Inez Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Obie mają ok 5 lat i są w podobnym typie jesli chodzi o wygląd. [SIZE=2]Beja- jest po wypadku, miała duże problemy z chodzeniem ale wszystko idzie juz w dobrym kierunku. Jest bardzo otwartą i kontaktową suczką, zresztą zdjęcia mówia same za siebie, na ręcach u jednej z wolontariuszek wrecz promienieje: Beja kocha ludzi i czeka az ktos pokocha ją z wzajemnością. Basta - mistrzyni otwierania klatek zamknietych na 3 spusty(jeszcze nie doszam do tego jak ona to robi :crazyeye: ). Gdy trafiła do schroniska była przestraszona, unikala kontaktu, bała się kazdego ruchu wykonanego w jej stronę, byc moze kiedyś została bardzo skrzywdzona. Teraz jest duzo lepiej, poznaje wolontariuszy, cieszy sie na ich widok, domaga sie zainteresowania. Lubi spacerki i ładnie chodzi na smyczy, nalezy jednak pamiętac że jest to suczka ktora potrzebuje nieco czasu by zaufac czlowiekowi, ale jak juz zaufa to pokocha bardzo mocno. Moja ulubienica :loveu: W ich sprawie mozna sie kontaktowac ze mną 692 397 531. mail: [email protected] Quote
justine. Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 a wlasnie mialam ci mowic zebys zalozyla im watek, one sa przeurocze :loveu: moze allegro?? :) Quote
Inez Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Alegro tak, ale póki co chyba tylko dla Basty. Beje chyba jeszcze nie puszczą do nowego domu. Quote
Inez Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Justyna, a Ty masz jeszcze jakieś ich zdjęcia? Quote
justine. Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 niestety nie mam zadnych! ale te co ty masz sa bardzo ladne!! dobranoc anioleczki Quote
Inez Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Ale Twoja kolezanka chyba robila? Pytam bo będe prosić o baner a im więcej zdjęc do wyboru tym lepiej. Quote
justine. Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 a rzeczywiscie zapomnialam o tej plytce! juz ci wysylam na maila Quote
Inez Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dzieki! w takim razie wklejam jeszcze po dwa zdjęcia każdje z nich Beja: Basta:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: (teraz juz troche nabrała masy, nie jest az taka chuda) Quote
Roxana Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia nam dał :multi: A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje... Quote
Inez Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Basta jest na stronie schorniska, wiecie ile ma lat?:-o 37 i 2 miesiące :evil_lol: :evil_lol: Nieźle się trzyma co? Moja staruszka kochana :loveu: http://szczecin.schronisko.net/adopcja3864-3.html Quote
Roxana Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nie dość, ze ma 37 lat to jeszcze Chili Jej na imię dali :lol: Quote
justine. Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Basta ma dalej biegunke krwotoczna :shake:... jest w trakcie leczenia wiec narazie nie do adopcji Z beja bylam na spacerku, troche krzywo jeszcze chodzi ale chyba idzie ku lepszemu. Jedna ma 3 a druga 5 lat- tylko zapomnialam ktora ile, one takie podobne :) Quote
Roxana Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Gdzie nasz domek jest- no gdzie? Tak nam smutno, tak nam źle :-( Czy przygarnie nas do siebie, Ciepły kącik dla nas wskarze, Dobra dusza, co pokocha w koncu nas. Tak nam smutno, tak nam źle- gdzie nasz domek jest, no gdzie??? Quote
Roxana Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Spełnić jedno psie marzenie- znaleźć mu dom- gdzie ciepłe schronienie, gdzie miłości i jedzonka płynie bez konca- cudowne spełnienie jak rzeka płynąca... Quote
Inez Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dziękuje lupe!:Rose: Jesli ktos ma jeszcze troche miejsca w podpisie to również prosze o umieszczenie, chciaż jednej z nich. :) Quote
BosiaB_86 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jakie śliczności!! :loveu: I one maja już po 5lat?! :crazyeye: Mają jeszcze takie szczenięce mordki, że ja bym im max ze 2 dała :cool3: A i oczywiście jeden z banerków już w podpisie :lol: Quote
justine. Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 piekne banerki, a ja juz mam jeden :) i pomyslec ze z lupe nie moglam sie skontaktowac... ale Folen tez sliczne robi :) Quote
Roxana Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Szybciutko wracamy na I stronę, aby w koncu znaleźć domek... Quote
Inez Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Mam nadzieje ze jutro juz obie beda mogly pojśc na spacerek. :) Quote
Recommended Posts