Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moim zdaniem to one są zmiksowane sznaucery olbrzymy. Będą ok. 60-65 cm w kłębie. Dokładnie nie wiadomo ale raczej większe niż mniejsze :)

Słodkie dziewczynki do domków!!!

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
Bubu- więcej wiary - jestesmy na początku drogi - Weszka i ja miałyśmy niedawno przyjemność gościć w wątku podobnych dziewczynek - które bardzo szybko poszły do nowych domków :)

Tak właśnie było. Szczeniaki rozeszły się w 2 dni!

Będzie dobrze. Wierzymy!

Posted

Pomyślałam, że dobrze byłoby zrobić plakat i porozwieszaźć w gabinetach weterynaryjnych, w sklepach... :) co o tym myślicie ?
ważne, żeby na plakacie był też numer do wolontariusza :)

Kto się zgłasza ? :) ja nie umiem :p

Posted

carolinascotties napisał(a):
Pomyślałam, że dobrze byłoby zrobić plakat i porozwieszaźć w gabinetach weterynaryjnych, w sklepach... :) co o tym myślicie ?
ważne, żeby na plakacie był też numer do wolontariusza :)

Kto się zgłasza ? :) ja nie umiem :p

ja właśnie myślałam ostatnio żeby zrobić plakaty żywieckim psiaczkom , chętnie się tym zajmę ale to raczej nie dzisiaj. Myślałam żeby zrobić takie małe A4 które można wydrukować sobie w domu, wtedy każdy kto ma drukarke bedzie mógł rozwieszac.

Posted

Pozwolę sobie tutaj zamieścić następne dwie siostrzyczki, też trochę terierkowate. One także są z Żywca. Mają ok 9 miesięcy, są wysterylizowane.
Zamieszczam je na wypadek, gdyby komuś spodobały się bohaterki tego wątku a szukałby mniejszych wzrostem psinek.
Suczki ze zdjęcia sięgają poniżej kolan, są bardzo miłe, kontaktowe, spokojne i przyjazne.

Posted

Proponuję tutaj ciągnąć wątek 2 małych siastrzyczek,a 2 starsze, które mieszkają w boksie z Hansem, które wrzuciał Agnieszka zostawić na następny wątek , a założyć go dopiero kiedy będą nowe zdjęcia. :)