Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ło matko! Wobec tego co czytam, Kredka to tylko taki tyci tyci szkodniczek :lol:
Zresztą na czymś musi rozładować swój stres, bo chyba nie robi tego ze szczenięcej ''głupoty''

[quote name='Poker']Nieee, Deczka nie jest trudniejszym przypadkiem od Frygi, absolutnie nie. Ona wymaga czasu i cierpliwości i nie jestem nią zmęczona.
Fryga była zdecydowanie naszym najtrudniejszym przypadkiem po Lady.[/QUOTE]
Tak myślę, po Frydze, każda tymczaska, to będzie ''bułka z masłem'' ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja po całym dniu dopiero dotelepałam się do kompa.
Deczka pięknie bawiła się z kotą i Dolarkiem.
Przy zapinaniu smyczy już nie chce zapaść się pod ziemię ,nawet siedzi i czeka.Dziś po raz pierwszy jadła w kuchni.
Ciągle boi sie osób mało sobie znanych, a obcymi jest przerażona, no i boi sie samochodów.
Na spacerze pokazała domieszkę terierkowatej krwi, bo chętnie pogoniłaby ptaki.
Niestety, ciągle szuka kryjówek w domu się zaszywa w nich.W nocy śpi z nami w sypialni na legowisku.

Posted

[quote name='Figunia']Powolutku, ale do przodu!!!!:lol:[/QUOTE]

Pewnie ze tak.Juz widac wielkie zmiany:lol:
Jak tam czytam o zachowaniu Deczki,to tak mi sie nasuwa jak gdyby Ona chciala zaufac,juz sie otwiera...i nagle Jej sie przypomina ze nie wolno,ze zabronione kochac czlowieka..bo przeciez w Jej zyciu czlowiek to bylo samo zlo.I zamyka sie na nowo w tej swojej skorupce..:shake:Po prostu boi sie zaufac,czlowiek tak bardzo Ja zawiodl..Ale Ona bardzo chce kochac.

Deczko ,Cioteczce Poker mozesz zaufac..

Posted

[quote name='wiosenka']Zaglądam, dziś widziałam podobnego pieska ;).[/QUOTE]

A gdzie? czyżby ktoś nas śledził ?

Deczka chce się zbliżyć do nas,ale ciągle się boi. I tak jest lepiej, bo je w kuchni i nie ucieka jak szalona, gdy się zbliżam. Mąż mówi,że na spacerze z z nim ogonek jest lekko podniesiony.

Posted

[quote name='Figunia']bo skoczylam przez Baltyk i siedze w Sztokholmie...:lol:[/QUOTE]Figunia na zimę wyjechała 'do wód', jak na damę przystało ;)
Nabieraj siły kochana, bo wiosną w schronisku też dużo pracy (czy. psiaków) na Ciebie czeka :)

Posted

[quote name='Ewanka']Przyszłam się przywitać :smile: [SIZE=1]ostatnio czasu brak mi na wszystko[/SIZE].[/QUOTE]

Witaj, witaj, to chyba dobrze ,ze brak czasu.

Posted

Dziś na spacerku ze mną po raz pierwszy ogonek był wyżej i nawet trochę się pokiwał. Deczka ładnie powąchała się z 5.miesięczną bokserką chociaż z daleka szczekała. Ona bardzo boi się obcych ludzi.Jeszcze ciągle dużo pracy przed nami.