Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młodziutka suczka terierkowata, sznaucerkowata

Ta piękność to jeszcze dziecko, nie ma nic gorszego jak dzieciństwo w takim miejscu jak schronisko. Siedzi w małej klatce. Nie wie co to spacer . Pomóż poznać jej co to dom. Naucz bawić się zabawkami. Sunia ma ok. 5 miesięcy albo mniej , jest niezbyt oswojona, lękliwa (jak to szczeniak) potrzebuje czułości, pieszczot , dużo kontaktu z człowiekiem aby nabrała pewności siebie. Czeka na swoją szansę w schronisku.
Podaruj jej normalne psie dzieciństwo !

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochaniutkie, jak je pierwszy raz zobaczyłam to były tak przerażone że z boksu trzeba było je siłą wyciągać. Pomyślcie (kierowniczka twierdzi że mają 3 miesiące) małe cieciaki wciśnięte w klatkę :(

Posted

Wiam :) dziś i jutro zrobię kilka ogłoszeń.
Mam pytanie - do kogo jest ten numer? czy jets mozliwość, zeby podac też numer kontaktowy do wolontariusza...?
Suńki są dwie? nie wiem, czy dobrze widzę -a le jedna ma białą bródkę, a druga czarną?

Posted

No tak , tylko pytają o rasę - z jakich ras są zmieszane, czy ktoś coś wie? Hund? Ja tylko pamiętam że były 4 i tamte dwie były zupełnie inne . No i czy duże urosną? jak myślicicie? w sumie to już są duże a pewnie jeszcze podrosną..