Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czemu tak daleko :placz: czemu domek tu jej nie znalazl? ahh schronisko w niemczech to ostatecznosc :(
Bejko przed wyjazdem pokaz sie najwyzej, poglaskam cie przez sen i chociaz tam bedziemy razem...

Posted

Ja nie znam numerka. Inez się ostatnio nie pokazuje. Może Amelkę poproszę aby sprawdziła jaki ma numerek.
Tyle co ja Bejuni plakatów powiesiłam- i nic, ciągle cisza... :shake:
Bejuniu pokaż się, pokaż kochana!

Posted

oglaszam wszem i wobec ze BEJKA wkoncu jedzie do nowego DOMU!!!!!!!
pamietacie Bastke?? pan ktory ja wzial sie tak w niej zakochal ze postanowil wziac jej z naszego schroniska kompanke i zostal przegadany zeby wziac BEJKE- jej 'siostre'. Male znow beda razem, szczesliwe do konca zycia...:multi:

Posted

justine. napisał(a):
oglaszam wszem i wobec ze BEJKA wkoncu jedzie do nowego DOMU!!!!!!!
pamietacie Bastke?? pan ktory ja wzial sie tak w niej zakochal ze postanowil wziac jej z naszego schroniska kompanke i zostal przegadany zeby wziac BEJKE- jej 'siostre'. Male znow beda razem, szczesliwe do konca zycia...:multi:

Ale super! Beja i Basta znowu razem, jaka niespodzianka. :multi:

Posted

Justine,pewnie ze pamiętam,a pamiętasz jak wtedy powiedziałam na forum,że szkoda że wziął tylko jedną,że nie obie siostrzyczki,że najlepiej aby były razem??Od razu czułam,że miejsce Bejki jest tam u tego Pana;):lol:!!
Kurczę,pół roku trzeba było na tą chwilę czekać,ale było warto:lol::loveu:!!