yolanovi Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 dzięki za potwierdzenie wpłaty. na razie tylko tyle mogłam. będę zaglądać do miśka i postaram się jeszcze pomóc. oby już był bezpieczny. piszcie dziewczyny jak go zawieziecie do hoteliku :) Quote
zerojeden Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 I jak mu tam? Czekamy na relacje jaki będzie w hoteliku łobuz mały ;) Quote
Tymonka Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 [quote name='yolanovi']co u psiaka?[/QUOTE] Już w hotelu , dzisiaj go przewiozłyśmy z kotembezoka z molosów , bardzo chciałam jej podziękować za ogromną pomoc !!! Chłopak ma około 11-12 miesięcy , jest mega przytulaśny , w wielkim stresie nie atakuje tylko włazi na kolana osobie którą zna , dzisiaj byłam to ja :) Szukamy teraz pilnie transportu do Hałabajówki !!!! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Kochani, żadne inne pieniążki się nie pojawiły na chłopaka.. Prosimy o wpłaty z dopiskiem "azjata". Na razie mamy tylko te 25zł... To za mało, by cokolwiek zrobić :( Quote
yolanovi Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='Anja2201']Już w hotelu , dzisiaj go przewiozłyśmy z kotembezoka z molosów , bardzo chciałam jej podziękować za ogromną pomoc !!! Chłopak ma około 11-12 miesięcy , jest mega przytulaśny , w wielkim stresie nie atakuje tylko włazi na kolana osobie którą zna , dzisiaj byłam to ja :) Szukamy teraz pilnie transportu do Hałabajówki !!!![/QUOTE] Super dziewczyny:) Dzięki za info. Młodziak z niego i taki pozytywny do ludzi. Powinien znaleźć szybko domek bo do tego wszystkiego jest śliczny. oby tylko dobry, kochający domek go odnalazł Quote
Tymonka Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 [quote name='natalia.aleksandrov']Kochani, żadne inne pieniążki się nie pojawiły na chłopaka.. Prosimy o wpłaty z dopiskiem "azjata". Na razie mamy tylko te 25zł... To za mało, by cokolwiek zrobić :([/QUOTE] Dzisijeszy transport zafundowała Kotbezoka z molosów , a hotel opłaca wspaniała osoba która chce być anonimowa , teraz musimy zbierać na transport do DT . A teraz mniej fajnie , ja już wysiadam Zakładam dzisiaj drugi wątek psów w ogromnej potrzebie , to się zaczyna robić straszne , chyba już 10 wątek w ostatnim miesiącu :( Tym razem pomocy bardzo potrzebują szczeniaki wyżełki i ich matka , jutro mają stracić życie :( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233641-Wyżły-6-szczeniaków-i-mama-pilnie-potrzebują-pomocy-na-hotel-karmę-i-szczepienia?p=19821677#post19821677"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233641-Wyżły-6-szczeniaków-i-mama-pilnie-potrzebują-pomocy-na-hotel-karmę-i-szczepienia?p=19821677#post19821677[/URL] Quote
zerojeden Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) Czekamy na ałabaja w takim razie ;) Edited October 27, 2012 by Hałabajówka Quote
zerojeden Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Z tego co mi wiadomo Fiedia ma być u nas jutro. Powiedzcie mi co on miał robione (odpchlenia, odrobaczenia) co je i w jakich ilościach, jaki jest do psów a jaki do suk. Quote
Tymonka Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Hałabajówka']Z tego co mi wiadomo Fiedia ma być u nas jutro. Powiedzcie mi co on miał robione (odpchlenia, odrobaczenia) co je i w jakich ilościach, jaki jest do psów a jaki do suk.[/QUOTE] Był odrobaczony i odpchlony . Hałabajówko dzwonił Grzesiek do Ciebie w sprawie tego transportu wczoraj ? Bo wiem ,że auto im się popsuło i mieli odwoływać dzisiejszy transport .Mieli się kontaktować z Tobą . Quote
zerojeden Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 To co robimy dalej w takim razie? Ogłaszacie go już? Gdzie on teraz przebywa i ile może tam jeszcze zostać? Quote
Tymonka Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Hałabajówka']To co robimy dalej w takim razie? Ogłaszacie go już? Gdzie on teraz przebywa i ile może tam jeszcze zostać?[/QUOTE] Czekamy na kolejny termin transportu . Mam jednego chętnego na azjatę , jutro będę rozmawiać . Jest teraz w hotelu , im krócej tam będzie tym lepiej bo wiadomo kasa , ale nie mamy terminu kiedy mamy go zabrać . Quote
zerojeden Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Może jakiś fajny ludź by się trafił to nie trzeba byłoby kombinować z tym transportem...zawsze się o transport wszystko rozbija :( Quote
Tymonka Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='Hałabajówka']Może jakiś fajny ludź by się trafił to nie trzeba byłoby kombinować z tym transportem...zawsze się o transport wszystko rozbija :([/QUOTE] Zaraz wysyłam zdjęcia do potencjalnego chętnego na adopcję azjaty , trzymać kciuki :) Quote
beataczl Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Anja2201']Zaraz wysyłam zdjęcia do potencjalnego chętnego na adopcję azjaty , trzymać kciuki :)[/QUOTE] oj to trzymam mocno!!!! Quote
yolanovi Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Tymonka Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='Hałabajówka']i jak potencjalni chętni?[/QUOTE] Na razie rozmawiamy mailowo :) Quote
zerojeden Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Widzieli go już na fotach? Ale jak i co zdradź coś, pliska Quote
Tymonka Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='Hałabajówka']Widzieli go już na fotach? Ale jak i co zdradź coś, pliska[/QUOTE] Tak , wysłałam już foty , teraz czekam na odpowiedź co dalej . Quote
zerojeden Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Hej i jak Ci ludzie? sorki za nie w temat ale mamy totalne antyszczenię na DT i potrzebujemy pomocy... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234517-KOSZALIN-NESCA-Antyszczeni%C4%99?p=19893434#post19893434[/url] Quote
Tymonka Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Na razie ludzie się nie odzywają :( Quote
zerojeden Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 ehhhh szkoda bo nie musiał by się tułać z miejsca na miejsce Quote
Tymonka Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Mam u siebie 36,33zł dla Cielaczka z bazarku , na razie potrzymam u siebie później przeleje tam gdzie będą potrzebne :) Quote
zerojeden Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 tzn że jemu nie będą już potrzebne....? Quote
Recommended Posts