Roxana Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A ja myślałam, że Bejunia już w swoim domeczku jest :-( Może się rozmyślił, może wziął inną sunię? Quote
justine. Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 widziala mala dalej dzisiaj:( a mowione bylo ze na 100% przyjedzie :placz: Quote
Inez Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Roxanko, oby, oby.... Już tak sie cieszyliśmy.... Quote
Roxana Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 A takich obietnic nie wolna łamać proszę pana! Quote
Roxana Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Czy Bejunia dalej w schronie? Bo jeśli tak, to trzeba by znowu tytuł tematu zmienić... :shake: Quote
justine. Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 a nie :) melduje ze w sobote przyjechal w koncu pan po Bejunie i juz wypoczywa we wlasnym domku nasza sliczna bohaterka. Niestety ten pan nie mogl wczesniej, praca mu nie pozwalala przyjechac ale w domu ma sie kto Bejka zajmowac. przypominam ze Bastka, tez bohaterka tego watku, jest w tym samym domku i to dzieki niej (bo tak sie wszyscy w niej zakochali) pan postanowil wziac jej drugiego psa do towarzystwa i po namowach wzial nasza kulawa Bejke :) HIP HIP HURRRA!!! :multi: Quote
Roxana Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ależ się cieszę!!! Fantastyczna wiadomość!!! Dobry PAN :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
Inez Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 A jednak happy end! :multi: Beja nareszcie w domu...i to razem ze swoją kolezanką Bastą...kochani, az się wzruszyłam... Quote
Origami-7 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 :multi::multi:Suczynki, życzę dużo szczęścia w domku:multi::multi: Quote
Recommended Posts