Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki za potwierdzenie wpłaty. na razie tylko tyle mogłam. będę zaglądać do miśka i postaram się jeszcze pomóc. oby już był bezpieczny. piszcie dziewczyny jak go zawieziecie do hoteliku :)

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yolanovi']co u psiaka?[/QUOTE]

Już w hotelu , dzisiaj go przewiozłyśmy z kotembezoka z molosów , bardzo chciałam jej podziękować za ogromną pomoc !!! Chłopak ma około 11-12 miesięcy , jest mega przytulaśny , w wielkim stresie nie atakuje tylko włazi na kolana osobie którą zna , dzisiaj byłam to ja :)

Szukamy teraz pilnie transportu do Hałabajówki !!!!

Posted

[quote name='Anja2201']Już w hotelu , dzisiaj go przewiozłyśmy z kotembezoka z molosów , bardzo chciałam jej podziękować za ogromną pomoc !!! Chłopak ma około 11-12 miesięcy , jest mega przytulaśny , w wielkim stresie nie atakuje tylko włazi na kolana osobie którą zna , dzisiaj byłam to ja :)

Szukamy teraz pilnie transportu do Hałabajówki !!!![/QUOTE]
Super dziewczyny:) Dzięki za info. Młodziak z niego i taki pozytywny do ludzi. Powinien znaleźć szybko domek bo do tego wszystkiego jest śliczny. oby tylko dobry, kochający domek go odnalazł

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Kochani, żadne inne pieniążki się nie pojawiły na chłopaka.. Prosimy o wpłaty z dopiskiem "azjata". Na razie mamy tylko te 25zł... To za mało, by cokolwiek zrobić :([/QUOTE]

Dzisijeszy transport zafundowała Kotbezoka z molosów , a hotel opłaca wspaniała osoba która chce być anonimowa , teraz musimy zbierać na transport do DT .

A teraz mniej fajnie , ja już wysiadam
Zakładam dzisiaj drugi wątek psów w ogromnej potrzebie , to się zaczyna robić straszne , chyba już 10 wątek w ostatnim miesiącu :(

Tym razem pomocy bardzo potrzebują szczeniaki wyżełki i ich matka , jutro mają stracić życie :(
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233641-Wyżły-6-szczeniaków-i-mama-pilnie-potrzebują-pomocy-na-hotel-karmę-i-szczepienia?p=19821677#post19821677"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233641-Wyżły-6-szczeniaków-i-mama-pilnie-potrzebują-pomocy-na-hotel-karmę-i-szczepienia?p=19821677#post19821677[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Hałabajówka']Z tego co mi wiadomo Fiedia ma być u nas jutro.

Powiedzcie mi co on miał robione (odpchlenia, odrobaczenia) co je i w jakich ilościach, jaki jest do psów a jaki do suk.[/QUOTE]

Był odrobaczony i odpchlony . Hałabajówko dzwonił Grzesiek do Ciebie w sprawie tego transportu wczoraj ? Bo wiem ,że auto im się popsuło i mieli odwoływać dzisiejszy transport .Mieli się kontaktować z Tobą .

Posted

[quote name='Hałabajówka']To co robimy dalej w takim razie?
Ogłaszacie go już?
Gdzie on teraz przebywa i ile może tam jeszcze zostać?[/QUOTE]

Czekamy na kolejny termin transportu .

Mam jednego chętnego na azjatę , jutro będę rozmawiać .

Jest teraz w hotelu , im krócej tam będzie tym lepiej bo wiadomo kasa , ale nie mamy terminu kiedy mamy go zabrać .

Posted

[quote name='Hałabajówka']Może jakiś fajny ludź by się trafił to nie trzeba byłoby kombinować z tym transportem...zawsze się o transport wszystko rozbija :([/QUOTE]

Zaraz wysyłam zdjęcia do potencjalnego chętnego na adopcję azjaty , trzymać kciuki :)

Posted

Hej i jak Ci ludzie?

sorki za nie w temat ale mamy totalne antyszczenię na DT i potrzebujemy pomocy...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234517-KOSZALIN-NESCA-Antyszczeni%C4%99?p=19893434#post19893434[/url]