weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzwonił jakiś napalony pan z ogłoszenia. Podałam mu namiary do Was. Ale trzeba go będzie wybadać bo jakiś dziwny... Quote
_bubu_ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 właśnie weszka! napisz dlaczego podejrzany.bedziemy wiedziec na co zwracac uwage. Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 No bo ja mam alergię jak ktoś się usilnie dopytuje o psy rasowe... Quote
_bubu_ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 pytał czy jest z rodowodem czy cos w tym stylu? Quote
Hund Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 pan miał zajechać do schronu i zobaczyć, uprzedziłąm go że rodziców nie znamy. Quote
carolinascotties Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hund- od razu mówcie o sterylce- że trzeba będzie to zrobić itp. ... ciekawe, jak się zachowa... Quote
Hund Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 kier zawsze umawia się na sterylke to podstawa u nas!!! Quote
carolinascotties Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Emila napisała - że podoba się Jej i Tacie xczarna sunia- ale ja podałam dwie i nie wiem, o którą chodzi... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4578511#post4578511 Quote
carolinascotties Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 hihi- podobne piękne i na pewno znajdą domki :) Quote
carolinascotties Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hund - Napisałam Emili- w wątku - żeby tu wpadła :) może do naszej piękności uśmiechnie się szczęście :) bo to o nią chodzi - kurcze - nawet nie nadaliśmy jej imienia :) Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 No właśnie też się dziś nad imieniem zastanawiałam. Na szczęście jakieś by się jej przydało. Myślimy! Ja to już jestem nadwrażliwa. Ten facet co do mnie dzwonił myślał że się do hodowli dodzwonił i chciał psa. Rasowego wrrrr.... Jakiś taki był niesympatyczny na początku. Ale jak mu powiedziałam że pies jest ze schroniska i że nie jest rasowy i nie znamy rodziców to jakoś złagodniał i nawet się milszy zrobił. Więc może przesadzam :roll: Quote
Emila Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witajcie sunka jest przesliczna chcialabym ja odrazu zabrac ale nie moge. za tydzien wyjezdzam i wroce dopiero ok 15 kwietnia, dopiero wtedy mogla bym ja zabrac:-( Mozecie mi ja bardziej opisac, jakiej jest teraz wielkosci jaka bedzie, wiem ze nigdy do konca nie wiadomo. A i jeszcze jedno to juz pytanie od mojej mamy czy szybko oduczy sie siusiania w domu. Pozdrawiam was Emila Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Emilia nie da się powiedziec jak szybko się oduczy. Zależy to od Ciebie jak ją będziesz skutecznie uczyć. Sama się nie nauczy. Prawda jest taka, że przez kilka miesiecy może się jej przydarzac siku lub kupa w mieszkaniu. I trzeba się z tym liczyć. Quote
Emila Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Tak licze sie z tym. A co z tym panem co dzwinil i chcial ja wzias jest zdecydowany na nia? Quote
carolinascotties Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Emilia - nie wiem, czy jeszcze dziś dziewczyny odpowiedzą -a le mogę polecić Ci stronę z poradami -jak nauczyć pieska - odpowiedniego zachowania - oczywiście - nie musisz używać klikera - wystarczą smakołyk i pochwała i Twój dotyk :) http://www.dogs.gd.pl/kliker/ - po prawej stronie - masz wszytskie działy- między innymi: jak nauczyć psa, o szczeniakach itd :) z pieskiem można też isc na szkolenie- co polecam :) http://4lapy.pl/oszkoleniu/index.php?mart=3&selarty=11 http://www.4lapy.pl/oszkoleniu/index.php?mart=3&selarty=10 Quote
carolinascotties Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Emila napisał(a):Tak licze sie z tym. A co z tym panem co dzwinil i chcial ja wzias jest zdecydowany na nia? może być i 50 osób zainteresowanych - co nie znaczy, że pies pójdzie do pierwszej, która się pojawiła :) zostanie wybrany najlepszy dom dla psiuta- tak, aby uniknąć przykrych niespodzianek - jak powrót pieska do schronu po kilku dniach itd. Quote
_bubu_ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Jesli nikt jej nie wezmie do tego czasu to Emila postara sie po nia przyjechac za 3-4 tygodnie. Emila! aktualny wzrost widać na zdjęciu w pierwszym poscie przy nogach . Tak jak napisałaś -nie da sie na 100% okreslic przyszlego wzrostu ale powinna jeszcze troche urosnąć bo dzieciaczek z niej jeszcze.. Quote
weszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 3-4 tygodnie to kawał czasu dla szczeniora... :shake: Może damy jej na imię Fraszka? Quote
Hund Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 jest jeszcze jeden chętny...:) zobaczymy mam nadzieje że pieskowi się uda znaleźć dobry dom :) Quote
carolinascotties Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Fraszka- fajnie :) trzymam kciuki za wielkanocny domek :) Quote
Recommended Posts