Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy może mi ktoś wyjaśnić bo się trochę zagmatwałam z tymi zgłoszeniami ::oops:

I termin -31.07.2007
IItermin-16.09.2007

a na stronie oddziału pisze że można jeszcze zgłaszać do 21.09.2007

"zaspałam"tą wystawę ...może jeszcze przyjmą zgłoszenie:razz:

Gdzie jest ta wystawa-stadion czy hala?
a może jedno i drugie

Posted

[quote name='devegacja']Uuuu...trzeba się ciepło ubrać:evil_lol:

[B] wysłałam zgłoszenie ale nie wiem czy przyjęte :roll: a może już nie przyjmą?:placz:[/B][/quote]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]Na stronie ZK Zabrze napisane jest
[/SIZE][/FONT][QUOTE][FONT=Tahoma][SIZE=2] ZGŁOSZENIA PRZESYŁANE MAILEM LUB ZA POMOCĄ FORMULARZA INTERNETOWEGO PRZYJMOWANE BĘDĄ DO DNIA [/SIZE][/FONT]DO DNIA [COLOR=#ff0000]21.09.2007 (PIĄTEK) DO GODZ. 19:00[/COLOR].
[COLOR=#ff0000]ZGŁOSZENIA, KTÓRE WPŁYNĄ NA ADRES MAILOWY ODDZIAŁU PO TYM TERMINIE NIE ZOSTANĄ PRZYJĘTE ![/COLOR][/QUOTE]
tzn. że do jutra do godz. 19:00 zgłoszenia będą przyjmowane

Posted

[quote name='aleb'][FONT=Tahoma][SIZE=2]Na stronie ZK Zabrze napisane jest[/SIZE][/FONT]

tzn. że do jutra do godz. 19:00 zgłoszenia będą przyjmowane[/quote]

:multi::multi::multi:
szykujemy się...a myślałam że śmignie mi koło nosa:p

Posted

[quote name='cockermanka']Oczywiście,że wysyła :p[/quote]

Hmmm..... Wysyłałam kilka zgłoszeń na tą wystawę 07.09. i jak na razie dostałam tylko potwierdzenie wysłania zgłoszenia. Kielce potwierdzenie przyjęcia przysłały na drugi dzień.... No i teraz nie wiem ;) Bo chciałam opłacić i nie tylko ja - i się zastanawiam :)

Posted

[quote name='Agasia']Czy ktos z was pamięta ile wynosila zwykla oplata za szczeniaka? Bo te info juz zniknely ze strony... A na potwierdzeniu zycza sobie powyzej 100 zl..[/quote]

20 zl; tez zglaszalam szczeniaka;).

Posted

To kto mówi że NA PEWNO będzie??? :):):) Bo ja na pewno - dla mnie wystawa może być już jutro!:)))
No ale trzeba pozwolić pieskom aby poleciały do salonów piękności i się wypielęgnowały przed wystawą:diabloti: Mój piesek oczywiście też będzie "wypieszczzony":)

Posted

[SIZE=4][I][B][COLOR=Red]POSZUKUJĘ KOGOŚ KTO POMÓGŁBY MI WYSTAWIĆ PSIAKA W ZABRZU!!! CZY JEST KTOŚ TAKI???
[SIZE=2]Magia jest kochana i mądra, ale ja nie umiem jej wystawiać a ona nie ma do mnie zaufania. BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!
[/SIZE][/COLOR][/B][/I][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]
Ala, ja w ogóle nie wiem czy ona będzie przycinana przed Zabrzem... Raczej nie... Nieważne,
POSZUKIWANY HANDLER NA ZABRZE, KTÓRY MA DOBRE PODEJŚCIE DO PSÓW I NA PEWNO BĘDZIE NA TEJ WYSTAWIE
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]