mala_czarna Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ciężko coś idzie :( Może toyota kupiła jakieś rzeczy do ocieplenia tej klateczki, tak jak sugerowała ewu, bo marnie to wszystko wygląda. Quote
mysza 1 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='kolejna kobietka']dzwonilam i padlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: hoteliku juz nie prowadza, ze wzgledu na to, ze mieli duza ilosc pacjentow i brakowalo im miejsca dla chorych psiakow... a doba szpitalna w zaleznosci od tego co by bylo przy piesku robione kosztuje od 50 do 200 zl!!! np jezeli bylby do podawania tylko jeden zastrzyk to mogloby to byc 50 zl - to taki przyklad...[/QUOTE] No nie, to jakiś kosmos. Może jest inna w okolicy? I mają jakieś prozwierzęce stawki? Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jestem u Mikusia, cały dzień w pracy a na koniec jeździłam zrobić wizytę pa, niestety nie dla Mikunia... Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Coraz zimniej, jak Toyota czegoś nie zrobiła , to piesio nie wytrzyma.Nawet w lesie zwierzaki wykopują norki a to maleństwo niczego nie ma...:( Quote
kolejna kobietka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 oprocz tej kliniki, ktora ma ceny jak z kosmosu, sa zwykle lecznice... toyota zna te wetke Anie, moze ona by cos doradzila badz kogos polecila (jakiegos weta), zeby za drobna oplata przyjal Mikusia na te kilka dni, a koszty leczenia rowniez sie pokryje... Quote
mala_czarna Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='ewu']Coraz zimniej, jak Toyota czegoś nie zrobiła , to piesio nie wytrzyma.Nawet w lesie zwierzaki wykopują norki a to maleństwo niczego nie ma...:([/QUOTE] Ja mam nadzieję, że jednak udało się malucha gdzieś przenieść, do jakiegoś budynku. To byłaby naprawdę tragedia gdyby coś się stało z Mikusiem, bo przecież DT już tak blisko! Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='mala_czarna']Ja mam nadzieję, że jednak udało się malucha gdzieś przenieść, do jakiegoś budynku. To byłaby naprawdę tragedia gdyby coś się stało z Mikusiem, bo przecież DT już tak blisko![/QUOTE] Toyota twierdziła,że nie ma gdzie. Ocieplenie i stara kurtka , czy grube swetry bardzo by pomogły. Przecież nie trzeba zbyt wiele, on nie może tak siedzieć na tej zimnej blasze na cienkim kocyku...:( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Matko a co to za stawki :( Ci ludzie serca nie mają tylko jakieś sejfy bankowe :( A bez leczenia po 50 zł to od jutra 3 doby może by go wzięli ? 150 zł damy radę ... Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Matko a co to za stawki :( Ci ludzie serca nie mają tylko jakieś sejfy bankowe :( A bez leczenia po 50 zł to od jutra 3 doby może by go wzięli ? 150 zł damy radę ...[/QUOTE] No pewnie. Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Mam nadzieję,że Udało się pobrać dzisiaj zeskrobiny i dać Mikusiowi ciepłe rzeczy do klatki. Quote
iwonamaj Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 zrobmy cos zanim bedzie za pozno, pieniadze, jak widac nie stanowia glownego problemu...trzeba go wyciagnac juz, na cito, jeszcze przed umieszczeniem w dt...przepraszam, pisze z zagranicy, nie mam polskiej czcionki... Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='iwonamaj']zrobmy cos zanim bedzie za pozno, pieniadze, jak widac nie stanowia glownego problemu...trzeba go wyciagnac juz, na cito, jeszcze przed umieszczeniem w dt...przepraszam, pisze z zagranicy, nie mam polskiej czcionki...[/QUOTE] Bez Toyoty niczego nie zrobimy.....:( Jestem załamana tą całą sytuacją:( Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Żeby chociaż klatkę kartonami zabezpieczyć, napchać ciepłych szmat, jakieś stare kurtki, polary...cololwiek Quote
bakusiowa Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Karton będzie dobry i polary też. Są bardzo ciepłe. W Jysku są koce polarowe po kilkanaście złotych. Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='bakusiowa']Karton będzie dobry i polary też. Są bardzo ciepłe. W Jysku są koce polarowe po kilkanaście złotych.[/QUOTE] Kupiłam polary i kołdry dla psiaków po 1 zł w lumpeksie. Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Niestety na odległość niczego nie zdziałamy....:( Quote
iwonamaj Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 a nikt inny nie moglby tam na miejscu tego zalatwic? nie orientuje sie zupelnie, nie mamy tam zupelnie nikogo? wolontariatu tez nie ma? Quote
anett Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 a próbowaliście w tej lecznicy ?? [url]http://www.vetopedia.pl/profil/25368/Gabriela_Pierzynowska[/url] jest info, że mają możliwość hospitalizowania zwierząt Quote
kolejna kobietka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 w tym schronisku nie ma wolontariatu, a nikogo obcego nie wpuszcza do chorego psa... toyota na pewno nie pozwoli, zeby stala sie maluchowi krzywda, poczekajmy az sie pojawi i co powie... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='kolejna kobietka']w tym schronisku nie ma wolontariatu, a nikogo obcego nie wpuszcza do chorego psa... toyota na pewno nie pozwoli, zeby stala sie maluchowi krzywda, poczekajmy az sie pojawi i co powie...[/QUOTE] Też tak myślę że toyota trzyma rękę na pulsie :) A coś z transportem wiadomo, ktoś szuka , udało się coś znaleźć ? 14 za 3 dni ... Quote
iwonamaj Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 moze by sie udalo...psiak bylby juz zdiagnozowany i leczony, a potem kontynuacja w dt... i to jest chyba blisko...ktos zadzwoni? ja jestem teraz w Niemczech... Quote
AtaO Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [B]Toyota[/B] Prosimy Cię - tylko Ty możesz pomóc maluszkowi - zrób coś, żeby nie było za późno...... Quote
Justa i zwierzaki Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Styropian tez dobrze izoluje od zimna Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='AtaO'][B]Toyota[/B] Prosimy Cię - tylko Ty możesz pomóc maluszkowi - zrób coś, żeby nie było za późno......[/QUOTE] Przyłączam się. Quote
Recommended Posts