weszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Moim zdaniem to one są zmiksowane sznaucery olbrzymy. Będą ok. 60-65 cm w kłębie. Dokładnie nie wiadomo ale raczej większe niż mniejsze :) Słodkie dziewczynki do domków!!! Quote
_bubu_ Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 dzięki za opinie , ja też tak właśnie myśle , już są duże a przecież jeszcze urosną. Żeby tylko na tych pytaniach sie nie skonczyło.. Quote
carolinascotties Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Bubu- więcej wiary - jestesmy na początku drogi - Weszka i ja miałyśmy niedawno przyjemność gościć w wątku podobnych dziewczynek - które bardzo szybko poszły do nowych domków :) Quote
weszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 carolinascotties napisał(a):Bubu- więcej wiary - jestesmy na początku drogi - Weszka i ja miałyśmy niedawno przyjemność gościć w wątku podobnych dziewczynek - które bardzo szybko poszły do nowych domków :) Tak właśnie było. Szczeniaki rozeszły się w 2 dni! Będzie dobrze. Wierzymy! Quote
_bubu_ Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 O tak , jakby rozeszły sie w dwa dni to byłoby idealnie :loveu: Dzis dzien pierwszy a jutro drugi :) Kto wie :cool3: Quote
Hund Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Sunie dalej w schronie!! Rozmawiałąm z panią kierownik :) czy są chętni żeby zmienić ich los?? Quote
Hund Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Może znajdzie się ktoś kto nie pozwoli ślicznotkom tkwić w schronisku?? Quote
carolinascotties Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Pomyślałam, że dobrze byłoby zrobić plakat i porozwieszaźć w gabinetach weterynaryjnych, w sklepach... :) co o tym myślicie ? ważne, żeby na plakacie był też numer do wolontariusza :) Kto się zgłasza ? :) ja nie umiem :p Quote
Hund Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Plakat to dobry pomysł, niestety też nie umiem go zrobić, u mnie w pracy na drzwiach wisi już ogłoszenie sznaucerki Małpy :) Quote
_bubu_ Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 carolinascotties napisał(a):Pomyślałam, że dobrze byłoby zrobić plakat i porozwieszaźć w gabinetach weterynaryjnych, w sklepach... :) co o tym myślicie ? ważne, żeby na plakacie był też numer do wolontariusza :) Kto się zgłasza ? :) ja nie umiem :p ja właśnie myślałam ostatnio żeby zrobić plakaty żywieckim psiaczkom , chętnie się tym zajmę ale to raczej nie dzisiaj. Myślałam żeby zrobić takie małe A4 które można wydrukować sobie w domu, wtedy każdy kto ma drukarke bedzie mógł rozwieszac. Quote
Hund Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Bubu co Ty robiłaś kiedyś wcześniej jak Cię nie było na dogo?? Musiałaś się strasznie nudzić :) Quote
carolinascotties Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dziewczynki Kochane...wierzę, że Znajdą Się Odpowiedni Ludize... Quote
Hund Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Na pewno!! Takie śliczne mordki!! Czekamy cierpliwie!! :) Quote
Hund Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dziewczynki potrzebują miłości i ciepła od człowieka który je wprowadzi w prawdziwy świat . Czy jest ktoś taki?? Quote
Agnieszka Co. Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pozwolę sobie tutaj zamieścić następne dwie siostrzyczki, też trochę terierkowate. One także są z Żywca. Mają ok 9 miesięcy, są wysterylizowane. Zamieszczam je na wypadek, gdyby komuś spodobały się bohaterki tego wątku a szukałby mniejszych wzrostem psinek. Suczki ze zdjęcia sięgają poniżej kolan, są bardzo miłe, kontaktowe, spokojne i przyjazne. __________________ Quote
weszka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 W górę dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Quote
Hund Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Proponuję tutaj ciągnąć wątek 2 małych siastrzyczek,a 2 starsze, które mieszkają w boksie z Hansem, które wrzuciał Agnieszka zostawić na następny wątek , a założyć go dopiero kiedy będą nowe zdjęcia. :) Quote
Recommended Posts