Roxana Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 I wciąż się przypominamy, że dalej domku jeszcze nie mamy... Czekamy, czekamy, czekamy... Quote
Roxana Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Czekam dalej z utęsknieniem kiedy i kto mój los odmieni? Quote
doris_day Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Znacie jej numerek w schronisku? Jest szansa aby Bejka pojechala do Niemiec... Quote
justine. Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 czemu tak daleko :placz: czemu domek tu jej nie znalazl? ahh schronisko w niemczech to ostatecznosc :( Bejko przed wyjazdem pokaz sie najwyzej, poglaskam cie przez sen i chociaz tam bedziemy razem... Quote
doris_day Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Strasznie daleko to fakt ale moze Dziewczyny pomoglyby znalezieniu dla niej domu chocby DT zeby uniknac schroniska Quote
Roxana Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja nie znam numerka. Inez się ostatnio nie pokazuje. Może Amelkę poproszę aby sprawdziła jaki ma numerek. Tyle co ja Bejuni plakatów powiesiłam- i nic, ciągle cisza... :shake: Bejuniu pokaż się, pokaż kochana! Quote
Roxana Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Smutne, że takie śliczności tak długo czeka :shake: Pokazuj się, pokazuj- przecież to nie może trwać wiecznie... Quote
Roxana Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Beja czeka na swego człowieka :cool3: Quote
Roxana Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No gdzie ten domek, no gdzie? :shake: Quote
Roxana Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ciągle czekam... Ciągle proszę... Domku... Quote
Roxana Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 I dalej się przypominamy, że ciągle jeszcze domku nie mamy... :shake: Oj zimno idzie i te wszystkie schroniskowe bidy, znowu będą cierpieć podwójnie :-( Quote
justine. Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 oglaszam wszem i wobec ze BEJKA wkoncu jedzie do nowego DOMU!!!!!!! pamietacie Bastke?? pan ktory ja wzial sie tak w niej zakochal ze postanowil wziac jej z naszego schroniska kompanke i zostal przegadany zeby wziac BEJKE- jej 'siostre'. Male znow beda razem, szczesliwe do konca zycia...:multi: Quote
Inez Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 justine. napisał(a):oglaszam wszem i wobec ze BEJKA wkoncu jedzie do nowego DOMU!!!!!!! pamietacie Bastke?? pan ktory ja wzial sie tak w niej zakochal ze postanowil wziac jej z naszego schroniska kompanke i zostal przegadany zeby wziac BEJKE- jej 'siostre'. Male znow beda razem, szczesliwe do konca zycia...:multi: Ale super! Beja i Basta znowu razem, jaka niespodzianka. :multi: Quote
amelka0 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Justine,pewnie ze pamiętam,a pamiętasz jak wtedy powiedziałam na forum,że szkoda że wziął tylko jedną,że nie obie siostrzyczki,że najlepiej aby były razem??Od razu czułam,że miejsce Bejki jest tam u tego Pana;):lol:!! Kurczę,pół roku trzeba było na tą chwilę czekać,ale było warto:lol::loveu:!! Quote
Roxana Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Bardzo się cieszę :multi: Dobry Pan :loveu: Mało teraz na Dogo bywam a tu dobre wieści ogłaszają :multi: Quote
BosiaB_86 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: świetne wieści... Oby więcej takich szczęśliwych zakończeń na Dogo :kciuki: Bądźcie szczęśliwe dziewczynki :loveu: Quote
justine. Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 poki co pan jeszcze po nia nie dojechal, widzialam ja dzisiaj na ogolnym :( Quote
Recommended Posts