Poker Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Ziutka']I ja się melduje u Kredeczki :)[/QUOTE] Miło mi bardzo. Quote
docha Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Poker, znamy kogoś z okolic Obornik Śląskich? Proszą o pomoc w złapaniu psa powypadkowego błąkającego sie po Kowalach. Quote
Poker Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Nie znam nikogo z Obornik tylko nie za bardzo rozumiem związku z Kowalami we Wrocławiu z Obornikami, bo są oddalone od siebie o ok.30 km. Quote
docha Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 (edited) [quote name='Poker']Nie znam nikogo z Obornik tylko nie za bardzo rozumiem związku z Kowalami we Wrocławiu z Obornikami, bo są oddalone od siebie o ok.30 km.[/QUOTE] Tak?? nie skojarzyłam, że Kowale to Wrocław (nie wiedziałam). Rodzina z psem przebywała u znajomych w Obornikach i został im tam potrącony przez samochód. W szoku zwiał. rodzina musiała wrócić do domu do pracy, ale cały czas pilotuje sprawę. Widziano tego psa błąkającego się w Kowalach, który jest tak skołowaciały, że nie dał się przypiąć, stąd była prośba o bardziej doświadczonego człowieka do pomocy. Kowale to Wrocław, to nie wiem jak ten pies w tak krótkim czasie tam zawędrował. Zobaczymy, może dzisiaj uda im się coś zdziałać. Edited November 7, 2012 by docha Quote
Kawon5 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='docha']Tak?? nie skojarzyłam, że Kowale to Wrocław (nie wiedziałam). Rodzina z psem przebywała u znajomych w Obornikach i został im tam potrącony przez samochód. W szoku zwiał. rodzina musiała wrócić do domu do pracy, ale cały czas pilotuje sprawę. Widziano tego psa błąkającego się w Kowalach, który jest tak skołowaciały, że nie dał się przypiąć, stąd była prośba o bardziej doświadczonego człowieka do pomocy. Kowale to Wrocław, to nie wiem jak ten pies w tak krótkim czasie tam zawędrował. Zobaczymy, może dzisiaj uda im się coś zdziałać.[/QUOTE] Kowale to miejscowość koło Obornik Śląskich (za Wilczynem w strone Trzebnicy) i pewnie o nią chodzi. Niestety nie potrafię wstawić mapy - taki ze mnie ułomek. Brawo dla Deczki za postępy. Quote
Poker Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Może są jakieś Kowale koło Obornik. Pisałam równocześnie z Kawon5. DZiś rano "przyłapałam" Deczkę na jednej podusi jak spała doopka w doopkę z kotą na jednej podusi. Sięgałam najdelikatniej jak potrafiłam po komórkę , by cyknać fotkę ,ale Deczka jest tak czujna,że zwiała. Ona często zasypia na dole, a rano się budzimy i zastajemy panienkę na psim legowisku w sypialni. Quote
iwstar58 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 To musiał być fajny widok. Nadzwyczaj szybko zaprzyjaźniła się z kotką. Poker, musisz spać z aparatem pod poduszką, żeby nie stracić takiego ujęcia następnym razem:evil_lol: Kowale rzeczywiście są niemal w połowie drogi między Obornikami a Trzebnicą Quote
docha Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 no niewiarygodna obornicka historia. zobaczcie jak się skończyła [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234949-Oborniki-%C5%9Al%C4%85skie-zagin%C4%85%C5%82-rudy-Traper!?p=19930077#post19930077[/url] Quote
Poker Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Cieszę się bardzo.To się nazywa miłość właścicieli do psa. Quote
Poker Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Kredka zaczęła szczekać na obce psy na spacerze. Chyba chciała nas bronić. Fajnie szczeka.Muszę pilnować,żeby się za bardzo nie rozszczekała. Quote
iwstar58 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Poker']Kredka zaczęła szczekać na obce psy na spacerze. Chyba chciała nas bronić. Fajnie szczeka.Muszę pilnować,żeby się za bardzo nie rozszczekała.[/QUOTE] Fiuu fiuu, zapomniała się, czy zaczyna być psem? Nie bądź taka ciocia... daj jej trochę poszczekać :lol: Quote
Ziutka Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Wpdam do Kredeczki poczytać jak jej dzisiaj mija dzionek :) Mizianko w piękny nochalek :) Quote
Figunia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 teraz juz zapewne kazy dzien bedzie przynosil takie dobre wiesci. Pozdrawiam serdecznie Poker, Meza i wszystkie futrzaki. Quote
Poker Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='iwstar58']Fiuu fiuu, zapomniała się, czy zaczyna być psem? Nie bądź taka ciocia... daj jej trochę poszczekać :lol:[/QUOTE] Dałam jej w parku poszczekać i to sporo. Nie jestem aż taka zła. ;-) Witaj Figuniu, dziękujemy za pozdrowienia i życzymy miłego pobytu. Quote
pikola Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Brawo Deczko!Trzymaj tak dalej:lol: Alez ciesza postepy malej.. Quote
Figunia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Pieknie dziekuje za zyczenia! Zagladam do Kredeczki co rusz i wiem, ze bedzie dobrze. Kwestia czasu. Quote
Poker Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Deczka szczeka na spacerze na psy , które idą od nas daleko. Staram się ja wyciszać,bo potem będzie szczekaczka z niej nie do opanowania. Quote
Figunia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 te malentasy tak zazwyczaj maja, szczekliwe toto bywa i zaczepne. Quote
pikola Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Przepraszam Poker,przepraszam Deczko..Zajrzyjcie jesli mozecie:-( wątek jest bardzo drastyczny :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235253[/URL] Quote
Poker Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='Figunia']te malentasy tak zazwyczaj maja, szczekliwe toto bywa i zaczepne.[/QUOTE] Ona nie jest malutka tylko mała ,ale chce być wielka duchem.Jest drobnej budowy ,ale ma kłębie ok. 38 cm. Quote
iwstar58 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Poker'][B]Ona[/B] nie [B]jest[/B] malutka tylko [B]mała[/B] ,[B]ale [/B]chce być [B]wielka duchem.....[/B].[/QUOTE] he he heh...niczym Łokietek. Przyznam, że ja też raczej wolę wyciszone psy, i takie dziękować Bogu mi się trafiają. :lol: A Kredka...cóż, może dzieli się z pobratymcami swoją pogmatwaną historią. Ma przecież duuużo do opowiedzenia:lol: Quote
Ziutka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Witamy się z wieczorka u pieknej Kredeczki :) Jak minął dzień ? ;) Quote
Recommended Posts