Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wrzuciłam je na wątek gdzie szukają wyżełka, :) bo nie wiadomo czy one wyżełkami nie są hahahaha :) jedna pani powiedział mi że to nie sznaucerki na 100%

Posted

[quote name='Hund']

wrzuciłam je na wątek gdzie szukają wyżełka, :) bo nie wiadomo czy one wyżełkami nie są hahahaha :) jedna pani powiedział mi że to nie sznaucerki na 100%

haha- dawaj tą Panią :evil_lol: - urządzimy wesołą dyskudję - jakie w dziewczynkach są rasy ;) :)

Posted

:cool3: hihi- ja też miałam sznaucery - i ta czarna maleńka - która ma taką mineczkę niewinną zwisając z rąk... - wygląda jak sznaucer :) ale nie będę się spierać bo bez względu na to - co tam w nich siedzi - muszą znaleźć domek :) :loveu: :lol:

Posted

Ja jestem sznauceromaniaczką i śmiem twierdzić że mają sporo ze sznaucerka. Ale sądzę że to albo mixy albo rodzice też byli jakmiś mixami. Ale małych wyżłów nie widziałam więc nie wiem :cool3: ale czarnych wyżłów to chyba nie ma... takie czekoladowe raczej

Zresztą przecież to nie o to chodzi!!! Piękne szorstkie suczki chcą do domków!!! Wkurza mnie jak ludzie za wszelką cenę dopatrują się rasy :mad: !!! Snobizm :angryy: :angryy: :angryy: