Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kolejna kobietka']zagladam do dzieciaczka! niestety nie robilam tez bazarkow, zreszta nie mam konta... kto pomoze? :modla: superowe fanty, juz nie moge sie go doczekac!!! :multi: :)[/QUOTE]
No fanciki miodzio:) Śliczności, nieskromnie się pochwalę:)

Posted

[quote name='kolejna kobietka']zagladam do dzieciaczka! niestety nie robilam tez bazarkow, zreszta nie mam konta... kto pomoze? :modla: superowe fanty, juz nie moge sie go doczekac!!! :multi: :)[/QUOTE]

mogę konto użyczyć specjalnie otworzone dla potrzeb psiaków , pomóc pilnować bazarek, wysyłać pw. ale sama zdjęć i opisów nie zrobię bo wróciłam już do pracy i brak czasu na wszystko

Posted

[quote name='NatiiMar']Witajcie,

Miejsce mam zarezerwowane do 14.10. Czy mam nadal trzymać? Jeśli tak, to do kiedy? Sa kolejne zapytania o DT...[/QUOTE]
Trzymaj, ja zadzwonię i wszystko ustalimy.Nie wiemy kiedy schronisko wyda maluszka w poniedziałek powinien wyjść ale musimy załatwić transport. Niestety schronisko ma władzę nad Mikusiem:( i musimy się dostosować. Ile by kosztował transport z Grudziądza?

Posted

[quote name='Panna Marple']Jestem na zaproszenie. Trzymam kciuki za dzieciuszka, wspomogę grosikiem. Poproszę numer konta[/QUOTE]
Dziękujemy, jak tylko Toyota dotrze podamy konto.

Posted

Z Mikusiem jest podobno lepiej, dlatego jest decyzja, że może opuścić schronisko w poniedziałek.
Badanie zeskrobin dopiero najszybciej też w poniedziałek.

Może uda mi się jutro pojechać do schroniska, bo dzisiaj musiałam nadrobić obowiązki domowe z całego tygodnia.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Czy i ile pieniędzy na transport potrzeba? Chętnie sie dołoże...
[/QUOTE]
Dokładnie tego nie wiemy ale to potworna odległość , więc będzie powyżej 500 zł, może nawet 650...:(
Muszę obdzwonić dziewczyny wożące pieski za zwrot paliwa. Dziękujemy za pomoc, jesteś wspaniała:)