Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kolejna kobietka']dzwonilam i padlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye:
hoteliku juz nie prowadza, ze wzgledu na to, ze mieli duza ilosc pacjentow i brakowalo im miejsca dla chorych psiakow...
a doba szpitalna w zaleznosci od tego co by bylo przy piesku robione kosztuje od 50 do 200 zl!!!
np jezeli bylby do podawania tylko jeden zastrzyk to mogloby to byc 50 zl - to taki przyklad...[/QUOTE]
No nie, to jakiś kosmos. Może jest inna w okolicy? I mają jakieś prozwierzęce stawki?

Posted

Coraz zimniej, jak Toyota czegoś nie zrobiła , to piesio nie wytrzyma.Nawet w lesie zwierzaki wykopują norki a to maleństwo niczego nie ma...:(

Posted

oprocz tej kliniki, ktora ma ceny jak z kosmosu, sa zwykle lecznice... toyota zna te wetke Anie, moze ona by cos doradzila badz kogos polecila (jakiegos weta), zeby za drobna oplata przyjal Mikusia na te kilka dni, a koszty leczenia rowniez sie pokryje...

Posted

[quote name='ewu']Coraz zimniej, jak Toyota czegoś nie zrobiła , to piesio nie wytrzyma.Nawet w lesie zwierzaki wykopują norki a to maleństwo niczego nie ma...:([/QUOTE]

Ja mam nadzieję, że jednak udało się malucha gdzieś przenieść, do jakiegoś budynku.
To byłaby naprawdę tragedia gdyby coś się stało z Mikusiem, bo przecież DT już tak blisko!

Posted

[quote name='mala_czarna']Ja mam nadzieję, że jednak udało się malucha gdzieś przenieść, do jakiegoś budynku.
To byłaby naprawdę tragedia gdyby coś się stało z Mikusiem, bo przecież DT już tak blisko![/QUOTE]
Toyota twierdziła,że nie ma gdzie. Ocieplenie i stara kurtka , czy grube swetry bardzo by pomogły.
Przecież nie trzeba zbyt wiele, on nie może tak siedzieć na tej zimnej blasze na cienkim kocyku...:(

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Matko a co to za stawki :(
Ci ludzie serca nie mają tylko jakieś sejfy bankowe :(
A bez leczenia po 50 zł to od jutra 3 doby może by go wzięli ?
150 zł damy radę ...[/QUOTE]
No pewnie.

Posted

zrobmy cos zanim bedzie za pozno, pieniadze, jak widac nie stanowia glownego problemu...trzeba go wyciagnac juz, na cito, jeszcze przed umieszczeniem w dt...przepraszam, pisze z zagranicy, nie mam polskiej czcionki...

Posted

[quote name='iwonamaj']zrobmy cos zanim bedzie za pozno, pieniadze, jak widac nie stanowia glownego problemu...trzeba go wyciagnac juz, na cito, jeszcze przed umieszczeniem w dt...przepraszam, pisze z zagranicy, nie mam polskiej czcionki...[/QUOTE]
Bez Toyoty niczego nie zrobimy.....:( Jestem załamana tą całą sytuacją:(

Posted

[quote name='bakusiowa']Karton będzie dobry i polary też. Są bardzo ciepłe. W Jysku są koce polarowe po kilkanaście złotych.[/QUOTE]
Kupiłam polary i kołdry dla psiaków po 1 zł w lumpeksie.

Posted

a próbowaliście w tej lecznicy ??
[url]http://www.vetopedia.pl/profil/25368/Gabriela_Pierzynowska[/url]
jest info, że mają możliwość hospitalizowania zwierząt

Posted

[quote name='kolejna kobietka']w tym schronisku nie ma wolontariatu, a nikogo obcego nie wpuszcza do chorego psa... toyota na pewno nie pozwoli, zeby stala sie maluchowi krzywda, poczekajmy az sie pojawi i co powie...[/QUOTE]

Też tak myślę że toyota trzyma rękę na pulsie :)
A coś z transportem wiadomo, ktoś szuka , udało się coś znaleźć ?
14 za 3 dni ...

Posted

[quote name='AtaO'][B]Toyota[/B]
Prosimy Cię - tylko Ty możesz pomóc maluszkowi - zrób coś, żeby nie było za późno......[/QUOTE]
Przyłączam się.