wiolabiszop Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Napisałam do martik-b i podałam adres i nr.tel do pana Mariusza. Również zadzwoniłam i powiedziałam że będzie osoba przeprowadzająca wiztę dzwonić aby sie umówić . Quote
toyota Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Dobrze Wiolu, że zadzwoniłaś, musimy pilnować tego pana ;). Quote
paula_t Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Napaja optymizmem to, że Pan jest cierpliwy i spokojnie czekał, aż uda Wam się znaleźć kogoś do wizyty :) Quote
toyota Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 No nie do końca tak :roll:. Przypadkiem się dowiedziałam, że dzwonił po innego psiaka do innej dogomaniaczki, która prowadzi BDT. Zupełny przypadek, zapytałam po prostu czy jest jakieś zainteresowanie jej Fionką i mi powiedziała o zainteresowanym panu z Solca Kuj. Zaskakująco podobny opis do chętnego domu na Mikusia :cool3:. No to porównałyśmy telefony i adresy mailowe.... Pan miał jednak pecha, bo Fionce wyrosła jakaś narośl na uchu i będzie do adopcji po zabiegu usunięcia. Pan powiedział, że nie ma problemu i zaczeka... W przypadku Mikusia też nie widział problemu z jego chorobą i miał zaczekać :roll:. Wiola do niego zadzwoniła wyjaśnić sytuację. Quote
ewu Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='toyota']No nie do końca tak :roll:. Przypadkiem się dowiedziałam, że dzwonił po innego psiaka do innej dogomaniaczki, która prowadzi BDT. Zupełny przypadek, zapytałam po prostu czy jest jakieś zainteresowanie jej Fionką i mi powiedziała o zainteresowanym panu z Solca Kuj. Zaskakująco podobny opis do chętnego domu na Mikusia :cool3:. No to porównałyśmy telefony i adresy mailowe.... Pan miał jednak pecha, bo Fionce wyrosła jakaś narośl na uchu i będzie do adopcji po zabiegu usunięcia. Pan powiedział, że nie ma problemu i zaczeka... W przypadku Mikusia też nie widział problemu z jego chorobą i miał zaczekać :roll:. Wiola do niego zadzwoniła wyjaśnić sytuację.[/QUOTE] Hmmm, mam mieszane uczucia... Pan czeka na Fionę czy Mikusia??? Czy generalnie czeka? Quote
paula_t Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Czyli jednak nie jest tak pięknie jak myślałam....:roll: Czekamy w takim razie na wyniki wizyty PA. Może nawet wypadałoby Pana zapytać o ten telefon...? Quote
toyota Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 (edited) [quote name='paula_t']Czyli jednak nie jest tak pięknie jak myślałam....:roll: Czekamy w takim razie na wyniki wizyty PA. Może nawet wypadałoby Pana zapytać o ten telefon...?[/QUOTE] Tak właśnie napisałam, że Wiola zadzwoniła wyjaśnić sytuację. Nie chcę czegoś pokręcić, w każdym razie panu się jednak dłużyło. Dzisiaj Wiola dzwoniła do pana i pan zapytał czy Mikuś ma u niej dobrze i może by w takim razie został u niej :razz:. Wiola mu wyjaśniłą czym jest DT, że nie ma takiej opcji i wymieniła jaką ma menażerię w domu. Wizyta PA będzie jutro o 14 i myślę, że wiele wyjaśni ;). Edited January 31, 2013 by toyota Quote
kolejna kobietka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 dziwne to wszystko, ale mam nadzieje, ze zakonczy sie pomyslnie :) Quote
martik b Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 jutro umówiłam się na wizytę o 14 ...jak tylko wyjdę od pana to dzwonię asiu do ciebie i zdaje relację z jej przebiegu ;) Quote
kolejna kobietka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 super! trzymam kciuki! :thumbs: Quote
kolejna kobietka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 cioteczki, mozecie pomoc i od czasu do czasu podniesc bazarek? straszne na nim pustki :sad: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239123-PUZZLE-Bazarek-niespodzianka!-kto-odkryje-co-pod-nimi-si%C4%99-kryje-%29[/url] Quote
paula_t Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='toyota']Tak właśnie napisałam, że Wiola zadzwoniła wyjaśnić sytuację. Nie chcę czegoś pokręcić, w każdym razie panu się jednak dłużyło. Dzisiaj Wiola dzwoniła do pana i pan zapytał czy Mikuś ma u niej dobrze i może by w takim razie został u niej :razz:. Wiola mu wyjaśniłą czym jest DT, że nie ma takiej opcji i wymieniła jaką ma menażerię w domu. Wizyta PA będzie jutro o 14 i myślę, że wiele wyjaśni ;).[/QUOTE] Nie do końca zrozumiałam Twojego poprzedniego posta ;) Trzymam mocno, mocno kciuki, żeby się udało! :kciuki: Quote
toyota Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Wizyta PA wypadła bardzo dobrze :). Jest to dom kochający zwierzęta. Quote
kolejna kobietka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 ciesze sie ogromnieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :multi: :Cool!::Cool!::Cool!::loveu: Quote
wiolabiszop Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Strzała jedzie za chwilke do weta na ostatnie ogledziny i podanie ADVOCATE .rOZMAWIAŁAM z panem Mariuszem dzisiaj i powiedziała że nie ma problemu on sam przyjedzie po STRZAŁĘ tylko teraz jest jeszcze dzień do ustalenia.Cieszę się bardzo że tak szybko znalazł kochajacych ludzi.Ale będzie płacz u nas za Strzała nie da sie ukryć .Dużo radości wnióśł w nas dom.Stefcia rozruszał ,Haczi była przeszczęśliwa na spacerach ze STREZAŁA SZALELI ILE TYLKO MIELI SIŁ.a POTEM SPALI JAK NIEDZWIADKI.:))) bĘDZIE CIĘŻKO SIĘ ROZSTAĆ :((aLE WIEMY ŻE IDZIE W DOBRE RĘCE. Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='toyota']Wizyta PA wypadła bardzo dobrze :). Jest to dom kochający zwierzęta.[/QUOTE] Powodzenia kochany psiaku :loveu: Quote
martik b Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='wiolabiszop']Strzała jedzie za chwilke do weta na ostatnie ogledziny i podanie ADVOCATE .rOZMAWIAŁAM z panem Mariuszem dzisiaj i powiedziała że nie ma problemu on sam przyjedzie po STRZAŁĘ tylko teraz jest jeszcze dzień do ustalenia.Cieszę się bardzo że tak szybko znalazł kochajacych ludzi.Ale będzie płacz u nas za Strzała nie da sie ukryć .Dużo radości wnióśł w nas dom.Stefcia rozruszał ,Haczi była przeszczęśliwa na spacerach ze STREZAŁA SZALELI ILE TYLKO MIELI SIŁ.a POTEM SPALI JAK NIEDZWIADKI.:))) bĘDZIE CIĘŻKO SIĘ ROZSTAĆ :((aLE WIEMY ŻE IDZIE W DOBRE RĘCE.[/QUOTE] rozstania z tymczasami są zawsze ciężkie ale po to je właśnie ratujemy aby później mogły zaznać szczęścia w nowym domu...swoim domu ;) a tym samym i zrobić miejsce dla kolejnych bid w potrzebie, które potrzebują również dt...Nic się nie martw, Państwo mają duże serducho dla zwierząt, pięknie opowiadali mi o swoim poprzednim psie Reksiu, którego musieli niedawno pożegnać, Pani aż się popłakała, mają domek z ogródkiem, spokojna okolica, są zmotoryzowani, mama pana jest już starsza, rzadko wychodzi z domu więc Strzała prawie nigdy nie będzie sam, świadomość weterynaryjna wysoka, zaufany wet, Pan leczył od 6 lat swojego Reksia na niewydolność krążenia, pewnie właśnie tutaj serducho nie wytrzymało kolejnej operacji, jak zaczęłam opowiadać trochę o umowie adopcyjnej, że zawiera oczywiste punkty tj. nie stosować przemocy wobec zwierzęcia, regularnie raz do roku zaszczepić i odrobaczyć to pan lekko oburzonym tonem do mnie powiedział: to psa się nie odrobacza co 6 miesięcy, co mi się osobiście bardzo spodobało :lol: myślę więc, że będzie miał zapewnioną troskliwą opiekę i będzie kochany :) Quote
wiolabiszop Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 A więc to już we wtorek o godz.12 w południe pan Mariusz przyjedzie po STRZAŁĘ.fAJNIE ŻE TAK UDAŁO SIĘ PANU POUKŁADAC PLAN ZEBY PRZYJECHAĆ JAK BĘDZIE WIDNO,PONIEWAŻ PÓJDZIEMY NA SPACER I BEDZIE MOŻNA ZOBACZYĆ JAK BĘDZIE REAGOWAŁ NA KOMENDY PANA MARIUSZA.tEŻ BĘDZIE MÓGŁ ZOBACZYĆ W JAKICH WARUNKACH ŻYŁ sTRZAŁA I Z ILOMA FUTRZAKAMI.hA HA HA . PO WIZYCIE U WETA WYGLADA TAK ŻE ADVOCATE PAN DOSTANIE DO DOMU ,PONIEWAŻ ZMIANA OTOCZENIA WIĄŻE SIE ZE STRESEM I DOBRZE JEST WÓWCZAS PODAC W NOWYM MIEJSCU LEK. JUTRO WSTAWIĘ PARAGON ZA LEK. Quote
martik b Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 cudowne wieści, we wtorek będzie już w nowym domu :loveu: Quote
paula_t Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Opis domku brzmi fantastycznie:) Mikuś nawet nie wiesz co cię czeka malutki:loveu: Quote
kolejna kobietka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 wspanialy domek, az serce rosnie! :loveu: Quote
Recommended Posts