Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja bylam wlasnie dzisiaj z obiema na spacerku, rwaly sie i biegaly jak nigdy dotad :) nawet sio i kooo bylo :):) Bastka to mistrzyni w otwieraniu klatki zamknietej na trzy spusty, wszyscy sie dziwia jak ona to robi :):) a ona nabiera rozpedu (o ile mozna w tak malej klatce) i uderza mocno o klatke az te trzy zatrzaski sie odginaja i bastka ucieka na wolnosc :):) z jej zdrowkiem juz lepiej.

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis Basta miala okazje pobiegac troche luzem, Ania namówiła mnie żebysmy ją spuścili ze smyczy. Musze pochwalic Baste, byla bardzo grzeczna i ladnie sie pilnowała :)
A jak potrafi szybko biegać :crazyeye: .
Swoją drogą, zostala przeniesiona do innej klatki i ją też potrafi sama odwierać.:cool3: Spryciara.

Beja tez była na spacerku, ale na krótrzym z uwagi na te jej nogi, nie wiem na ile jej na razie wolno.

Posted

Tak,z reguły te bidy ze schronu tak się nogi trzymają,jakby się bojąc aby pan im przypadkiem nie uciekł.Dziś dopiero weszłam na ich wątek i będę trzymać kciuki.Basta jest bardzo podobna wyglądem do mojego ś.p Astorka a On też był bardzo mądrym i sprytnym psiakiem.Jak to się mówi to chyba ta sama rasa.;);)

Posted

Tak,z reguły te bidy ze schronu tak się nogi trzymają,jakby się bojąc aby pan im przypadkiem nie uciekł.

no wlaśnie, śmiałam sie nawet że te psy lepiej sie pilnują niz mój własny(wtedy gdy go jeszcze miałam). :eviltong:

Posted

Roxana napisał(a):
Inez- czy ta mała jamnisia jest jeszcze w schronie? Wiesz może?

a gdzie ona mialaby byc?
Kwarantanny nie przeglądałam dokładnie ale w szczenietarni jej nie ma na pewno.

Posted

Inez napisał(a):
a gdzie ona mialaby byc?
Kwarantanny nie przeglądałam dokładnie ale w szczenietarni jej nie ma na pewno.

Pytam bo ponoć miała chętnych z domkami, więc się zastanawiam czy jeszcze jest w schronie czy nie. I tyle...

Posted

Juz mi Ania wspominała parokrotnie żebym ją wzieła, jej zdaniem to ona jest we mnie wpatrzona jak w obrazek.
A dziś pani wet wet przywwitała mnie ze slowami: "Słyszałam ze bierzesz suke 901? Ania mówiła :p "

Eh... żeby to bylo takie proste....