justine. Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 sciska serce wtedy kiedy widzi cie z daleka i prosi, wola, blaga zeby ja stamtad zabrac, zna nas przeciez, kiedy byla w szczenietarni chodzila z nami na spacer, miala duzo lepiej niz teraz na tym wielkim wybiegu gdzie jest jedna z wielu :( jak mi jej szkoda :( Quote
amelka0 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Postaram się wymyślić jakiś tekst i dam Wam ,Inez i Jusitne na allegro. Quote
amelka0 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Spokojnie,jak ja coś obiecuję to słowa dotrzymuję.Niestety mam straszne problemy:-(,dlatego wczoraj nie miałam do tego głowy,dziś też nie bardzo:-(,ale zajrzałam tu specjalnie dla Bejki-już piszę: W szczecińskim schronisku ,od paru miesięcy ,znajduje się pewna nieduża,spokojna suczka. Nie jest wzorem piękności(wtedy już dawno by tu jej nie było)Nie jest też brzydka.Ot,powiedziałby ktoś:"zwyczajna,normalna suczka" Właśnie ta jej zwyczajność powoduje,że tkwi tu niezauważona,tyle w końcu w schronie ładniejszych i młodszych piesków,które tak pięknie potrafią przymilać się, prosić i wyprosić sobie domek.A na siedzącą w kącie Bejkę nikt nie chce zwrócić uwagi. I tylko my-wolontariusze odwiedzający Bejkę,potrafimy dostrzec cały jej urok-to jaka jest grzeczna,towarzyska i przyjacielska. Dlatego chcemy pokazać ją światu,aby świat dowiedział się o jej istnieniu i spojrzał na nią łaskawszym okiem. A może to właśnie Ty staniesz się cały światem Bejki i przyczynisz do jej szczęścia i radości? Beja to ok.5 letnia mała,spokojna i miła suczka.Niestety,prawdopodobnie wtedy gdy zły "człowiek "wyrzucił ją z domu,przeszła wypadek samochodowy i zostało jej to,że minimalnie utyka przy chodzeniu(a raczej zarzuca lekko kuperkiem-jednakże jest to prawie niezauważalne i w niczym nie przeszkadza suni spacerować i biegać) Quote
Roxana Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ciotka znowu internetu nie miała :shake: Do góry psinko, do góry niech Cię ktoś wypatrzy wreszcie! Quote
justine. Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 http://www.allegro.pl/item205199367_slodka_grzeczna_bejka_czeka_na_swojego_czlowieka.html Quote
Roxana Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Przypominaj się kochanie, niech się wreszcie radość stanie, niech się domek ukochany nam objawi! Quote
justine. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Bejeczka chce w koncu opuscic ten wstretny schron!! kto ja pokocha wreszcie? tak wesolo kuperkiem zarzucala i zalila mi sie na ucho... a tam jedna z wielu, ciezko ja dojrzec :( Quote
Roxana Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Czeka i czeka a czas ucieka... :shake: Domku... Quote
Roxana Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Bejunia wciąż czeka... Ile jeszcze da rady wyrzymać kochana? Domku znajdź się proszę :-( Quote
Roxana Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Domku znajdź się wreszcie ileż jeszcze będzie psinka czekać na CIEBIE... Quote
justine. Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 a bejka dalej ma nadzieje :( psinko kochana pokaz sie! Quote
Roxana Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Trochę ciotki Roxany nie było... W szpitaliku wlądowała :shake: ale już wróciła i szybciutko pieseczka pcha do przodu! Do góry po domeczek! Quote
Roxana Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Do góry! Do góry! Musi się w koncu domek znaleźć! Quote
justine. Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 bastula dalej smutno czeka. zrobimy jej ladne ogloszenia. szkoda jej :( Quote
Roxana Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Tyle już czeka... :shake: Ile jeszcze będzie czekać? A czas ucieka... Quote
Roxana Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jaki ten domek jest paskudny, zawzięty i uparty :shake: Gdzieś się ukrył i znać nie daje a psinka z takim utęsknieniem czeka... Quote
Roxana Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ciągle się bidulinka przypomina, czemu nie może znaleźć domku taka śliczna psina... :shake: Do góry kochanie- może dziś to się stanie! Quote
Roxana Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Domku, domku- poddaj się! Odnajdź się proszę- psinka tak bardzo potrzebuje Cię! Quote
Recommended Posts