Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Już po :( niestety nici .....Agusia jest wykończona ...bez klatki nie da rady :(

Biedna AgusiaP. A macie od kogo pożyczyć taką klatkę w okolicy? Jakaś organizacja? Fundacja? Czy trzeba kombinować?

Posted

Jak łapałyśmy uciekinierkę Kropkę miałam nagraną klatkę w schronisku w Sosnowcu ...jutro tam będę dzwoniła od rana ...one się tak strasznie boją że najmniejszy ruch je płoszy .....Agusia mówi że bez klatki w życiu się nie złapią a z wczorajszym maluchem to było po prostu mega szczęście że wszedł na tą stołówkę ...te niby też próbują wchodzić ale tam się kręci mnóstwo osób więc uciekają w popłochu .....

Posted

ewu napisał(a):
Dajcie konto to cosik wrzucę do skarbonki.

Pięknie dziękuje ewu:loveu::loveu::loveu:

Mamy tylko 15 zł na koncie :-(

Mamuśka i maluszek są w Sosnowcu w DT:lol:
Szczeniaczka zawozimy z Myszką i Marticzką w niedziele do DT w Tarnowskich Górach, tylko za zwrot kosztów weta:lol::lol::lol:
Jeśli chodzi o sprawy finansowe za DT mamuśki i trzech szczeniaczków będziemy płacić 250zł na miesiąc;)
Uważam, że to bardzo niska cena ;) Nie mniej jednak zostają jeszcze szczepienia i wydaje mi się, że trzeba jak najszybciej wysterylizować sunię...
Koszt pierwszego szczepienia maluszków wyniesie nas 30zł za sztukę

Tak jak Marticzka pisze byłam dzisiaj z panią Alinką na hucie
Jak dla mnie nie ma szans złapać szczeniaczków bez klatki łapki:shake::shake::shake:
One strasznie się boją i tak bardzo z zimna się trzęsą...

Posted

AgusiaP napisał(a):
Pięknie dziękuje ewu:loveu::loveu::loveu:

Mamy tylko 15 zł na koncie :-(

Mamuśka i maluszek są w Sosnowcu w DT:lol:
Szczeniaczka zawozimy z Myszką i Marticzką w niedziele do DT w Tarnowskich Górach, tylko za zwrot kosztów weta:lol::lol::lol:
Jeśli chodzi o sprawy finansowe za DT mamuśki i trzech szczeniaczków będziemy płacić 250zł na miesiąc;)
Uważam, że to bardzo niska cena ;) Nie mniej jednak zostają jeszcze szczepienia i wydaje mi się, że trzeba jak najszybciej wysterylizować sunię...
Koszt pierwszego szczepienia maluszków wyniesie nas 30zł za sztukę

Tak jak Marticzka pisze byłam dzisiaj z panią Alinką na hucie
Jak dla mnie nie ma szans złapać szczeniaczków bez klatki łapki:shake::shake::shake:
One strasznie się boją i tak bardzo z zimna się trzęsą...

Dobrze,że chociaż udało się z mamusią i jednym z maluszków!! Oby jeszcze udało się złapać resztę.
A ten DT to naprawdę extra !!!!!!!! Ta cena jest bardzo atrakcyjna,bo wiadomo,że jeśli chodzi o kasę to jest kiepsko a raczej bardzo kiepsko...:(

Posted

Beatkaa napisał(a):
Dobrze,że chociaż udało się z mamusią i jednym z maluszków!! Oby jeszcze udało się złapać resztę.
A ten DT to naprawdę extra !!!!!!!! Ta cena jest bardzo atrakcyjna,bo wiadomo,że jeśli chodzi o kasę to jest kiepsko a raczej bardzo kiepsko...:(

Dokładnie Beacia tym bardziej że w tą cenę jest wliczone wyżywienie więc DT mamy praktycznie za darmo i to jest ogromny plus. Minus że nawet na to nie mamy :( ech

Posted

Mysza2 napisał(a):
Oby nam ta klatka weszła do samochodu, nie wiem co robić jak nie wejdzie. Może jest ktoś na wątku kto ma jakiś duży

......samochód ? ;) Jutro rano zadzwonię i zapytam czy w ogóle schronisko nam tą klatkę wypożyczy :roll:

Posted

ja mam duzy i jakby co to w niedziele moge sluzyc pomoca,ale dopiero wieczorkiem...spreze sie i wroce wczesniej.....jest tak zimno,ze ja sie wykanczam psychicznie mysla o tych psach..:(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
......samochód ? ;) Jutro rano zadzwonię i zapytam czy w ogóle schronisko nam tą klatkę wypożyczy :roll:

Samochód.
Lolalola napisał(a):
ja mam duzy i jakby co to w niedziele moge sluzyc pomoca,ale dopiero wieczorkiem...spreze sie i wroce wczesniej.....jest tak zimno,ze ja sie wykanczam psychicznie mysla o tych psach..:(

Jak do niedzieli nic nie wskóramy to będziemy bardzo wdzięczne

Posted

Uffff :multi: Kasieńko pięknie Ci dziękujemy:loveu::loveu::loveu:
To co jutro akcja Elunia?;)
Martunia dasz rade jechać z nami?:cool3:
Dziewczyny trzymajcie kciuki;)

Miałam kolejny telefon w sprawie biało czarnego psiaczka;)
Państwo z Dąbrowy
Jutro mam do pani zadzwonić jak go złapiemy

Szkoda tylko, że ta pani z Wrocławia nie zadzwoniła dzisiaj w sprawie mamusi...:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

AgusiaP napisał(a):
Szkoda tylko, że ta pani z Wrocławia nie zadzwoniła dzisiaj w sprawie mamusi...:-(:-(:-(:-(:-(

Też liczyłam że zadzwonią:( A taka fajna ta mamuśka.
Akcja Agunia. Ubierz cię cieplej

Posted

Mały czarno-biały najbardziej się wyróżnia, jest na wszystkich zdjęciach i to praktycznie na pierwszym planie, więc pewnie o niego będzie najwięcej telefonów.
Super, że udało Wam się skołować klatkę łapkę! :)
A cena DT świetna!!! To są pieniądze,z którymi spokojnie można sobie poradzić za taką ilość psiaków.

Posted

Tak ;)to już drugi telefon o niego;)
Chociaż nie jestem pewna, czy to na pewno jest piesek
Wydaje mi się, że to dziewuszka:lol:
On najbliżej podchodzi ;) ja tam nic nie widziałam, co by przypominało pieska :p

Eluśka ubiorę się cieplej;)