Wiza Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='cockermanka']Tak, ciekawe,czy znów cockery będą podzielone niezgodnie z regulaminem....[/quote] Czyli? [COLOR=LightBlue](10 znakow)[/COLOR] Quote
pierozek_monika Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 czyli"na wystawach w Polsce dla cocker spanieli angielskich stosuje się następujący podział: - czarne - złote - kolorowe - czarne-podpalane (czarne-podpalane, sobolowe, sobolowe-podpalane, czekoladowe, czekoladowo-podpalane)" np. ze strony www Klubu Spanieli i Psów Dowodnych, a w Zabrzu w zeszłym roku były podzielone na czarne złote i pozostałe kolory (kolorowe z podpalanymi razem). Quote
panienkabubu Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='aleb']Właśnie dowiedziałam się, że katalog został już wydrukowany :) Może w necie też będzie wkrótce?[/quote] o fajnie:) ciekawe jakie psióry zostały zgłoszone :) Quote
Wiza Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 jak mają katalogi podrukowane to może można sie dowiedzieć o stawki telefonicznie? :razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Wiza']jak mają katalogi podrukowane to może można sie dowiedzieć o stawki telefonicznie? :razz:[/quote] no to moze by tak telefonik wykonał :evil_lol: Quote
aga616 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 stawka : [URL]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_zabrze[/URL] Quote
pierozek_monika Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 tym razem spaniele dobrze podzielone. [B]Cockermanka[/B] teraz Wy konkurujecie z Cevinem :diabloti: ale Wasz drugi synuś ma spokój :) Quote
cockermanka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='pierozek_monika']tym razem spaniele dobrze podzielone.[/quote] Jestem w szoku :evil_lol: [quote name='pierozek_monika'][B]Cockermanka[/B] teraz Wy konkurujecie z Cevinem :diabloti: [/quote] Wiem,wiem...:cool3: [quote name='pierozek_monika'] ale Wasz drugi synuś ma spokój :)[/quote] Dlatego nie zgłaszałyśmy do tej samej klasy;) Jeszcze "tylko" muszę drugiego synusia przygotować - a przy takiej ilości włosa jaką on ma,to będzie nie lada robota :diabloti: Quote
Błyskotka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No stawka w mojej rasie nie powalająca, jak zawsze ;). Pojedziemy zobaczymy ;). Oby tylko pogoda dopisała :placz:. Quote
panienkabubu Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Fajnie, że jest już stawka :) Ja słyszałam od Pani w oddziale, że już daaawno zostały wysłane potwierdzenia :) Ciekawe czy można liczyć na plan sędziowania :cool3: Quote
flashka-g Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='panienkabubu']Fajnie, że jest już stawka :) Ja słyszałam od Pani w oddziale, że już daaawno zostały wysłane potwierdzenia :) Ciekawe czy można liczyć na plan sędziowania :cool3:[/quote] planik by sie przydał bardzo:cool3: Quote
Agasia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jej, stawka mi tak odpowiada... ale nie mam transportu :-( Czy ktos jadacy z Warszawy lub tez trasa katowicka (jestem z Tomaszowa Maz - wyjechalabym na sama trase) moglby zabrac 1 osobe i szczeniaka setera ? :placz: Quote
aleb Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A ja się przeraziłam swoją stawką :P 18 konkurentek :lol: Quote
Elitesse Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='flashka-g']planik by sie przydał bardzo:cool3:[/quote] nas sedziuje p Ostrowski wiec i tak sedziowanie sie przeciagnie :diabloti: Quote
Elitesse Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Agappe']dostał ktoś już potwierdzenie???[/quote] ja jeszcze nie :roll: ale zglaszalam sie w niedziele wiec pewno nie zalapie sie na pierwsza partie Quote
Goldek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Hm, 7 suk. Wiem tylko że dwie są dość mocne, o reszcie nic... Zobaczymy co się będzie działo:) Quote
aleb Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Agappe']dostał ktoś już potwierdzenie???[/quote] Ja dzisiaj dostałam ;) jest również mapka dojazdu :) Quote
tylko psy Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia:( W moich klasach też jest dużo, w jednej klasie jest psów-9, a w drugiej az 14 Quote
Elitesse Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ta mapka jest super ! pokazuje wszytkie mijane po drodze znaki :lol: Quote
Goldenka 02 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='tylko psy']Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia:( W moich klasach też jest dużo, w jednej klasie jest psów-9, a w drugiej az 14[/quote] Mam nadzieję że pójdzie nam dobrze...:p Quote
Agappe Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 w akitach ciekawie. :evil_lol::evil_lol: [B]10[/B] zgłoszonych w tym: - [B]1[/B] [B]samczyk[/B] i [B]9[/B] [B]panienek[/B] - [B]1[/B] akita z [B]hodowli Yamamoto ([/B]moja) i [B]9[/B] z [B]hodowli Halne Wzgórze[/B] (dodam, że w Polsce jest juz jakies kilkadziesiąt hodowli,wiec jest to niewątpliwie mały fenomen :lol: Quote
Recommended Posts