwartku!!! To kolejna bida będzie zabezpieczona :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
w czwartek dzięki naszej Iwonce dostanę informację czy mamy kolejny DT ....Aguś kochana karma na wagę złota!!!!! Pięknie Ci dziękujemy :loveu: Dziewczynki trzymajcie proszę kciuki za pozytywne wieści !!!! I oby do czwartku!!! To kolejna bida będzie zabezpieczona :)

super:)poniewaz jestem teraz rzut beretka od Ciebie to ja bym postarala sie jutro podac zarelko badz w czwartek,mam od Iljovej Twoj numer wiec bede dzwonic jutro i doogadamy szczegoly:)

Posted

Lolalola napisał(a):
super:)poniewaz jestem teraz rzut beretka od Ciebie to ja bym postarala sie jutro podac zarelko badz w czwartek,mam od Iljovej Twoj numer wiec bede dzwonic jutro i doogadamy szczegoly:)

Super ciocia :multi: czekam na telefon :loveu:

Posted

bela51 napisał(a):
Mam Onka w psanatorium juz 3 lata i złego słowa nie mozna powiedziec na ten hotel. Karmią Joserą, to zapewne cena 1 worka.

My też uważamy, że to bardzo dobry hotelik, dlatego też brałyśmy go pod uwagę.

AgusiaP napisał(a):
Martunia błąd ;)

Czekam cierpliwie;)

To już dwa maluszki miałyby DT? Dobrze rozumiem?

Posted

iwonamaj napisał(a):
Nineczko, czy nie zostałabyś współ adminem wydarzenia na FB? Ja jutro wyjeżdżam do wnusi do Niemiec i nie będę zbyt często online...

Dobrze tylko ja jeszcze nie ten tego z tym fb:oops:. Na długo?