justine. Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ja bylam wlasnie dzisiaj z obiema na spacerku, rwaly sie i biegaly jak nigdy dotad :) nawet sio i kooo bylo :):) Bastka to mistrzyni w otwieraniu klatki zamknietej na trzy spusty, wszyscy sie dziwia jak ona to robi :):) a ona nabiera rozpedu (o ile mozna w tak malej klatce) i uderza mocno o klatke az te trzy zatrzaski sie odginaja i bastka ucieka na wolnosc :):) z jej zdrowkiem juz lepiej. Quote
BosiaB_86 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No to chociaż trochę dobrych wieści od "siostrzyczek" :lol: Ale domek nadal poszukiwany!! Quote
Roxana Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hoooooop do góry! Znaleźć domek to marzenie, kiedy nadejdzie jego spełnienie...? Quote
amelka0 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Super Psinki,takie mordki kochane,a takie niechciane??:-(:-( Piękne dziewczynki tyle przeszły złego,teraz tylko szukać Domeczku Dobrego! Quote
Inez Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Dzis Basta miala okazje pobiegac troche luzem, Ania namówiła mnie żebysmy ją spuścili ze smyczy. Musze pochwalic Baste, byla bardzo grzeczna i ladnie sie pilnowała :) A jak potrafi szybko biegać :crazyeye: . Swoją drogą, zostala przeniesiona do innej klatki i ją też potrafi sama odwierać.:cool3: Spryciara. Beja tez była na spacerku, ale na krótrzym z uwagi na te jej nogi, nie wiem na ile jej na razie wolno. Quote
amelka0 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Tak,z reguły te bidy ze schronu tak się nogi trzymają,jakby się bojąc aby pan im przypadkiem nie uciekł.Dziś dopiero weszłam na ich wątek i będę trzymać kciuki.Basta jest bardzo podobna wyglądem do mojego ś.p Astorka a On też był bardzo mądrym i sprytnym psiakiem.Jak to się mówi to chyba ta sama rasa.;);) Quote
Roxana Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Czy spełni się kiedyś Nasze marzenie- mieć własny dom a w nim ciepłe schronienie... Quote
Inez Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Tak,z reguły te bidy ze schronu tak się nogi trzymają,jakby się bojąc aby pan im przypadkiem nie uciekł. no wlaśnie, śmiałam sie nawet że te psy lepiej sie pilnują niz mój własny(wtedy gdy go jeszcze miałam). :eviltong: Quote
Roxana Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Inez- czy ta mała jamnisia jest jeszcze w schronie? Wiesz może? Quote
justine. Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 wczoraj jeszcze byla, a co Roxana jestes zainteresowana? Quote
Inez Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Roxana napisał(a):Inez- czy ta mała jamnisia jest jeszcze w schronie? Wiesz może? a gdzie ona mialaby byc? Kwarantanny nie przeglądałam dokładnie ale w szczenietarni jej nie ma na pewno. Quote
Roxana Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Inez napisał(a):a gdzie ona mialaby byc? Kwarantanny nie przeglądałam dokładnie ale w szczenietarni jej nie ma na pewno. Pytam bo ponoć miała chętnych z domkami, więc się zastanawiam czy jeszcze jest w schronie czy nie. I tyle... Quote
amelka0 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Beja i Basta to dwa Smuteczki,biedne,niechciane,małe pieseczki. A może jednak ktoś się zlituje i własny domek im zafunduje? Quote
Roxana Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Wracamy na I stronę aby znaleźć kochany domek... Quote
amelka0 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Basta i Beja,te dwie psineczki ,bardzo by chciały wyjść zza krateczki! Miłe,spokojne i ułożone jako towarzysz wprost wymarzone! Quote
justine. Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 nastepna co takie ladne wierszyki uklada :) Amelka a do Betki i Akselka tez cos ulozysz??:) Quote
amelka0 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nie czytałam jeszcze tego wątku,ale no jasne że coś ułożę.Akselka poznaję ze schronu,fajny psiak,zresztą Betka też na pewno świetna! Quote
justine. Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 bo jest wspaniala, kochana sunia, a spacery z nia to przyjemnosc!! moze porozmawiaj z rodzicami? Quote
amelka0 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 O tak Inez,porozmawiaj...serce nie sługa,może ono Ci coś podpowiada...;);) Quote
BosiaB_86 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Prawie siostry :razz: nadal czekają na domek!! Przygarnij je!! Quote
Inez Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Juz mi Ania wspominała parokrotnie żebym ją wzieła, jej zdaniem to ona jest we mnie wpatrzona jak w obrazek. A dziś pani wet wet przywwitała mnie ze slowami: "Słyszałam ze bierzesz suke 901? Ania mówiła :p " Eh... żeby to bylo takie proste.... Quote
Roxana Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Psinki czekają, psinki proszą... :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
Recommended Posts