Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cockermanka']Tak, ciekawe,czy znów cockery będą podzielone niezgodnie z regulaminem....[/quote]

Czyli?
[COLOR=LightBlue](10 znakow)[/COLOR]

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyli"na wystawach w Polsce dla cocker spanieli angielskich stosuje się następujący podział:
- czarne
- złote
- kolorowe
- czarne-podpalane (czarne-podpalane, sobolowe, sobolowe-podpalane, czekoladowe, czekoladowo-podpalane)" np. ze strony www Klubu Spanieli i Psów Dowodnych, a w Zabrzu w zeszłym roku były podzielone na czarne złote i pozostałe kolory (kolorowe z podpalanymi razem).

Posted

[quote name='pierozek_monika']tym razem spaniele dobrze podzielone.[/quote]
Jestem w szoku :evil_lol:
[quote name='pierozek_monika'][B]Cockermanka[/B] teraz Wy konkurujecie z Cevinem :diabloti: [/quote]
Wiem,wiem...:cool3:
[quote name='pierozek_monika'] ale Wasz drugi synuś ma spokój :)[/quote]
Dlatego nie zgłaszałyśmy do tej samej klasy;)
Jeszcze "tylko" muszę drugiego synusia przygotować - a przy takiej ilości włosa jaką on ma,to będzie nie lada robota :diabloti:

Posted

[quote name='panienkabubu']Fajnie, że jest już stawka :) Ja słyszałam od Pani w oddziale, że już daaawno zostały wysłane potwierdzenia :)

Ciekawe czy można liczyć na plan sędziowania :cool3:[/quote]

planik by sie przydał bardzo:cool3:

Posted

Jej, stawka mi tak odpowiada... ale nie mam transportu :-(
Czy ktos jadacy z Warszawy lub tez trasa katowicka (jestem z Tomaszowa Maz - wyjechalabym na sama trase) moglby zabrac 1 osobe i szczeniaka setera ? :placz:

Posted

[quote name='tylko psy']Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia:(

W moich klasach też jest dużo, w jednej klasie jest psów-9, a w drugiej az 14[/quote]

Mam nadzieję że pójdzie nam dobrze...:p

Posted

w akitach ciekawie. :evil_lol::evil_lol:
[B]10[/B] zgłoszonych w tym:
- [B]1[/B] [B]samczyk[/B] i [B]9[/B] [B]panienek[/B]
- [B]1[/B] akita z [B]hodowli Yamamoto ([/B]moja) i [B]9[/B] z [B]hodowli Halne Wzgórze[/B] (dodam, że w Polsce jest juz jakies kilkadziesiąt hodowli,wiec jest to niewątpliwie mały fenomen :lol: