Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wyślę zaraz :) ale nie wiem za bardzo o co z rozmiarem chodzi...

60zł zapłaciłam
25 za cestem na robale i 35 za advantix na pchły
Bo coś slabo przybiera na wadze a apetyt ma więc wet podejrzewa zarobaczenie jakieś
Jeszcze trzeba go na wściekliznę pacnąć 25zl i na wirusówki ale nie wiem po ile są bo za dużo tych cen i zapomniałam ;(

Posted

To czekam na foteczki w takim razie :)
O rozmiar się nie martw, tak napisałam, bo czasami dostaje wielkie fotki i ni jak nie moge ich zmniejszyć ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']wyślę zaraz :) ale nie wiem za bardzo o co z rozmiarem chodzi...

60zł zapłaciłam
25 za cestem na robale i 35 za advantix na pchły
Bo coś slabo przybiera na wadze a apetyt ma więc wet podejrzewa zarobaczenie jakieś
Jeszcze trzeba go na wściekliznę pacnąć 25zl i na wirusówki ale nie wiem po ile są bo za dużo tych cen i zapomniałam ;([/QUOTE]

Podaj mi konto na PW wyślę zaraz pieniążki :)

Posted

[quote name='Anja2201']Podaj mi konto na PW wyślę zaraz pieniążki :)[/QUOTE]

Możemy się z tym wstrzymać kilka dni to się dowiem ile za wirusówki od razu i wezmę paragon wkleję i wtedy sie rozliczymy ok ?

Posted

[quote name='Hałabajówka']Możemy się z tym wstrzymać kilka dni to się dowiem ile za wirusówki od razu i wezmę paragon wkleję i wtedy sie rozliczymy ok ?[/QUOTE]

ok :)Poczekajmy .

Posted

[quote name='Anja2201']Województwo Zachodniopomorskie , miasto Koszalin /Białogard :)

Kontakt na mnie :)[/QUOTE]
Ok :)
Kontakt już mam (prawie na pamięć znam ;p)

Posted

[quote name='Anja2201']:evil_lol:

Ale za to miałam dzisiaj świetny telefon w sprawie Maszy :)[/QUOTE]
Oooo, to super wieści :)
Myślisz, że coś z tego może być ? ;)

Posted

[quote name='Ziutka']Oooo, to super wieści :)
Myślisz, że coś z tego może być ? ;)[/QUOTE]

Wrażenie zrobili bardzo dobre , mają dzwonić po 17 pogadać o szczegółach , bo pani z pracy dzwoniła

Kolejny kalendarzowy bazarek , tym razem możecie zamówić kalendarz ze swoim psem , kotem , dzieckiem , TZ , czy kimkolwiek chcecie
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236927-robi-si%C4%99-nie-pisa%C4%87-%21-%29?p=20094785#post20094785[/url]

Posted

Już się wszystko wywiedziałam co i jak więc szczepienie na wirusówki 40 zl a przeciwko wściekliźnie 25zł
i to co zapłaciłam za pchły i robale 60. Na wirusy go jutro machnę a wściekliznę za 2 tygodnie.

Bardzo przepraszam za off ale sytuacja jest dla mnie krytyczna i potrzebuję Waszej pomocy
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237407-10-szczeniaczków-z-parwo-4-już-za-TM-reszta-walczy-potrzebana?p=20140312#post20140312[/URL]

Posted

[quote name='Hałabajówka']Hej hej był jakiś odzew z ogłoszeń o Fiedusia? Chciałam zameldować że przytyło mu się trochę ;) no i że karma się zaczyna zbliżać ku końcowi.[/QUOTE]

Podeślij mi swoje konto , bo nie mam , na razie przeleję za szczepienia , odrobaczenie i odpchlenie , zaraz po nowym roku postaram się przelać kolejne 200 zł .

Posted

[quote name='Hałabajówka']Poszło na PW. Dzięki bo jestem pod kreską przez te parwo szczeniaki :([/QUOTE]

Postaram się dzisiaj przelew zrobić , na razie bank mi wariuje , karty w sklepie nie uznaje , przez internet w ogóle nie mogę nic zrobić , koniec świata :D:D

• 2 weeks later...
Posted

Zapraszamy na foto konkurs

Pośmiej się i zgarnij kasę dla swojego podopiecznego :

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238109-Bazarek-roz%C5%9Bmieszaj%C4%85cy-%21Po%C5%9Bmiej-si%C4%99-i-zgarnij-kas%C4%99-dla-swojego-podopiecznego-%21do10-01?p=20220703#post20220703[/url]