amelka0 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Super Bastka!:multi::multi::multi::multi:!Obyś nigdy już nie zaznała żywotu psa bezpańskiego i niechcianego!Obyś zawsze była szczęśliwa,kochana i bezpieczna! Quote
Roxana Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Jejciu- ile jeszcze przyjdzie Wam czekać śliczne psinki na domeczek? :shake: Znajdź się domciu- proszę! Quote
Roxana Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Oszaleć z tą Dogomanią można :angryy: Raz posty są innym razem znikają, potem znowu są i tym sposobem dopiero teraz przeczytałam, ze Bastka ma domeczek! Cudownie :multi: Jeszcze Bejka czeka- Ciągle domeczku szukam, ciągle ze smutkiem czekam... Quote
Roxana Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ciotka bardzo chora :shake: ale jeszcze dam jakoś radę podnieść pieseczka do góry. Hopaj kochanie :multi: Quote
justine. Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Bejka dzisiaj troszke pobiegala z kolega i koleznka z boksu, kochana miska tak sie tuli i taka grzeczniutka, czy to jej mala niepelnosprawnosc tak odstrasza?:( Quote
BosiaB_86 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Bejulka biegniemy szybciutko na górę, przypomnieć sie wszystkim!! :painting: BEJA NADAL SZUKA DOMKU!! Quote
Roxana Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Bejunia domeczku szuka, własnego kącika w nim do spania a w Twoim serduszku do JEJ kochania :loveu: Quote
Roxana Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Domku- ile jeszcze muszę czekać? Czas tak szybko mi ucieka... Czy ja znajdę jeszcze Ciebie? Ciągle czekam z utęsknieniem... Kiedy schron na DOM zamienię? Quote
Roxana Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ależ ten domek uparty jest! Jak się schował przed biedną psinką tak wyleźć nie chce i schronieniem służyć :mad: Domku- w tej chwili proszę się ujawnić i przygarnąć psinkę do siebie! Quote
Roxana Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No domku, znajdź się proszę... Psinka czeka i tęskni za tobą... Quote
Roxana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia dał :multi: A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje... Quote
Roxana Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No domeczku! Sprężaj się kochany! Z niecierpliwością na Ciebie czekamy! Quote
amelka0 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Czy ktoś się w końcu kiedyś zlituje Ciepłe schronienie Ci podaruje? Weźmie,przytuli,powie do ucha Że każde słowo Twoje wysłucha Nigdy nie zrani Twego serducha?:-(:-(:-(:-( Quote
Roxana Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gdzie ten domek jest? Taka fajna psinka a tyle czeka na niego :shake: Kto przygarnie taką ślicznotę??? Quote
justine. Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Bejka dalej jest :placz: zajrzalam do niej, ale dobrze ze mnie nie zauwazyla bo by byl placz :placz: kto ja wezmie?????? Quote
BosiaB_86 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts