Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sciska serce wtedy kiedy widzi cie z daleka i prosi, wola, blaga zeby ja stamtad zabrac, zna nas przeciez, kiedy byla w szczenietarni chodzila z nami na spacer, miala duzo lepiej niz teraz na tym wielkim wybiegu gdzie jest jedna z wielu :( jak mi jej szkoda :(

Posted

Spokojnie,jak ja coś obiecuję to słowa dotrzymuję.Niestety mam straszne problemy:-(,dlatego wczoraj nie miałam do tego głowy,dziś też nie bardzo:-(,ale zajrzałam tu specjalnie dla Bejki-już piszę:
W szczecińskim schronisku ,od paru miesięcy ,znajduje się pewna nieduża,spokojna suczka.
Nie jest wzorem piękności(wtedy już dawno by tu jej nie było)Nie jest też brzydka.Ot,powiedziałby ktoś:"zwyczajna,normalna suczka"
Właśnie ta jej zwyczajność powoduje,że tkwi tu niezauważona,tyle w końcu w schronie ładniejszych i młodszych piesków,które tak pięknie potrafią przymilać się, prosić i wyprosić sobie domek.A na siedzącą w kącie Bejkę nikt nie chce zwrócić uwagi.
I tylko my-wolontariusze odwiedzający Bejkę,potrafimy dostrzec cały jej urok-to jaka jest grzeczna,towarzyska i przyjacielska.
Dlatego chcemy pokazać ją światu,aby świat dowiedział się o jej istnieniu i spojrzał na nią łaskawszym okiem.
A może to właśnie Ty staniesz się cały światem Bejki i przyczynisz do jej szczęścia i radości?

Beja to ok.5 letnia mała,spokojna i miła suczka.Niestety,prawdopodobnie wtedy gdy zły "człowiek "wyrzucił ją z domu,przeszła wypadek samochodowy i zostało jej to,że minimalnie utyka przy chodzeniu(a raczej zarzuca lekko kuperkiem-jednakże jest to prawie niezauważalne i w niczym nie przeszkadza suni spacerować i biegać)

Posted

Bejeczka chce w koncu opuscic ten wstretny schron!! kto ja pokocha wreszcie?
tak wesolo kuperkiem zarzucala i zalila mi sie na ucho... a tam jedna z wielu, ciezko ja dojrzec :(